Sevgilimin bilgisini ağzımdan kaçırdım, tamamıyla bırakmak istedi barışır mıyız, ne yapmam lazım?

Sevgilimle oyun üzerinden tanıştık. Ayrıl barışla 5 aydır birlikteyiz. Son 1 ay ayrıydık ama oyunda sohbet odasında hep beraberdik konuşuyorduk başbaşaydık sabah 5 e kadar konuşuyorduk işe gittiğimiz halde. Ben onu çok seviyorum ve onunda çok sevdiğini biliyorum. Bu yüzden her ayrılık konusunda çözüm odaklı olmaya çalıştım. Son ayrılığımızda bırakmadığım için nefret ettiğini güçsüz bir kadın olduğumu söyledi. Başka kızlarla konuşuyormuş gibi yapıp beni soğutmaya çalıştı. Arkadaşlarıma sevdiğini söylüyordu beni üzeceği için soğutmaya çalıştığını söylüyordu. Ayrıldığımız gün ortak arkadaşımızla konuştum. Gerçek ismi şu mu diye ağzımdan laf almaya çalıştı. Fark etmeden gerçek adını ağzımdan kaçırdım. O arkadaşta infosunu bulup dağıttı. Ve benim ağzımdan kaçırdığımı söyledi. Aynı zamanda öyle konu geçmediği halde mesleğini sorgulayıp inanmadığımı söylemiş. Sevdiğim adam da ben sana ayrıyken bile ihanet etmedim. Adini vermedim. Ama sen bana ihanet ettin aldatsan bu kadar kirmazdin dedi. Bana güvenmediği gibi bende sana güvenmiyorum artık dedi. Ki ben ona hep güvendim. Bana ihanet eden biri benim olamaz umut bekleme dedi. Barışır mıyız? Beni affeder mi? Ben onu çok seviyorum oda çok seviyor. Ama onun karakteri birini silerse tam siler. İsmini ağzımdan kaçırdım sadece soyad veya başka bilgi vermedim. Ama dağılan info cok fazla. Herkesten uzaklaşmak istediğini çok ama çok ağır olsa da en çokta benden uzaklaşmak istediğini söyledi. Sesli anlatmaya çalışsam da tekrar güvenmek istemiyorum lütfen sesini açma dedi. Ne yapmam lazım? Onu kaybetmek istemiyorum bu zamana kadar onu korumak için çok sey yaptım bir defasında ortak arkadaşımıza ağzımdan kaçırdım sadece ondada bu hale geldik.

Sevgilimin bilgisini ağzımdan kaçırdım, tamamıyla bırakmak istedi barışır mıyız, ne yapmam lazım?