Allah' aşkına yardım edin konu önemli aşk meşk sorunları?

Merhaba arkadaşlar şimdi en başından anlaticam ki anlayin bı yılbaşıhediyeleşmesi oldu bı çocuk adı X olsun beni çekti daha doğrusu başka biriyle kağıtları değişti bana hediye aldı bende o gün bundan bı hoşlandım güzel güzel paket etmiş falan kutlu multu enayi gibi geziyorum ortalıkta sonra anladım ki megersem daha önce de hoşlanıyormuşum bende bı özgüvenle mesaj attım çocuğa işte bı şekilde yazişmaya başladık konuştuk sevgili olduk aşkımlar seni seviyorumlar falan 3 gün sonra bu bana erken davrandık falan dedi normal yazişmaya başladık sonra bu X le 5ay böyle gitti gizli gizli tutalım dedi bak göz göze bile gelemiyoruz sorunca işte anlarlar insanlar var falan kimseye atlatmadi bu arada hiç konuşmadık sadece yaziştik buluşma hep planladik ama hiç olmadı sonra 5 ay böyle geçti ben bunun bı kıza baktığını gördüm ama ne bakış sinirlendim yazdım buna o da diyor bakmadım kendi gözlerim gördüm ben oysa o gün bana ben tasinicam dedi ağladım yerle bir oldum ona da yazdım bunu ben napabilirimki dedi eskiden kendine dikkat et derdi onu demez oldu o günün akşamı ben onu beni sevmiyor musun diye mizmizlaninca yazişirken aile baskısı var annem telefonda ismini gördü yazma dedi dedi sonra Allah emanet dedik biraktik 1 ay olmadan ben dayanamadım arkadaşın telinden yazdım gene Allah'a emanet dedim konu bitti kaç kere heryerden yaz cevap gelmedi her gün dualar ettim ağladım 45 dakika dua eder mi bı insan ya artık pyskolojim bozuldu cidden sağlıma vurdu şimdi 9 ay oldu hala dular ediyorum her gün ama dün gece bı rüya gördüm rüyamda bı çocukla B diyelim ona sevgili oluyorduk nerdeyse baya iyi anlaşıyorduk garib olan şu ki ben bu çocuğu bı sefer otobüste gördüm bana bakın duruyordu gözleri böyle lens gibi çok güzel en son alışveriş merkezinde çalışıyordu gördüm ama başkasini seviyordum şimdi napicam akıl fikir verin lütfen ne hisetimi bilmiyorum bı taraf aşk bı taraf mantık ya unutamazsam
Allah' aşkına yardım edin konu önemli aşk meşk sorunları?