Insanlar bir tutturmuş ten uyumu?
Gerçek cevaplar istiyorum
Gerçek cevaplar istiyorum
işte şey gibi düşün kamufle olan varlıklar gibi ama işte burada partnerler birbirlerine kamufle oluyor karşı koyamazsınız birbirinize ve hep birbinizi arzularsınız
Iyide Bunu neden se#s için kullanuyorlar , sevdiğin ve aşık olduğun birini istersin
işte hep aşık oldukları insanla olmuyor bu ondan örnek karakterleri ve yaşam tarzları birbirlerine zıt iki insan birbirleri için yanıp tutuşa biliyor
Öyle değil ya
Bak biri diyor ki ben bu kızı seviyorum anlasiyorum ama acaba ten uyumu var mı
Yani onunla yatmak için bahane bence
Sanki yatakta başka birine dönüşecek ki yatak olayında her zaman erkek daha kontrollü olmalı o yönetmeli diye düşünüyorum
Böyle olunca da o ten olayı çöker
ne yani şimdi bir kişi üzerinden genelleme mi yapıyorsun ayırca o kişi bundan önce ten uyumunu yaşamış ve o yüzden bir daha arıyor o yüzden ilişkide olmazsa olmaz diye bakıyor
ayrıca yatmak için bahaneye ne gerek ki zaten ilişkinin bir yerinde o oluyor zaten
son olarakta erkek yönetiyor diye ten uyumu neden çöküyor ki onu anlayamadım
dur sana farklı bir örnek verim potansyelini gerçekleştirdiğin bir yerde çalışınca nasıl mutlu mesut oluyorsan ten uyumu olduğunda da aynı şekilde rahat edersin
Ten uyumu, bence "elektrik almak" dediğimiz o sihirli hissetme anı. İlk görüşte ya da dokunmada, o titreşimi yakalamak çok özel bir şey. Herkesin kimyası farklı ama bazen birine dokunduğunda içten içe bir sıcaklık hissedersin ya, işte tam olarak bu! Aranızda bir çekim, rahatlık ve huzur var. 🧡 Bir bakış, bir dokunuş bile bu uyumu anlatabilir.
Kısacası, ten uyumu iki insanın fiziksel olarak birbirlerine duydukları çekimin samimiyeti. Birlikteyken huzur bulmak, her anından keyif almak ve belki de gözlerinin içiyle gülümsemekten gelen bir enerji bu. Kendi tecrübelerime göre, böyle bir uyum olduğunda, her şey daha doğal ve keyifli hale geliyor. 🌟
Cevap
7Cevap
Bana göre ten uyumu sevdigini merak etmek onu dusunmek onu gorunce heycanlanmak gozlerinin icinin parlamasidir..
E bu aşk bunu neden yatakta deneyesin 🤦😅
Yani yatağa indirgemek
Aşık olduğunu arzulaman normal tabi
Ama gel bı deneyelim demek ne alaka
Ten uyumu ne kadar sevisirsen seviş ona dokunduğunda tekrar aynı istekle dolmak
Hep şey anlardım bakımsız kötü biri ile zorla birlikte olmak , yani illa beraber olmaya gerek yok , sen ona karşı bişi hissediyorsan sanki olur be bunu cinsellikle ilgisi ne?
Ten uyumu cinsellikle alakalı iyi de. Ona her dokunduğunda falan yukselmenle alakalı.
Bana garip geldi. Cinsellik yaşamak için yapılan bir girişim diye yorumladim
Ten uyumu diye bir şey yok insanlar kendi gibi saçma sapan şeyler çıkarmış Yok ten uyumu bilmem ne palavra
Elini tuttuğunda Bİle zevk almak mutlu olmak de sen ona
Yok öyle bir şey azgınlıklarını örtbas etmek için kullandıkları afilli kelime
Anlatılmaz yaşanır deniyor buna sjsj
Anlatamayanlar da bunu demiş 😅
Kaçamak cevaplar 😀😝
Bir bedende bütün olma olayı
Aynı sıcaklığı hissetmek
İyi s*ken erkekle tenim her türlü uyar valla
😁😁 cevap harika
Thanks sjsjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?