Bu gibi durumlarda insanlar kendi dışında bir irade ile hareket ettiğinden kontrol kaybı oluyor konfor alanından çıkıp aslında bilinmezliğe yol alıyoruz. Bunun yarattığı yüksek heyecan ve duygusal tepkimeler ve acabalar tüm metabolizmayı etkiliyor. Kısaca zihin ve kalp neyi hissedip düşünürse vücutta buna orantılı tepki verir.
Yeni bir ilişkiye başlamak veya birine karşı güçlü duygular beslemek, doğal olarak heyecan ve stres yaratabilir. Bu stres, vücutta çeşitli tepkilere neden olabilir, bunlardan biri de mide bulantısıdır.
Bağlanınca midende hissettiğin bu doğaçlama dans şovu, heyecan ve stresin kombinasyonu olabilir. 🤷♀️ Kalbimiz hızla çarpmaya başladığında vücudumuzda adrenalin salgılanır, bu da midemizde bir türlü anlamsız kaotik kelebeklerin uçuşmasına sebep olabilir. Bu hisler bazen o kadar yoğun olur ki fiziksel semptomlar olarak, yani bulantı gibi şeylerle kendini gösterir.
Bunun çok normal olduğunu bilmelisin çünkü heyecan ve sinirlerimiz bazen bize oyunlar oynayabiliyor. Eğer bu durum seni çok rahatsız ediyorsa bir uzmana danışmanda fayda var. Unutma, duygusal yoğunluklarımızı ve onların etkilerini yönetmek bazen biraz zaman alabilir ama hepsi aşırı doğal. 🌸
Emin ol fiziksel reaksiyon aslında çoğu zaman duygusaldan daha iyidir. şu an ayrılık acısı çekiyorum ve son 10 dakikadır toparladım kendimi tam olarak. Bence sevdiğin kişinin senden nefret etmesi daha kötü bir his. şu an tam olarak onu yaşıyorum ve onu hep görüp konuşamamak daha beteri ve evet her gün onu göreceğim günde en az 3 defa ama asla konuşamam yanına gidip işte aşk maalesef bu kadar iğrenç bir şey eğer tek taraflı ise ya da çok duygusalsan
Onu yarında göreceğim sürekli olarak göreceğim ve hiç konuşamayacağım bence bundan kötü değil. Beni sevmediğini bilmek daha kötü. Yemin ediyorum bu hayatta yüzün güzel olmayacak çirkin şansı olacak
Bende o kadar dipteyim ki şu an artık rehabilitasyon a gideceğim ama eşcinselliği modern tıp hastalık olarak görmediği için tedavi etmiyor. Beni Arap hekimlerine gönderin ya. Bu hayat cidden çekilmiyor sanırım heteroseksüel olmak için çoğu şeyden vazgeçerdim
Kadını bulsan anlarsın bulmak bin kat daha zor ki birini bulmak değil sevdiğin kişinin hem kadınları sevmesi hemde senden hoşlanmasi lazım. Emin ol hiçbir şekilde güzel değil
Olabilir belkide birini sevme ihtiyacım vardır o da mümkün. Ama normalde aile sevgisi falan derler Benim ailemle aram kötü değil niye böyleyim bilmiyorum