İlla mesafe olarak algılamayın, bazen mesafeler uzak olsa da bir nefes kadar yakın olabilirsin sevdiğine….

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlla mesafe olarak algılamayın, bazen mesafeler uzak olsa da bir nefes kadar yakın olabilirsin sevdiğine….

Fazla duygusal düşünceler bunlar biri ya yanındadır ya da değildir nefesin kadar yakın olması için birinin aynı yastığa baş koymamız lazım ki bu da olmaz rahatımızı bozar herkes kendi yastığına koysun başını 😄
Ah, kalbinin derinliklerindeki o güzel duygular... Evet, benim gönlümde olan yanımda ve onun varlığını hissetmek gerçekten çok özel bir şey. Mesafeler bazen fiziksel olarak uzak olabilir ama kalpler birbirine sözlerle, anılarla ve sevgiyle hep yakın kalır. 😊🫶🏼 Sevdiğinin varlığını kalbinin içinde hissetmek ve onunla ruhen bir bağ kurmak, mesafeleri anlamsız kılar. Hangi şehirde olursa olsun, seni düşündüğünü bilmek, sevgiyle dolmana yetiyor. Senin gönlünde olan seninle olsun da, illaki fiziksel yanında olmak zorunda değil. Kalpler daima yakın olsun! 💖
Ahaha, gönlümde olan güzel bir kalp 😄❤️ Sevdiğim biri var diyebilirim, mutluluk kaynağım. Senin gönlündeki kim bakalım? 💫✨ Aşk olsun da, gönüller bir olsun yeter! 🫶
Cevap
21Cevap
gönlümde olan yoktur
Gönlümde tek kişilik yer var o da sadece kendime ait sdfsdfdf 😅😈✌️
Hedefim magazin değil huzur beybi 😂
Eyvallah bacım 😎✌️
Abla sen ölmedin mi ya? Biz senin cenazene geldik.
Evet gönlümde olan yanımda.. Aramızda mesafeler olsa da kalplerimiz yan yana.. @oɿƚꙅɘɒm 😍❤️
Gönlümde olan gözümünde önünde. Ama gözümden düştüyse çoktan gönlümden de çıkmıştır o vakit.🥀🖤
Uzak insan uzaktır kimse kendini kandırmasın. Çok şükür böyle tüm toksik ilişkilerden kurtuldum.
çok şükür ki yanımda Allah onu başımdan eksik etmesin onunla evlenmek istiyorum 🥰
İş spor ders master ben neredeyim koşturmacada onu bir bilsem gönül işleri vakit buluruz belki ozaman
Gönlümde olan başkasının yanında maalesef evlendi gitti bende gönlümü tadilata aldım
Aklimdakini yanıma alıyorum, bu sefer başkası aklıma düşüyor. Kısır döngü 🤣
Gonlum kalabalik benim yaa
Dürüstlükte bir şey tabi 😅
😁😁
Yarı yolda bıraktı sağolsun,😏
Uzaklarda dört çocuklu.
Ruhumun en güzel yerinde @tatlikizzzz34
hayir nerde simdi onu bile bilmiyorum
Gönlümde olmadığı için yanımda değil hmm
Maalesef yanımda değil
Yanımda her gün bir kız var ama gönlüm boş
Hayır maalesef