Kız arkadaşım beni eskisi gibi sevmiyor?

Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. Ben çok çekingen, utangaç, savunmasız, duygusal, terbiyeli, loser bf diyebileceğiniz bir erkeğim. Kız arkadaşımla 2-3 senedir beraberim. Önceden 1 kez sevgili olmuştuk. Sonra beni çok üzdüğü için ayrılmıştım. Sonra yeniden barıştık ve birkaç gün öncede adını koyduk. Adını koymadan önce çok sevecen, sürekli iltifat eden, sevdiğini belli eden biriydi. Ben ise bu süreçte sevsemde çok az soğuk yapıyordum geçmişten dolayı. Benim eskisi gibi olmamı istiyordu. Bende ilk uzun süredir ilk sevgili olduğumuz zamandaki gibi davranmadığı için zamanla soğuk yapmayı bıraktım. Ve ona istediği gibi olacağıma dair söz verdim. Birkaç gün sonra da adını koyduk. İlk saatler gene eskisi gibi davranıyordu ama ertesi gün tanıyamadım kızı. Çok soğuk, agresif, umursamaz, ilgisiz, sevgi göstergesi yok denecek kadar az. Ne olduğunu sorduğumda bir şey yok dedi. Daha sonra neden soğuk yapıyorsun diye sordum soğuk yapmıyorum dedi. Birlikte oynadığımız bir oyundan yeni arkadaşlar edinmiş benden çok onlarla vakit geçiriyor. Başka oyuna çağırınca geliyor. Ama hiç konuşmak/oynamak istemediği sesinden belli oluyor. O oyunu sadece benle oynamasını istediğimde çok oynadım sıkıldım diyor ama oyundan edindiği arkadaşları çağırınca hemen gidiyor. Beni de çağırıyor ama ben birlikte vakit geçirmek istiyorum. Zaten okulum falan var çok vakit ayıramıyorum (Kendisi açıkta okuyor dolayısıyla tüm günü boş). En son beni sevmiyor musun ya da başka bir şey mi var diye sordum. Sevdiğini bir şey olmadığını söyledi. Ona adını koyduğumuzdan beri soğuk davrandığını neden değiştiğini sordum. Soğuk yapmadığını ve değişmediğini söyledi. Arkadaşları yüzünden beni unutmasından korktuğumu söyledim böyle bir şüphen varsa ayrılalım dedi. O laf çok moralimi bozdu. Bırakmak mı istiyorsun dedim beni buna zorlayan sensin dedi. Herşeyi dramatize ediyormuşum. Eskisi gibi olmaya çalıştığımı söylediğimde artık değişmene gerek yok seni değiştirmeye çalışmaktan bıktım istediğin gibi davranabilirsin dedi. İlişkimizin bitmesinden korkuyorum. Adını koymadan önce bu sefer ayrılırsak arkadaş kalmayacağını söylemişti (ayrıldıktan 3 ay sonra yeniden arkadaş olduk ama ben gene de soğuk yapıyordum ama onun gerçekten değiştiğini düşündüğüm için bu noktaya kadar geldim). şu an o arkadaşlarıyla oyun oynuyor. Bende eski mesajlara bakarken beni gene eskisi gibi hatta daha kötü bir şekilde üzdüğünü fark ettim. Ben mi çok abartıyorum? Abartmıyorsam ilişkimizi kurtarmanın bir yolu var mı? Yoksa (her ne kadar istemesemde) bitirmeli miyim?

Kız arkadaşım beni eskisi gibi sevmiyor?