İlişki kuramadigimi farkettim ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 29 yaşındayım şu ana dek bir sevgili bile yapmadım kendime konustuklarim oldu flört de oldu ama sevgili aşamasına gecemedim yani tanışma vs somrasi yok ya da sanaldan muhabbet sohbet sonrası yok hep ve şunu farkettim annem hep şey der şununla gezeyim onunla gezeyim bize yakismaz işte bulursun birini diyor onla gidersin ve bu sözünün ister istemez beni etkilediğini düşünüyorum yani resmen mükemmel erkek arıyorum hata yapmamak için sanki tek seçeneğim var o da doğru olmaliymis gibi evet evlilik düşünüyorum ama doğruyu ya da yanlısı sececgimin garantisini veremiyorum ki farkettim ki deneme iliski yapamıyorum tek olsun bir tane olsun doğru olsun ama bunu denrmeden de bulamam bu psikolojiden nasıl çıkarım ailem mi beni etkiliyor bilmiyorum hep birşeyler en iyisi olsun diye ugraadiyorum ama mükemmel diye bir şey yok herkesin kusuru var ne yapacağım bu psikolojiden nasıl çıkarım bir de ailemle yaşıyorum hiç ayrılma dönemim olmadi ve ilişki de kuramiyorum kimse ile sanki heerseyi okey olacak oyle devam edeceğim ama ben bunları düşneee kadar insanlar on tane ilsiki yapıyor
İlişki kuramadigimi farkettim ne yapmalıyım?