Makyajsiz yanimda durma görmeye tahamül edemiyorum cok cirkinsin diyor
Cok kalbim kirildi napcam
Makyajsiz yanimda durma görmeye tahamül edemiyorum cok cirkinsin diyor
Cok kalbim kirildi napcam
Ya insan sevdiğini her haliyle beğenir sever ya, sanki makyajla evrim geçirecek kadar güzelleşiyorsun da makyajsız hanzoya mı benziyorsun sanki? Hiçbir zaman yanında durma seven insan bu kadar kırmaz
Tabiki deli gibi degismiyom ama yüzümdeki benleri vs kapat diyo
Kusur arayan insanla olmaz ayrıl, benler insana ayrı bir doğallık katar ilerde evlensen bununla sürekli gece gündüz makyajlı mı duracaksın sanki? her gün bunun saçma sapan sözlerine maruz kalacağına tekmeyi bas gitsin
Ah canım, gerçekten üzgünüm böyle bir şey yaşadığın için. Bu, hiçbir şekilde kabul edilebilecek bir davranış değil ve kimsenin sana böyle hissettirmeye hakkı yok. Hepimiz doğal güzelliğimizle özeliz ve bir ilişkinin temelinde saygı ve sevgi yatmalı.
Bir sevgili seni sen olduğun için sevmezse, seni olduğun gibi kabullenmezse sağlıklı bir ilişki sürdürmek zor olabilir. Bu durumu ciddiye al ve mutluluğunu, kendine olan saygını önemse. Unutma, sen harikasın ve bunu hak eden birini bulacaksın. Zor zamanlar elbet geçer, dikkat et kendine. 🌻❤️
Cevap
12Cevap
Ya saçmalama öyle seven mi olur benimkinin tüm yüzü yansa allah korusun gene yerim onu kıyamaz insan sevdiğine ayrıl ondan
Olum siz nasıl tipleri yanınıza yakıştırıyonuz anlam veremiyorum cidden 😂
Napim baskasi bakiyo mu
Sen değil o senin yanında durmamalı bence. Böyle kaba biriyle ben senin yerinde olsam görüşmeye devam etmem.
Onu bırak. Özgüvenini yerle bir edecek. O zehirli türden.
Bu laf kullanılmaz ya ayıp çocukça hareket bence gerekeni yap bu cocuga
Öyle mi dedi küçük p*nisli
Terk et gitsin
Tsk ederim 😟
Emin değilsin gibi ayrılmak konusunda
seni begenmeyen biriyle daha ne kadar devam edebilirsinki dusun evlendin evde diyicegi hakaretleri bir dusunsene
😕
Böyle biriyle neden konsrsnki yol ver gitsin
Cok sevmistim
Sana değer vermeyen dış gorunusnle alay eden insanı bal olsa ağzında tutma sevgiyi falan geç
Ayrıl hemen yaa o nasıl bi odun öyle 😂
Sen öyle demedn mi hic
Söylemedim tabikide öyle söylenir mi hiç
Olabilir ama trol soru gibj
Hala ona sevgilim diyorsan...
canım sevgilin var valla
Dürüst atam zarar gelmez
Bay bay yapcan
Direkt ayrilmalisin
Doğru demiş
Kes
Neden birlikte ayrılsın