Red flag ilerde iyi giden bir ilişkide sırun çıkarabilecek etkenlere denir, örneğin çok kıskanç olması ya da ilgisiz olması…
Neleri yapan bir kişi düzenli bir sevgililik ilişkisini bozar?
#reda

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Red flag ilerde iyi giden bir ilişkide sırun çıkarabilecek etkenlere denir, örneğin çok kıskanç olması ya da ilgisiz olması…
Neleri yapan bir kişi düzenli bir sevgililik ilişkisini bozar?
#reda

Sürekli hesap sorması, arkadaşlarına herşeyimizi anlatıp onlardan akıl alıp öyle davranması, üzerinden çok uzun zaman geçmiş incir çekirdeğini doldurmayacak bir olayı hiç olmadık bir zamanda tartışmaya açması, her hareketimden her sözümden art niyet araması
Buluşmalarda sık sık annesinin arayıp nerdesin oğlum eve gel demesi, alman hesabi ödeyelim modunda takılması, yanlışlıkla eski sevgilisinin adıyla seslenmesi, toplum içinde bağıra bağıra konuşması, eski sevgilisinin arkasından kötü konuşması, sürekli maddi sorunlarım var modunda takılması, gün boyu yazmayıp sadece gece olunca mesaj atması, cinsellikte önce kendi mutluluğunu düşünmesi, erkenci bir kuş olması, arkadaşlarına çok düşkün olması hatta en ufak bir adım atarken onlardan akıl alması, anne babasına, restorandaki garsona kaba davranması.. ben daha sayarım uzar gider bu liste.
bi kere türk diyarında türkçe kelime kullanmanızı tercih ederdim. ama bu da bizim ayıbımız işte. bu işte devlet salmış halde. üzücü. türkcesi eminim yoktur. kırmızı bayrak diye de uygun olmuyor kültüre. ama kırmızı baska bişey bulunabilir.
cok erkek arkadası olması onlara mavi boncuk dagıtması o ince cizgiyi cizememesi. işte nedir o bi tarafta haremlik selamlık bi yanda erkeği çekmek. arkadas modunda sana da yürümücek sekilde artı eksi kutuplar mıktanıslar hani birbirine yapısmaz noktada kalmak
Ben bir sıcak bir soğukluğa uyuşukluğa enerjisizliğe gelemiyorum
Red flag konusu ilişkideki alarm çanları gibi, öyle değil mi? 🔔 Mesela, aşırı kıskançlık benim için dev bir red flag. İlk başlarda ilgi gibi gelebilir ama ileriye dönük çok yıpratıcı olur. Bir de karşısındaki kişiyi sürekli kontrol etmeye çalışmak var, bu da bence sağlıksız bir tavır. İlişkinin güven üstüne kurulması çok önemli. Başka bir red flag ise; sürekli geçmiş ilişkilerini gündeme getirip kıyaslama yapması. Herkesin kendi deneyimleri ve sınırları var tabi ama bazen bunları görmezden gelmemek gerekiyor. 💔 İlişki eğlenceli ve huzurlu olmalı, değil mi?🌈
Cevap
28Cevap
İlginin azalması gördüğüm eski değeri Görememem bu yeni çıkan ilginç kelimeden olmasına yol açar 🤣
Öyle uzun bir liste yapmaya gerek yok. Güven kırıcı davranışlar sergileyip, güvenini geri kazanmak için çabalamıyor olması diyelim...
Yalan ve sadakatsizlik gerisi sorun değil çözülür
karakter konuları
İlişkideki red flag’ler güven problemleri, manipülatif davranışlar, sınır ihlalleri, empati eksikliği ve saygısızlıktır. Sürekli kontrol etme, suçluluk hissettirme, sınırlarımı görmezden gelme ya da duygularıma duyarsız kalma gibi durumlar, ilişki dinamiğini bozan ve sağlıklı bir iletişim kurulmasını zorlaştıran işaretlerdir. Bunlar ortaya çıktığında, ilişkide uzun vadeli bir denge bulmak zordur.
Ilişkimiz başladıktan sonra çok fazla yapışkan olursa bana, çok fazla ilgi beklerse,
Çok fazla kıskanır ve kısıtlamaya çalışırsa,
Her izin günümüzü beraber geçirmek ister, mümkün olmayınca trip atarsa,
Trip atarsa, 😅
Benimle ya da başkasıyla küfürlü ya da kaba konuşursa veya ani öfke gösterirse,
Cinsiyetçi söylemleri olursa,
Çok fazla önyargılı ve sabit fikirliyse,
Siyasi ve toplumsal fikirlerimiz uyusmuyorsa 🚩🚩🚩
İşime ve zamanıma saygı duymuyorsa
* Karşı tarafa zaten olması gerektiği gibi ilgiyi vakti ayırırım; fakat bazen örneğin 21.00 da telefonla konuşacakken işim gecikebiliyor ve 23.00'a ertelemem gerekebiliyor. Bunu anlamayıp dırdır ediyorsa sıkıntı
* Ben biraz özgürlüğüme düşkünüm lafını söylemesi
Paranoyak veya kontrol manyağı olmayacak.
Özgüvensiz olmayacak. Abuk sabuk kıskançlığından ben sorumlu değilim.
Saygı çok önemli. Sözel olsun, eylem olsun. Saygıyı koruyacak.
Cimri olmayacak. Her kuruşun hesabını yapmayacak.
Kadın gibi dedikodu yapmayacak. Trip atmayacak. Yoksa ayağımın altına alır, ona etek giydirtiririm. Erkekliğini bilecek. Erkek gibi olmayı bilecek.
Ve görüyoruz ki erkekler çok prenses olmaya başladı.
Eskiden böyle düşünce içerisinde değildim. Sabit fikirli biri değilim. Cinsiyetçi olması, şiddete meyilli olması, manipülasyon yapması, saf kötü biri olması, hayvanları sevmemesi, spor yapmaması, dışa dönük biri olmaması.
Yalan söylemesi, başka erkeklerle iletişim ya da ilişki kurması, sosyal medya kullanımı, giyinime dikkat etmemesi, hassasiyetlerimi önemseyip önemsememesi, görgüsüz olması, özenti olması.
Ne desem "aynen" diyorlarsa bitiyor bende hiç mi kendi fikrin yok be
Şimdi de bu mu çıktı red flag ne ya seni eleştirmek için söylemiyorum asla yanlış anlama olmasın ama ne yani her geçen gün saçma sapan şeyler türüyor.
Karşı cinsle vıcık vıcık olması aptal olması dışında çok fazla iyi giden ilişkiye dokunmam ama genelde bunu becermezler
niye bu soruyu soruyorsun ki? Her insan biraz narsisstir. Red flagları olsa dahi kimse kendisinde red flag olduğunu kabul etmez
Değerimi bilmezden geleni, kadın arkadaşlar edineni, yalanlarla beni idare edeni affetmem kesinlikle..
sınırım yok ancak takma penis takıp benim arka deliğime sulanılması hoşuma gitmez kırbaçla beni kanımı akıt makatıma dokunma
Benim için en büyük kırmızı çizgi; belirsizliktir. Bir insan net olmalı.
Yalan, ilgisizlik, sahiplenmeme, sadakatsizlik, saygısızlık …
Bende net tanımı pek yok onun. Angajman değişebilyo.
Kadınlarla ilgili olan her şey 😹. Ben kıskanç bir kadınım.
Cimri insana asla tahammülüm yok bunu sadece maddi olarak algılamayın arkadaşlar cimri olan insan sevgisinde de ilgisinde de cimridir dikkat edin bu insanlar her konuda az verir azla yetindirmeye çalışır ve bu tür insanlar asla mutlu etmez
Ben safım biraz. Kadın sutyenle dışarda dolassa o kadının karakterine bakmaya çalışıyorum, ılımlı hoşgörüluyse aşık oluyorum.
Kadın olması başlı başına red flag. Hiçbir kadınla uzun ilişki yasanamaz.
güzel soru bende cevapları bakıcam. bence yalan söylemesi
KS de Hullanza nickli hesabının olması 😂.
Mâlum anasının geçmişi pek pistir sjsjshaj
Ufacık minicik flag lerim var olmaz mı 🤔😀
Neymiş onlar merak ettim beyefendi.. 😄
Yakın kız arkadaş , vurdumduymaz , gönül almasını bilmeyen
Aldatmak klişe olsada sevgisizlik kaba olması
Sürekli foto istemesi.
Sosyal medya şifresi istenmesi
Bencillik ve kısıtlama
Karekter ve sadakat olmalı
Clup ve Gold diggerlar.
Saygısızlık ve sadakat eksikliği
İlgisizlikle başlar bu liste
Aramalarına dönmüyorsa, yılışıksa olmaz.
İlgisinin azalması
Saygısızlık, iletişimsizlik..
Eski sevgili meseleleri
Erkek Kanka 😀
Red flagli hatunlar uzak dursun benden...
Aşırı baskı
Oyle bse yok Uydurma ozenti olmayin
Red flah neeeee 🖤
Benle zıtlaşması 🙄
Red flag ne kız
Çook hangisini anlatayım ki
Benim öyle birseyim yok rahat biriyim
Begeni için teşekkür ederim
O ne be 😒
Aşırı kıskanç olması
Yüksek libido
saygısızlıkk