Aşk İlişkileri Karşı cinste travma yaratma ihtimali en yüksek isimler nelerdir? Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Biraz lovebombing sonrası ghosting kokusu alıyorum sankiiii🫠Sizi hüsrana uğratan kişilerin taşıdığı isimler ya da belki arkadaşınızın başına gelen olaylar vs😂#reda Karşı cinste travma yaratma ihtimali en yüksek isimler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. Burak isimli bir şerefsiz bir de üstat tanıdım. 2 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hakan 😃 1 1 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Yavvaaşş Yorumla
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bende öyle bir isim yok 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. isimlere göre seçmem ben ama gizem ismidir. 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Adını hatırlamıyorum 😅 18 yaşındayken beni aldatan kişi diyeyim. 1 1 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Hatırlıyorsundur yeme beni şimdi kxkd Yorumla
BADAKKK Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl E ile baslayip f ile bitenlerden uzak durun. O isimde herhangi biriyle hayatim boyunca asla gorusmeyecegim. Nokta. 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Benim öyle isimler burçlar ırklar falan gibi takıntılarım yok. Herkes kendine has karaktere sahip. İsimlerle hiçbir ilgisi yok konunun. 1 0 Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İsim dilde burç desek daha doğru nesli tükensin inşallah ikizler 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Berkecan Tolga Furkan Doğukan Efekan Buğra 1 0 Yorumla
ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl adım saruhan ve genelde ilk duyduklarında ufak çaplı bir şaşkınlık oluşuyor 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Buse bence 😂 1 2 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Senide kırmışlar djdj Yorumla MrConfused 1 yıl Kolay gelmedik bu günlere güzelim 😂 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Burç tan gidelim ikizler kesin net😂 1 1 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Ayip shsh Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Berkay. Çapkın olurlar 😹. 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Pakize müşerref 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar