1 yılBen kalbe anlaşmaya bakıyorum daha çok, güzel olanların egosu ve toksik enerjisi beni sinir ediyor.
Mesele çirkin olman değil sen kendini ezik gördüğün için sevilmeyecegin inancın var. Birisi seni sevdiğinde savunma mekanizması geliştiriyorsun, bak o da beni sevmiyor diyerek açığını arıyorsun,
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Maalesef çirkin erkek veya kadın isen sevilmiyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru
1 yılHani markette paket çok güzel olup içi leş gibi çıkan ürünler var ya. Birde paketi dışardan bakınca albenisi olmayıp içini açınca tadına doyamazsın. Bu böyle bir soru yani. Kendi adıma çocuksu bir sevgi olacaksa neden olmasın🫠
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSevilir niye sevilmesin. Ayrıca çirkin diye bir kavram yok bakımlı olmak ya da olmamak bütün meseleee
06 Yorumla
Soran1 yılSevilmez sevilir diyosunuz ama hepimiz biliyoruz ki herkes dış görünüşe önem veriyor dış görünüşü kötü olan birinin içine bile bakmak istemiyorlar ayrıca her bakımlı olan insan güzel olmuyor
- 1 yıl
Hayır sevilmez.
- 1 yıl
Ya çirkin kız sevilir ama şimdi @moonlight012 yani bu öğütü sen verme. Seni gördük baya baya güzelsin sen söylersen inandırıcı olmaz
Soran1 yıl@Hesab1 sevilmez @elsololobo07 bu kişinin dediklerinin doğru
Soran1 yıl@Hesab1 sevilmezler bugün bunu çok iyi anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılBen görünüşe bakmam şu an sevdiğim kişiyi ne olursa olsun severim
06 Yorumla
Soran1 yılGüldürme beni lütfen hepimiz biliyoruz ki çoğu kişi dış görünüşe önem veriyor dış görünüşü iyi olmayan kişinin içine bile bakmak istemiyorlar 😭😭
- 1 yıl
Ben vermiyorum sevdiğim kişiyi istediğin kadar değiştirebilirsin. Ama evet insanlar öyle 160 boyunda tipsiz ince sesli olarak onaylıyorum dışın kötüyse arkadaş bile olmazlar seni seven biride çıkar bu halinle belki üzülme
- 1 yıl
Benim için görünüşü ne olursa olsun dünyanın en tatlısı o ☺️
- 1 yıl
Hem yaşın kaç ki daha
Soran1 yıl18 yani
- 1 yıl
Sevilme şansın var
Çirkinin tanımı sence ne , ya da İnsanlar kendine neden çirkin dedirtir ki
013 Yorumla
Soran1 yılBir insan nasıl olduğunu bilir çirkinse bilir zaten çirkinler sevilmez bu dünyada o sevilir falan diyenler hepsi yalan söylüyor hepimiz biliyoruz ki herkes yani birçok insan dış görünüşe önem veriyor dış görünüşü kötü olan birinin içine bile bakmak istemiyorlar.
Soran1 yılMahvetmis zaten
Soran1 yıl😭😭😭
- 1 yıl
Kız haklı. Dış görünüş iyi değilse kimse sevmez. Üniversitede 2 kız vardı biri çok güzel diğeri çok çirkin. Güzel olan her hafta teklif alıyordu , mesaj kutusu hiç boş kalmıyordu. Çirkin olana erkek sinek bile konmuyordu mesaj kutusu da bayram mesajlarıyla doluydu. Onları da belediyeler atmış. Kader resmen seni belediye sevsin demiş. Çirkin kıza erkek yok kusura bakmayın.
Soran1 yıl@ElSoloLobo07 Aynen buradakiler teselli amaçlı öyle diyorlar ama gerçekleri hepimiz biliyoruz.
- 1 yıl
Bırak ya bunlar 2 kere 2yi 5 çıkarmaya çalışıyorlar. Kıçlarını da yırtsalar 4 yani yapacak bişey yok :D
Soran1 yıl@ElSoloLobo07 öyle
- 1 yıl
Ya ne kadar uyanıksın arkadaşım bu sosyal medyanın Dayattığı güzellik algıları olmamız gereken standartlar vs yüzünden kaç kişi int"har etti biliyor musun biz burada teselli vermiyoruz kız ne kadar üzgün görmüyor musun ailem sevmedi çirkinim vs sen burada goygoy yapıyorsun hayat sana güzel be @ElSoloLobo07
- 1 yıl
Bak şimdi bi de intihar etme diye yalan söylediğini itiraf etti :D
Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Sevilirler. Kendileriyle eşit derecede güzelliğe sahip olanlar tarafından sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErgenlik zamanımda bende çirkin bir kızdım ama o halimle seven vardı şimdi güzel biriyim ama kimse sevmedi çıktığım kişiler genelde dış görünüşum için çıkıyor
00 Yorumla
1 yılÇirkin diye bir şey yok. Kendine uygun bakımı ve tarzı oluşturamayan var..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZor genellikle cinsel yönden yaklaşıyor erkekler
01 Yorumla
Soran1 yılAynen
Güzel kızlara nazaran daha az sevilirler🤷🏻
01 Yorumla
Soran1 yılHiç sevilmezler bence
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevilir kalbi çirkinler bile seviliyor bu dünyada
04 Yorumla
Soran1 yılSevilmez sevilir diyosunuz ama hepimiz biliyoruz ki herkes dış görünüşe önem veriyor dış görünüşü kötü olan birinin içine bile bakmak istemiyorlar.
Soran1 yıl%90 öyle maalesef
- 1 yıl
Bak güzelim öncelikle bu düşüncelerini değiştir lütfen. Güzellik artık oldukça kolay. Bedenini değiştirebiliyorsun lakin kalbin değişmesi zordur. Sağlıklı beslenme, spor, cilt bakımı ve doğru makyajla bile çok iyi sonuçlar elde edebilirsin ancak yine eksik kalır bunlar auranı güzelleştirmen de gerek. Yapılmayacak şeyler değil bunlar. Çirkin olan şey çaba sarfetmeyip saldım çayıra mevlam kayıra olmaktır.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır sevilmez
08 Yorumla
Soran1 yılNeden peki?
- 1 yıl
Çirkin olduğu için. Güzel olsun sevelim.
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
Anca seks için düşünülebilir. Seksle başlayıp devamında alışkanlık olabilir ama aşk olacağını hiç sanmam. İlişkide de mutlaka aldatılır. Erkekler libidosuna çok düşkün. İlk fırsatta aldatıyorlar. Gerçi güzel sevgilisini çirkin bir kızla da aldatabilir konu seks olunca.
Soran1 yılAynen
Soran1 yılÇirkin olanları sadece kullanırlar zaten
- 1 yıl
Kullanmak ne ya :D seks karşılıklı bir eylem. Sen de zevk alırsın , karşı taraf da zevk alır. O seni aramak istemiyorsa , sen de onu aramak istemezsin olur biter. Olayı dramatikleştirmeyin.
Soran1 yılBir git ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden çirkin ki? Kalbi kap mı kara?
02 Yorumla
Soran1 yılÇirkin olan biri kalbi temiz güzel olsa bile diş görünüşü kötü olan birini adam yerine koymuyorlar.
Neden sevilmesin dinlenir dinlenir severim
01 Yorumla
Soran1 yılSevilmez sevilir diyosunuz ama hepimiz biliyoruz ki herkes dış görünüşe önem veriyor dış görünüşü kötü olan birinin içine bile bakmak istemiyorlar.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biliyor musun hayatta bir tek onlar sevilirler
07 Yorumla
Soran1 yılHadi ya neden saf ve çirkin oldukları için mi?
Soran1 yılAma sebebini söylemedin?
Soran1 yılHerkes bulamıyor ya da şöyle söyleyeyim herkeste çirkin şansı yok ben hem çirkin hemde çok şansızım 😭😭😭😭
Soran1 yılZamanı filan yok gerçekleri duydum zaten
1 yılBen çirkin seviyorum ama zayıf olsun 😇
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGenç kız herzaman mükemmeldir
012 Yorumla
Soran1 yılO zaman neden çirkin olup ta genç olan kızlar sevilmiyor?
Cevap sahibi1 yılBelkide seni sevecek olanı sen beğenmemişindir
Soran1 yılBeni kimse beğenmedi ya da öyle biri olmadı ki hiç
Cevap sahibi1 yılŞimdiki aşk ve sevgili anlayışı değişti tamamen zevk arkadaşlığı haline geldi
Belkide sen böyle şeyleri sevmeyen bir kızsındır
Soran1 yılZevk arkadaşlığı ne seven insan kalmadı mı
Cevap sahibi1 yılİnan bana kalmadı ve ben olgun yaşta biriyim senin gibi genç bir kız saklı hayallerimde yaşıyor
Soran1 yılHmm anladım 🥺🥺
Cevap sahibi1 yılBazı kurduğum hayallerden düşlerimden örnekler vermek uygun olmaz sanırım
Soran1 yılAynen boşverin
Cevap sahibi1 yılTamam seni rahatsız etmek istemem ama hayaller dönüyor dolaşıyorum genç bir kıza senin gibi bir kıza çıkıyor
Soran1 yılNeyse kapatın konuyu ben anlayacağını anladım zaten.
Cevap sahibi1 yılOlur
Gizli Üye(18-24)1 yılSen cirkin (kusurlu) erkegi sever misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerde sevilmiyor
00 Yorumlaöyle
01 Yorumla
Soran1 yılPeki
1 yılFiziğini güzelleştir
05 Yorumla
Soran1 yılFizik güzel olsa bile çirkin olan birini önemsemiyorlar.
- 1 yıl
Bunu sana bir erkek söylüyor. Karşı cinsinden duyuyorsun bunu. Demekki bildiğimiz var ki sana bunu söylüyorum
Soran1 yılFiziği güzel olupta çirkin olan birini sadece kullanırlar
- 1 yıl
Özgüvenşn artar kendini seversin giydiğin yakısır. Bir yerin kötüyse diğer yerlerini güzelleştirmen lazım. Maalesef gerçekler bunlar
Soran1 yılAnladım
Babaları sever
01 Yorumla
Soran1 yılBenim babam hiç sevmedi ve sevgisiz büyüdüm 🥺
1 yılSevilmez😂😂😂
030 Yorumla
Soran1 yılKomik olan ne 🙄🙄🙄
- 1 yıl
İstem dışı güldüm
Soran1 yılGülmek istedin güldün 🙄
- 1 yıl
Evet çok seviyorum gülmeyi
Soran1 yılBuna gülmen hoş bir şey değil ama evet bende gülerim ama gülünmeyecek şeylere gülmem.
- 1 yıl
Gülerim
- 1 yıl
😂😂😂😁😁😁😁
Soran1 yılKomik değil
- 1 yıl
Bence komik çirkin kızlar böyle yazmaz çirkinim diye
- 1 yıl
Sen kendini sevmiyosun demekki başkası neden sevsin hem niye sevilme ihtiyacı duyarki insan
Soran1 yılYazar sen yazan görmemişsin belliki 🥺🥺🥺
- 1 yıl
Bende yakışıklı değilim ama çok sevenim var
- 1 yıl
Hımmmm
- 1 yıl
Estetik yapacan ozaman güzel kızlar bile yapıyo
Soran1 yılGit ya
- 1 yıl
Tamam
- 1 yıl
Çirkin kızlar kendini sevse de sevilmezler ama. Karşı cinsin arzularına hitap etmek için güzel görünmek zorundasın. Eğer güzel görünmüyorsan , karakterin iyi diye seninle arkadaş olurlar , dürüstsün diye seninle ortak olurlar , hayvanseversin diye kedisini köpeğini emanet ederler , güzelsin diye de sevişmek isterler. Çirkin bir kızla sevişmek istemez kimse.
Soran1 yıl@ElSoloLobo07 Bunları beni üzmek için mi söylüyorsun yoksa sadece bu kadar sığ mı düşünüyorsun
- 1 yıl
Doğru düşündüğüm şeyi söylerim. Kimi üzdüğüm umrumda değil. Doğrulardan canınız yanıyorsa yalanlarla mutlu olmaya devam edin. Bi de sanki güzel/yakışıklı insanlar uyuşturucu kaçakçısı. Çirkin neyse , yakışıklı/güzel de o karakter olarak bir eksik tarafları yok ki. Aksine onlar tipleriyle alay edilmediği için , kendileriyle barışık oldukları için , insanları darlamıyorlar şöyle kötüyüm böyle kötüyüm diye. Bunu çirkinler yapıyorlar. Çirkinlerin o yüzden karakterleri de çirkin oluyor genelde. Kendisinden nefret eden , kendisini beğenmeyen, sürekli yakınan birini kimse yanında arkadaş olarak bile istemez. Sevgili olarak zaten çirkin oldukları için istemezler. İstenmedikleri için de sürekli yakınırlar senin gibi işte. Ben bu cevap verenlerin içinde seni en iyi anlayan kişiyim çünkü ben de çirkinim. Sana önemli olan karakter diyenlere aldırış etme. Çirkinsen karakterin altın gibi de olsa kimse seni istemez. Bunu zaman içinde acı acı anlarsın.
Soran1 yıl@ElSoloLobo07 Haklısın her dediğin şey doğru zamanla kabullencem artık acı çekerek.
- 1 yıl
Acı çek tabi de. Çok fazla darlama insanları ben çirkinim beni istemiyorlar diye. O zaten garanti o cepte. Yapmaktan keyif aldığın şeylere yönel. Para kazan , gez dolaş.
- 1 yıl
Özür dilerim ya amacım sedece şaka yapmak biraz gülelim dedim sende citdi değilsindir diye nşyetim kırmak felan değildi güzel çirkin bi yere kadar insanlık da önemli
Soran1 yıl@ElSoloLobo07 acı çekerken nasıl başka şeylere yönelcem
Soran1 yıl@aslandogan34 şakan batsın
- 1 yıl
Batsın😂😂
Soran1 yıl@aslandogan34 buna bile gülüyorsun pes yani
- 1 yıl
Ne yapayım şu üç günlük dünyada ağlayayımmı
Soran1 yılGülünmeyecek şeylere gülme sadece
- 1 yıl
Tamam özür gülmiycem bidaha
- 1 yıl
Ben de eskiden sürekli çirkinim beni kimse istemez falan diyordum. Aynen birisi benim yaptığım gibi bana doğruları söyledi ben baya bi rahatladım. Kabul ettirebildiğim için artık çirkinim dememeye başladım. Sorarlarsa neden sevgilin olmadı diye çirkin olduğum için olmadı diyorum ama sormadıkları sürece o konuya hiç girmiyorum. Dil öğrendim ispanyolca ingilizce. Spora başladım. İşe daha fazla ağırlık verdim. Şuanda gezip dolaşacak maddi gücüm de var vaktim de var. Hepsi bana "çirkinsin kimse seni istemez" diyen kız sayesinde. Sonunda doğruyu (veya duymak istediğimi) söyleyen biri çıktığı için büyük bir rahatlama gelmişti. Acı çekerken başka şeylere yönelemezsin evet. Bir süre sonra acı çekmemeye başlayacaksın. Çünkü sonunda senin de yıllardır beklediğin o gerçek duymak istediğin cevap geldi. Evet çirkinsin , evet sana kimse bakmaz. Artık bu bir konu değil. Yapabileceğin de bir şey yok. O yüzden başka şeylere yöneleceksin istesen de istemesen de.
1 yılSevilir
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSevilir
019 Yorumla
- 1 yıl
Aklı baki insanım benim için dış güzellik ikinci planda benim için insanlıktır önemli olan güzel olmuş çirkin olmuş önemli degil bir söz vardır elbise var içinde insan yok insan var üstünde elbise yok onun için dış görünüş önemli degil
Soran1 yılBu senin görüşün
- 1 yıl
Olsun yanlıs dusunuyon
Soran1 yılYanlış düşünmüyorum
- 1 yıl
Ama kendini kötü hissedersin sen güzelsin aslında sana cirkin diyelimki nazar degmesin
Soran1 yıltamam çirkinim zaten
- 1 yıl
Ben cee yooo
- 1 yıl
😂😂
Soran1 yıl😭😭😭😭😭
- 1 yıl
Lütfen şaka Maka bitarafa üzülme cirkin degilsin
Soran1 yılÇirkin değilsem ben neden her güzel kız gibi güzel sözler duymadım ne çevremden nede ailemden kız olduğum için de sevgisiz büyüdüm 😭😭😭
- 1 yıl
Yanlış bişey dediysem özürdilerim
Soran1 yılÖnemli değil
- 1 yıl
Gercekten konusmak istedim için takip edin dedim
Soran1 yılBen konuşmak istemiyorum kimseyle
- 1 yıl
Siz bilirsiniz art nıyet olmadan
Soran1 yılTm teşekkür ederim
- 1 yıl
Bişey degil özürdlerim
1 yılSevilir kalbi temiz ve saf seven herkes sevilir
05 Yorumla
- 1 yıl
Benim için dış görünüş beş para etmiyor
Soran1 yılTabi herkes öyle der zaten
- 1 yıl
Herkes aynı değil
Soran1 yıl%90 lık kısım dış görünüşe önem veriyor%10 Luk kısım seninle aynı görüşte
1 yılYok onlar sadece kanka oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen mi
08 Yorumla
Soran1 yılYok nen
Soran1 yılYok nenem
Cevap sahibi1 yılTanısa bilir miyiz. Ciddi ilşki istiyorum
Soran1 yılNenemlemi tanışcan 😂😂
Cevap sahibi1 yılSenle
Soran1 yılNeden 🥺
Cevap sahibi1 yılBana yazarsan söyleyim😊
Soran1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)1 yılSevilmez
05 Yorumla
Soran1 yılNeden peki?
Cevap sahibi1 yılErkekte sevilmiyor
Soran1 yılBu konuda sana katılmıyorum çünkü erkek çirkin olsa bile kızlar çirkin erkekleri seviyor ama çirkin kızları ister kalbi temiz olsun çirkin olduktan sonra hiç önemsenmiyor.
Cevap sahibi1 yılBen birisi ile tanıştım kız instanı ver merak ettim seni dedi, sildi sonra beni o platformdan. Bundan 2 yıl öncede aynısı oldu o kızda aynısını yaptı
Soran1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)1 yılSevilmez
00 Yorumla
1 yılSevilir yaaa☺️
013 Yorumla
- 1 yıl
O senin düşüncen demekki bu zamana kadar hayatına hep dış görünüşe önem veren insanlar girmiş ki öyle diyorsun
Soran1 yılŞimdi şöyle benim ailemde dış görünüşe önem veren biri ve sosyal medyadaki kişilerin çoğu dış görünüşe önem çok veriyor o yüzden böyle düşünüyorum çirkinler için bu dünya cehennem gibi
- 1 yıl
Peki sana şöyle söylim bşr erkek dünyanın en güzel yüzüne sahip ama kalpi pis önüne gelenle yatıyor içmediği madde yok yemediği halt yok ya da dünyanın en güzel yüzüne sahip bir kız o da önüne gelen le yatıyor şimdi bunlar mı iyi oluyor yoksa dışı güzel olmasada sevdiğine sadık kalbi temiz insan mı
Soran1 yılYa ama hepimiz biliyoruz ki dıs görünüşü kötü olan birinin içine bile bakmak istemiyorlar 😭
- 1 yıl
İlk başta da aynısını dedim ya demekki daha hayatına iç görünüşe önem veren insan girmemiş
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Peki sen neden bu tür soruları gizli üğe olarak soruyorsun
Soran1 yılÇünkü özgüvensizim o yüzden
- 1 yıl
Hımm anladım peki eklermisin beni
Soran1 yılÇirkinim neden ekliyimki 🥺
- 1 yıl
Bence yalan söylüyorsun şu an bana
Soran1 yılBen neden size yalan söyleyeyim ki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!