AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Insan hali iyi veya kötü ayrilsan bile iyi günler hatirana düşünüyorsun
Profilde cok tatli çıkmışsınız
Sağol
Tekrar birini merak ediyorum diye bilecekmiyim acaba bir gün
Çok güzel yorum , evet tekrar yeni birini özleyecek miyim acaba , keşke özleyecegim yeni birileri olsa onu özlemeyi sevmiyorum
Teşekkürler olsa istermisin ki tekrar
Isterim ama imkansız olamayız artık onu çok özlüyorum bazen
İnsan özlüyor tabi ama bezen vazgeçmek lazım bı bittisi olması lazım heleki imkansız ise
Vazgeçmişim ben zaten , benim savaşım onunla değil kendimle onunla biteli çok oldu arada çok özlüyorum o kadar ilerisi yok içimde yaşıyorum bazen de buraya yazıyorum
İşte kendinlede bittir o savaşi içinde hala ona karşı bitmeyen sevginin savaşı bu
Masadaki bardağı alıp başka bir yere koysana der gibi konuşuyorsun o öyle olmuyor işte aniden bittik bir kereden oldu her şey yarım kaldım yani normal bir şekilde bitseydik belkide unutmuştum ama hiç hazır olmadığım bir anda bittiğimiz için hala aklimin bir koşesinde kaldi galiba bilmiyorum ya da çok seviyorum garip bende bilmiyorum tam olarak ne olduğunu ama onu tam olarak unutacağımi sanmıyorum tavsiyelerin için teşekkürler
Rica ederim ama elinden geldiğince unut ya da hayatına birini al ben mesela geçmişte bırakıyorum ara ara aklıma geliyor ama güzel günlerdi diyorum içimden belki çok sevmissin ondan unutamiyorsun kalpte bittiyor da aklımızdan çıkmıyor
Kalbimde tam olarak bitmedi bitseydi bilirdim ama olalım da istemiyorum benimki cok garip bir şey ya evet çok sevdim yeni insanlarla denedim zerre ısınamadım kimseye dokununca hic bir şey hissedemedim onda iliklerime kadar her seyi hissediyordum cok guzeldi ama geldi geçti gitti
Ayy kıyamam ya böyle bir sevgiyi kendisi kaybetti biliyorsun halbuki çok şanslıydı seni bulduğuna ama kaybetti
Hayır o bişeyi kaybetmedi 😂 bizim farklı hocam farklı herkes mutlu oldugu yerde aslında bizimki peri masalıydı hani bi söz vardir ya bogulacagimi bildigim oktanusta yüzmek benimki tam olarak oyle oldu
Bence baya bir şey kaybetti ama farkında değil o zaman o okyanus ta yüzmemen gerekir dalgalar seni başka yere savrulur
O neyi kaybetti bilmiyorum ama ben neşemi kaybettim
Senin o güzel sevgini sadakatini yüreğini çok şey kaybetti sende inşallah nedeni kazanırsın
Beni tanıyormuş gibi konuşuyorsun
Tanımıyorum emin ol
Sadece konustularindan nasıl bir insan olduğunu az çok öğrendim
Konuşmalar ile sevgimin guzel sadakatimin yuregimin guzel oluşunu dusunmen garip seni cok üzerler
Kimse üzemez çünkü üzülecek bir kalbim yok evet tanımıyorum seni insanın konusmasindan anliya bilirim değil mi
Peki
Bu kadar da kimseyi sevme yüzündeki gulumseyi kaybedecek kadar
Hayirlisi olsun
Öyle tabi hayırlısı inşallah gerçekten seni seven biri karşına çıkar seni seven daha çok değer veriyor çünkü
Insallah guzel dileklerin icin teşekkürler
Rica ederim inşallah ☺️
Yoo 😄içimde qram hiss yok ne sevgi ne nefret.
Yooo aklıma bile gelmiyor. Bizde böyle çabuk unuturuz 💅
Hayır kimse aklıma gelmiyor pek
İmrendim ne güzel 😅
4 sene sonra sende aynı kafada olursun merak etme 🤪
Belkide tecrübelerinin dışında biri çıkmamıştır karşına?
Oda benim şansım olmuş artık))
Öyle olmuş galiba , bu faydasız siteden gitmeyi düşünmüyor musun 😅
Neden benide alıp mı gideceksin🤪🤪
Bohçanı topla yarın gece alacam seni
Kimseye de bişey söyleme işimizi saglama alalım
Tamamdır 🤭
🥳🥳
Evimizde oyun oynuyor şuan😃
Eşin mi?
Evet
O olmadığı için sorun olmuyor ndnd
Hiç o olmadi mı
o bu şu sıfatında olanlar eller oluyor genelde
Uff pembe donlu şakir aklinda kalan birinden bahsediyorum
soruları istediğim şekilde değiştirmek deyince de ben ndnd
Biraz öyle galiba 😅
yasin küçük daha eskileri düşünmek için tilki ndnd 35+ sorunsalı yaşadığında geçmiştekileri düşünmen gerek
Onu çok sevdim gerçekten bu zamana kadar hayatimdan çok kişi geldi geçti uzun uzun her şeyi yasadim hepsiyle ama bu cok farkliydi aklımin bir köşesine kuruldu oradan gitmiyor eskisi kadar olmasa da bazen cok özlüyorum ondan sonra hep onun gibisini aradım ona benzeyeni istedim hayatima bir kisiyi bile alamadım
astrolojik hareketlere bakmak lazım ondan mı bu geçmişe özlem acabaasi
Baksak ne olacak geçecek mi 😅
bilemiyorum tilki kalk git doğada biraz kafa dagit 😂
Akşam cıkarım şu an cikasım yok😂
depresif modunda dibin dibini görmeler dnd
Hayır be depresif degilim sadece aklıma geldi biraz huzunlendim o kadar 😂
tabii inandım anlat anlat ndnd
Pembe donlu şakir keserim seni bak
koy elini vicdanina hak ettimse eyvallah tilki 🙄
Tamam tamam keserim dedim ikbal aklıma geldi şakasi bile kötüymüş ben kimseyi kesemem
şaka olduğunu biliyoruz tilki çokta Şii yapma
Olur çok şey yapmam
😜😜
hemen şımarma edepli dur😏 git O'nu düşünmeye devam et 😂
Peki :/
Çok düşünülecek biri olsaydı yanımda oldur.!
Tamam
Oluyor her gün 3 ay oldu şu an işten çıkmıştır şimdi eve gelmiştir yemek yiyordur uyuyordur şu an ya da oyun oynuyordur falan diye düşünüyorum hep
Oluyor evet ama genelde karşı taraf sadece kendini düşünüyor bırakmak lazım bu işleri
Evet lisede ilk asık olduğum kişi dün aklıma geldi baktım öyle
gerek yok ne düşüncem
İmrendim
degmez degecek insan düşünülür zaman az hayat kısa kendini seveceksın önce bunu geçte olsa ögrendim umarım sen erkenden ögrenırısın genclık en büyük servet kımse ıcın harcmayaın özellıkel degmeyecek kısıler ıcın
Ben kendimi cok seviyorum cok haklısın düşünülmeye değecek insan değil ama arada aklima geliyor
anladım evet bazen olur
Teşekkür ederim
şu an ne düşünüyor diye düşündüğüm oluyor
Ne düşündüğü umrumda değil de nasıl oldugunu bazen merak ediyorum
Ben yeni ayrıldım nasıl olduğunu felan az çok biliyorum ama harbiden üzgün mü gelmemi bekliyor özlüyor mu felan çok merak ediyorum
Seviyorsan git bence
Yok çok farklı nedenler var gidemem
Gitme o zaman
Öyle yapıyorum ztn
Son 6 aydir hiç
Zerre umrumda değil.
Öfke kin neftet akıyor cümlenden
Öfke kısmıni cözdük kin evet.
Ne yapti sana?
Adammış gibi davrandı
Ahah çok iyiydi
😅😅
Oluyor
Ne hissediyorsun?
Benim eski sevgilim evli ve çocuğu var. Bu sebeple utanç hissediyorum
Benimde düşündüğüm kişi evli çocuklu ulaşmaya çalışmıyorum asla ama hala aklımın bir koşesinde arada özlem ve hüzün basıyor o kadar.
Sanırım yaşlansak dahi aklımıza gelecek. Belki evleniriz çocuklarımız olur ama hep aklımızın bir köşesinde kalacak gibi hissediyorum. Böyle olmasaydı iyi olurdu tabi ama artık yapacak bişey de yok gibi
8 yıl oldu ben ayrılalı daha fotoğraflarımız duruyor bende. Arada açıp bakıyorum :/
Kesinlikle öyle aklımızın bir köşesinde kuruldu kaldı hayatta gitmez ama biz kendi ellerimizle yaptık cezası da böyle olsun agır oldu cezası ama olsun yapacak bir sey yok.
Bizimde 3 yıl oldu görev yaptığı okulundaki fotograflarina bakıyorum kapaliydi açılmış hala çok güzel.
Hayurr
Hayır
Öyle biri yok