İlgisi bir anda azaldımı yoksa kırgınmı?

Öncelikle ben bir erkeğim ve kadın arkadaşlarda ufak bir yardım istiyorum, 9 aylık ilişki sürecinde birbirimize olan bağlılığımız gerçekten çok iyiydi , tabiki 4-5 gün önce ufak bir konu olarak gördüğüm problemden tartıştık. Problem ona söylediğim incitici değil sadece ona güvenmiyormuşum gibi his vermem olarak düşündü. Bende şaka olarak söyledim ama çok öfkeli sinirli bir kadın olarak bana bağırmaya başladı ve küfür etmeye başladı. Ben küfür etme bana saygısızlık yapma demekten agzım düştü. En sonunda uzatmamak için telefonu kapattım. (Şunu gönülden söyleyebilirim ki hala fotoğraflarımız sosyal medyada profillerimizde duruyor anneler babalar tanıştı yüzük bile taktım ) Ertesi gün hastaydım ama o benden daha hastaymış öğrendim hemen aradım doktora gitmesini söyledim. Biraz hastalığından zaman tanıdım hem uygun bir mesaj attım yanlış anladığını düşünerek özürdiledim ve aldığım mesaj ya güveneceksin ya da ayrılacaksın dedi bende saçmalama diye bir cevap verdim neden güvenmeyeyim diye. Bir erkek olarak hergün aradım günde en az 3-4 kere arıyarak halini sordum ilacını kullanmasını söyledim. Ama dün bana böyle davranma kızgın olabilirsin dediğimde yine sinirli tavırla hastalığının geçtikten sonra konuşacağını söyledi ve bende üstelemedim tamam dedim. Sabah hiç bir şey olmamış gibi yine arayıp sordum. Ama bu süre zarfında 4-5 gündür bir kere bile haber verip bir mesaj dahi atmadı. Hastalığına verdim ama bende artık insan hiçim merak etmez diye kendime soruyorum. Ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

İlgisi bir anda azaldımı yoksa kırgınmı?