Kıskandığını zanneden ama ruh hastası olan erkek detayı okur musunuz?

Dün akşam 6’dan beri mide bulantısından asla telefona bakmadım direkt rahatsız etme moduna alıp sabaha kadar kıvrandım ama şu detayı da vereyim whatsapp son görülmem ve okundh bilgim açık, bana 500 tane ses kaydı atmış ve yok işte o çocukla berabersin? ortada bi çocuk yok? yok onun evindesin içtiniz eğlendiniz evinde kalıyosun hayatında başkası varsa neden benimle bilerek tüm gün mesajlarıma bakmadın gibi iğreeençç iftiralarda ve yaftalamalarda bulundu. şimdi ben ne yapayım? kendisine her şeyi teker teker teker açıkladım ve kişi kendisinde ne varsa onu karşısındakinde de arayacağından ötürü onun hayatında kimin olduğunu sordum ama son görülmesi sabah 6 yani şu anlık hâlâ bir cevap yok. inanın bana güvenmesi için her çevrimiçi olduğumda kime yazıyorsun diye soruyordu direkt olarak ss atıyordum zaten erkek konuştuğum yok bazen kız arkadaşlarımla özel bir şey konuşuyorduk onu bile atıyordum. inanın şu an sadece o çocuğu ellerimle boğmak istiyorum bana o kadar iğrenç laflar kullandı ki paranoyak şizofreni allahın hastası

Kıskandığını zanneden ama ruh hastası olan erkek detayı okur musunuz?