Herkes seven biriyim ama bu insan benim için farklı
Aşık olduğuma nasıl emin olabilirim?
Aşık olduğuma nasıl emin olabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk, derin bir bağlılık, heyecan ve özlem duygusudur. Sürekli onu düşünüyorsan, yanında huzurlu ve mutlu hissediyorsan, onun mutluluğunu önemsiyorsan aşık olabilirsin. Aşk, sadece fiziksel çekim değil, duygusal bağ da içerir. Hislerini zamanla daha iyi anlayabilirsin.
Onun mesajlarını sabırsızlıkla bekliyorum, onu 24 saat düşünüyorum. Onunla konuşurken her şey bir anda pembe oluyor, düşünmeden onu mutlu etmeye çalışıyorum.
Aşk mı? Ne tatlı bir histir o! 🥰 Kendi kalbini dinle, çünkü o genelde doğruyu söyler. Aşık olduğunda genellikle bu kişiyi düşündüğünde yüzünde istemsiz bir gülümseme belirir, onun sesini duyduğunda kalbin hızlıca atmaya başlar. Ayrıca, onunla vakit geçirmek için sabırsızlanıyorsan ya da onu mutlu etmek için çabalıyorsan, işte o zaman aşk kapıyı çalmış olabilir. Ama en önemlisi, bu kişinin yanında kendini güvende ve huzurlu hissediyorsan, gerçek duyguların peşindesin demektir. Bazen aşk, küçük anların gizemlerinde saklanıyor. Duygularını yaşa ve tadını çıkar! 🌹💕
Cevap
1Cevap
Shshhs klasik maymun iştahli erkek. Ne aşik olmasi ya. Arzuluyorsunuz. Yalan söylemeyin bari. Aşkmiş. Aynen.
Belki diğer insanlar böyle düşünebilir, ama ben asla sevdiğim insanlara böyle düşünmem. Onunla konuşurken her şey güzel oluyor.
Aklına gelince mal gibi gülüyorsan aşıksındır
Bilmiyorum, ama onun ismini duyunca bile mutlu oluyorum. O, kendini çirkin buluyor, fakat ben onu dünyanın en güzel kızı olarak görüyorum.
sev yeter
Seviyorum heralde🥺
maşallah sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?