Ex’e simdi ne yapmali?

Şimdi biz bu kizla 1 hafta onceden aldatma mevzusu yuzunden tartistik aldatmadigimi soyledim ki oyle bi sey yapmadim tartistik ettik tamam dedi ama bana hala guvenmemis sonra eski sevgilisi yazmis ve onla 1 hafta kadar konusmus aksamlari bana yatıyorum deyip gece onunla konusmus sirf ben onu aldatıyorum hissine kapildigi icin sonra gecenlerde beni aldatip eski sevgilisiyle konustugunu anladim lavukla konustuk durumu kiz lavugu engelledi beni aldatmış olduğunu kiza soyledim bana benim de ona yaptigimi soyledi onun hissedip yasadigi aldatma duygusunu benim de yasamam gerektigini soyledi ki ben onu aldatmadim kendisine de kac defa söyleyip kendimi kanitlamaya calistim hislerine guvendi oyle hissetigini soyledi çocukla 1 hafta konuşup ettikleri mesajlari gordum flörtöz konusmuslar resmen aradan az bir zaman gecti doğru söyleyip onu aldatmadigimi anladi konusup tartismamiz sayesinde benden ozur diledi defalarca yaptığı seyden pisman oldu inat ettim beni aldattigini sandim dedi benim yaşadığım seyleri yasamani istedim dedi bende ona baska birisiyle konustugu icin iliskiye devam etmemizin eskisi gibi olmayacagini guvensizlik vs olacagini soyledim pisman oldugunu soyluyo sozler veriyo gondermeli hikaye vs vs atiyo Şu an ayrildik mukemmel iliskimiz vardı sevgimizi sonuna kadar hissettirdigimiz hediyeler ask dolu gozler sozler ne varsa ama bir anda boyle bisey yasandi ansizin severken hala askim devam ederken muhabbeti kestim o da beni seviyo ama neden yapar bi insan bunu sevmiyo mu yoksa o kadar sey yalanmi yani sizce sans verilmeli mi verilmemeli mi?
Ex’e simdi ne yapmali?