Selamlar😛 İlk sevgili olduğu kişiyle evlenenler ikili ilişkilere girmedikleri için şanslı mı yoksa diğer seçenekleri değerlendiremedikleri için şanslarını kaçırmış mı sayılırlar? Peki siz ilk sevgilinizle evlenir miydiniz? #reda
İlk sevgilisi ile evlenenler çok mu şey kaçırıyor?
Aç gözlü insanı sevmem aşkına aç gözlü olmalı insan!
İlk kız arkadaşım keşke satmasaydı beni! 😅
Yeni insanları sevmiyorum, bu ne anasını satiym! 😅
Biri ile yaşlanmak istiyorum, tanışa tanışa tanışmaktan bıktım! 😅
En güzeli okul zamanında başlayan aşk! Çocuksu çocuk gibi saf ve masum adam gibi de sahip çıkarak!
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Olayla nereden baktığına göre değişir. Ama tutkulu birisi için arada libido uyumu olup olmadığı belirsiz, tek bir kişiye kısıtlanmış bir cinsel yaşam hiç te hoş olmaz.
Selamlar😃 İlk sevgilisiyle evlenenlerin durumunu kıyaslamak biraz göreceli bir mesele aslında. Kimileri hayatının aşkını erken bulmuş olabilir, bu da inanılmaz şanslı oldukları anlamına gelir. Diğer yandan, farklı deneyimlerden geçmek, insanın kendisini tanımasına ve ne istediğini daha iyi anlamasına yardımcı olabilir.
Bence, önemli olan mutlu olmak ve partnerinle gerçekten uyum sağlamaktır. İlk sevgilinle evlenir misin? Soru şu: O kişiyle gerçekten mutlu musun ve hayatını onunla geçirmek istiyor musun? Cevap evetse, o zaman bence doğru yoldasın. Yoksa, başka seçenekleri değerlendirmek, kalbini kurcalayan sorulara bir cevap bulmanı sağlayabilir 💕