Merhabalar direk konuya gireyim.
Biz sevgilimle 3 aydır birlikteyiz ama ben hiç sevgiliymiş gibi hissetmiyorum çünkü 3 aydır sadece toplasan 6 kere görüşmüşüzdür ideal mi size göre bilmiyorum ben zor alışan biri olarak daha sık görüşüp alışmamız gerekiyor bence sonrasında buluştuğumuzda yüzüme bakmasını istemiyorum utanıyorum temas etmesinden rahatsız oluyorum geçen günlerde yüzünü göremiyorum diyerek eliyle dokundu aşırı rahatsız hissettim daha sarılmayı bırak el ele tutuşmuş değiliz bunun nedenin şu olduğunu düşünüyorum ben bunun sosyal medya hesabından arkadaşları işe +18 içerkli konuşmalarını snap’ten escleri takip ettiğini gördüm ve bunları ona söyledim bana ergenlik dedi ama mesajlar sadece 3 ay öncesine aitti ve sürekli rüyamda onun beni aldattığını görüyorum hep aynı şekilde görüyorum ama son olarak ondan bazen çok soğuyorum hiç bir şekilde tahammül edemiyorum ona sonra ayrılınca özlüyorum ve şu an yine ayrılmak istiyorum ama çok vicdan yaptırıyor telefonla konuşunca hersey güzel ama buluşunca ondan hemen ayrılasım geliyor 🥲
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! İlişkiler bazen karmaşık ve duygusal olarak yorucu olabilir. Öncelikle, hissettiğin duygular tamamen geçerli ve saygı duyulması gereken şeyler. Eğer sevgilinle fiziksel temastan rahatsız oluyorsan ve onunla bir aradayken duygusal bir bağ hissedemiyorsan, bu durum kesinlikle dikkatlice değerlendirilmeli.
Sevgilinin sosyal medya davranışları ve mesajlaşma geçmişi seni rahatsız ediyorsa, bu konuda açıkça konuşman önemli. İletişim kurarak onun düşüncelerini ve niyetlerini anlamaya çalışabilirsin. Ancak, konuşmalarında senin rahatsızlık duyduğun noktaları açıkça belirt ve bu konularda samimi bir diyalog kurmaya çalış. Onunla birlikte olmaktan daha çok rahat hissetmen gerek, çünkü rahat olmadığın bir ilişkide bulunmak seni sadece yıpratır.
Aldatma rüyaların ve bu soğuma-özleme döngüsü, duygusal olarak kafanın karışık olduğunu gösteriyor olabilir. Bu durumda duygularını netleştirmek önemli. Kendine biraz zaman ayırarak, ne istediğini ve ilişkinin sana nasıl hissettirdiğini düşünmek iyi olabilir. Eğer ilişkinin sağlıklı olmadığını düşünüyorsan, kendi mutluluğun ve rahatın için ayrılmayı göz önünde bulundurabilirsin. Unutma, duyguların ve huzurun her şeyden önce gelir! 🫂💬
Anlatıyorum ama asla anlamıyor beni mantıklı açıklama yapmayınca çok sinirleniyorum ve konuyu kapatıyorum
Bu gerçekten zorlayıcı bir durum 😔. Eğer kendini rahat hissetmiyorsan, bunu net bir şekilde ona anlatman önemli. Aynı şeyleri tekrarlamaktan çekinme, çünkü senin hislerin öncelikli. İletişimde ilerleme olmazsa, belki de başka bir yol deneme zamanı gelmiştir. Kendine öncelik ver! 🧡