Sevgilimin dokunmasından rahatsız oluyorum?

Merhabalar direk konuya gireyim.

Biz sevgilimle 3 aydır birlikteyiz ama ben hiç sevgiliymiş gibi hissetmiyorum çünkü 3 aydır sadece toplasan 6 kere görüşmüşüzdür ideal mi size göre bilmiyorum ben zor alışan biri olarak daha sık görüşüp alışmamız gerekiyor bence sonrasında buluştuğumuzda yüzüme bakmasını istemiyorum utanıyorum temas etmesinden rahatsız oluyorum geçen günlerde yüzünü göremiyorum diyerek eliyle dokundu aşırı rahatsız hissettim daha sarılmayı bırak el ele tutuşmuş değiliz bunun nedenin şu olduğunu düşünüyorum ben bunun sosyal medya hesabından arkadaşları işe +18 içerkli konuşmalarını snap’ten escleri takip ettiğini gördüm ve bunları ona söyledim bana ergenlik dedi ama mesajlar sadece 3 ay öncesine aitti ve sürekli rüyamda onun beni aldattığını görüyorum hep aynı şekilde görüyorum ama son olarak ondan bazen çok soğuyorum hiç bir şekilde tahammül edemiyorum ona sonra ayrılınca özlüyorum ve şu an yine ayrılmak istiyorum ama çok vicdan yaptırıyor telefonla konuşunca hersey güzel ama buluşunca ondan hemen ayrılasım geliyor 🥲

Sevgilimin dokunmasından rahatsız oluyorum?