Merhabalar,
Sevgilim limitsiz kartını dün bana verdi. Neymiş erkek adam, hiçbir yerde sevgilisine hesap ödetmezmiş. Ahh şaşkın adamım, koca yürekli adam 😇🫠

Merhabalar,
Sevgilim limitsiz kartını dün bana verdi. Neymiş erkek adam, hiçbir yerde sevgilisine hesap ödetmezmiş. Ahh şaşkın adamım, koca yürekli adam 😇🫠

Sevgilim bana niye kartını versin yahu ya da neden benim kişisel haracamalarım için para harcasın diyelim o gayet içten gelerek bunu yapıyor ve hiçbir kötü niyeti yok ben neden kabul edeyim bunu. Ben bana hediye alınınca bile mahcup oluyorum gidip kendim için bana x ürününü al diyeceğim herhalde yerin dibine girerim... ondan da böyle bir teklif gelirse duymamış sayarım onun bunu hiç düşünmeden benim için yapabildiğini görmeyi kendimde ondan hediye sayar devam ederim...
Niye bana kartını versin elim ayağım yok mu kendi parami çalışır kazanır istediğimi alırım. Sizde bir erkeğin parasına kredi kartina mecbur kalmayın
Ama ama ama benim param var kiiii🥺 o istiyor
❤️❤️
Adamın imkanı varsa güzel bir şey. Sende tanıdığım kadarıyla kendini bilen olgun bir insansın kanks bunu kendi lehine abartarak kullanmayacağını düşünüyorum. Helal olsun ne diyim...
Teşekkür ederim. Linçlediler valla beni 😅
Ya hemen yiyici gözüyle bakıyorlar. Ben yorumalrına denk geldiğim kadarıyla karakterini tahmin ettim. Bunun harici Adam zengin ise parası var ise hayat arkadaşının rahat ettirmek istemiş bu güzel bir şey değil mi? İlla imza mı atmak lazım? Ben destekliyorum kanks helal olsun adama :D
Kral adamdır tabii. Destekle bizi 😅 demi insan illa imza mı atmalı yani? Teşekkürler
Cevap
21Cevap
Hayır Kredi kartım benimdir teşekkürler zaten güzel o 🤣
Merhaba,
Hayır, saçma yani, zaten bana severim onu, beğenirim! 😅
Yesin içsin yiyip içip gezelim tozalım, güzel görünmek için yapmasın! 😅
harcamaz
Ballı börek erkek bulmuşsun şekerim kutlarım sdfsdfdf 😃
Hiç bir erkeğe kartımı vermem ben olsam 😅
Evet ya aşkulettam o benim🫠
Oh mis maşallah 😂
Tabi ki harcayabilir olması gereken bu zaten, helal olsun harbi adammış beyefendi'de 😅
Kartını verecek bende kabul edip kıyafet alışverişi yapıcam😂 iyi yere demir atıyor millet ama ben almıyım
Harcamayı tercih etmem, ama diyelim ki harcadım, hesap kesim tarihi gelince en iyisi saklanmak, yoksa kimbilir nasıl çıkarır acısını benden. 🤷😅
Kesinlikle hayır üretmeyip sürekli tüketen insanlardan tiskiniyorum🙂
Tiksinin benden llkjgcx
Tek kelime ile hayır, ben paramı yedirmem gitsin annesi babası baksın.
Harcayabilir tabiki asıl mesele onun kendini iyi hissetmesi.
Hayır, güzel değilse zaten bakmam makyaj sevmiyorum.
H H han hangi kartımı aldı acaba tam olarak...
Kartını verecek manitam yok :) olsa harcardım
Beraber seçersek olur :D sakfşsjldfşjsd
Eşeğin kazancı at içinmiş. Harcasın tabi 😅
Deme öyle de yahu😅
Atalarımız demiş 😅
Eşeklik baki 😅
Bak işte. Sevdiğin kadın harcıyor sonuçta deme öyle😅
Konuyu özetleyen daha iyi bir atasözü varsa, buyrun 😅
Ay ben onun kartını alayım jsjsmsbs
Gülü seven dikenine katlanır
İsterse harcar. Ama hiç gerek görmedik
Böyle bi şeyi kabul etmem