Aşk İlişkileri Saçını koklamak romantiklik sayılır mı? Enperatriz Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Merhabalar,Sevgilim saçlarımı kokluyor. Ohh mis gibi benim bebeğim , diyor. Romantik adam ya 🫠 Saçını koklamak romantiklik sayılır mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. İçten gelen bir sevme biçimidir 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Tabii ki romantik bir eylemdir evet 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Tabii ki romantik bir eylemdir. Şahsen ben de sevgimin saçlarını koklamayı veyahut saçlarını öpmeyi fazlasıyla severim. 3 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zamanında çok kokladım ama zehirlendim bir daha koklar mıyım bilmiyorum 1 2 Yorumla Enperatriz 1 yıl Üzdün Yorumla Gof34 1 yıl Hayat bazen üzülüyoruz işte yapacak bir şey yok Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Milleti kıskandırmaya mı çalışıyorsun hııııı! Romantik adama ya diyorsun bir de 1 1 Yorumla Enperatriz 1 yıl Romantik adamım ne yapayım?😇 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bence evet koklamak, okşamak, taramak, kurutmak hepsi romantiklik ama çok nadir var böyle insanlar 🙃 1 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl ama bir kadının saçını koklamak özellikle banyodan sonra ya da yanında yatarken inanılmaz güzel bir duygu. 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ay saç kokusunun güzel olduğunu vurgulamak harika bişey jdndjsnd herhangi biri bile diyince 👌🏼 1 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Bence romatiklik insan sevdiğinin herseyini merak eder 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Evet sayılır! 😅 1 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et FenomenGuru Yaş: 36 1 yıl Mum ışığında kokladıysa sayılır yoksa sayılmaz 😂 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Romantik adam kaybetme onu 1 1 Yorumla Enperatriz 1 yıl Evleneyim demi? Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Nasıl kokladığına bağlı olarak sayılabilir evet. 1 6 Yorumla Enperatriz 1 yıl Nasıl koklayacak len şkhgf Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl nah böyle :D Yorumla Enperatriz 1 yıl Aynen öyle kokluyor lkjgd Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Puding gibi evet Yorumla Enperatriz 1 yıl Çikolatalı mı şkmjv Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Vanilyalı :^^ Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sevgilin var siteye niye giriyorsun ki 1 3 Yorumla Enperatriz 1 yıl Haberi var ki onun👀 niye girmeyeyim hem? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İzin veriyor yani tanımadığı erkekler ile konuşmaya Yorumla Enperatriz 1 yıl Sığ bi insan mı o? Tanımadıklarımla ne konuşuyormuşum hem? Beni eve mi hapsettim? Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Saçların temiz ve bakımlı olmasına göre değişir. 1 0 Yorumla
Leanardio41 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Evet hemde çok olsada koklasak saçını 1 0 Yorumla
mustafatry Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Tabi ki 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. bence güzel hareket 1 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Neden sayılmasın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İçten gelen bir sevme biçimidir
Tabii ki romantik bir eylemdir evet
Tabii ki romantik bir eylemdir. Şahsen ben de sevgimin saçlarını koklamayı veyahut saçlarını öpmeyi fazlasıyla severim.
Zamanında çok kokladım ama zehirlendim bir daha koklar mıyım bilmiyorum
Üzdün
Hayat bazen üzülüyoruz işte yapacak bir şey yok
Milleti kıskandırmaya mı çalışıyorsun hııııı! Romantik adama ya diyorsun bir de
Romantik adamım ne yapayım?😇
Bence evet koklamak, okşamak, taramak, kurutmak hepsi romantiklik ama çok nadir var böyle insanlar 🙃
ama bir kadının saçını koklamak özellikle banyodan sonra ya da yanında yatarken inanılmaz güzel bir duygu.
Ay saç kokusunun güzel olduğunu vurgulamak harika bişey jdndjsnd herhangi biri bile diyince 👌🏼
Bence romatiklik insan sevdiğinin herseyini merak eder
Merhaba,
Evet sayılır! 😅
Mum ışığında kokladıysa sayılır yoksa sayılmaz 😂
Romantik adam kaybetme onu
Evleneyim demi?
Nasıl kokladığına bağlı olarak sayılabilir evet.
Nasıl koklayacak len şkhgf
nah böyle :D
Aynen öyle kokluyor lkjgd
Puding gibi evet
Çikolatalı mı şkmjv
Vanilyalı :^^
Sevgilin var siteye niye giriyorsun ki
Haberi var ki onun👀 niye girmeyeyim hem?
İzin veriyor yani tanımadığı erkekler ile konuşmaya
Sığ bi insan mı o? Tanımadıklarımla ne konuşuyormuşum hem? Beni eve mi hapsettim?
Şov yapıyor çoğu bence
Kıymet bilen var mı ki
Saçların temiz ve bakımlı olmasına göre değişir.
Evet hemde çok olsada koklasak saçını
evet romantik eylem
sayılırr
evet
Sayılir
Evet sayılır
Tabi ki
Evet sayılır
bence güzel hareket
Neden sayılmasın