İlişkiden sıkılmak normal mi?

Erkek arkadaşımla 1.5 yıldır birlikteyiz ve üniteden kaynaklı olarak uzak mesafe ilişkimiz var. Öncelikle birbirimizi çok fazla seviyoruz ve gerçekten birbirimize aşığız. Aşırı sık kavga eden bi çift değiliz ve kavga etmekten hiç hoşlanmıyoruz ama ayda bir iki ayda bire yakın sıklıkla kavga ediyoruz son 7-8 aydır böyle ve kavgalarımızın ana metni her zaman aynı değersiz hissettirmek. Bana çok değer verdiğini biliyorum ama bazen önemli anlarda bunu hissedemiyorum ve bu aramızda sorun oluyor. Elinden geleni yaptığını biliyorum ama gene de bir şekilde bizim karakter farkımızdan da kaynaklı olarak bir şekilde böyle hissettiriyor. Kavgalarımızın hepsinin bu konudan olması ikimizi de çok sıktı gerçekten aynı şeylerden tekrar tekrar kavga etmekten ikimiz de çok yorulduk. Geçenlerde bana beni çok sevdiğini benle olan ilişkisini de çok sevdiğini ama ilişkideki o zorunlu şeylerden ve aynı kavgaları etmekten çok sıkıldığını ama beni kaybetmek istemediği için kafasının çok karışık oldupunu söyledi. Seni çok seviyorum ama bazen bazı şeyleri artık içimden geldiği için değil de zoeunda oldupum için yapmak bu kavgalar beni çok yoruyor artık üstüne üstlük sana aylardır iyi gelemiyorum seni üzmekten çok korktuğum halde ne yaparsam yapayım ne kadar denersen deneyeyim olmuyor bi şekilde seni tekrar üzüyorum seni kötü etkilediğim halde benimle olmaya devam ediyosun ayrılmak istemiyorum ama seni bu kadar üzmek de istemiyorum dedi. Başka biri olmadığından da kesinlikle eminim. Bu durum bana normal geldi açıkçası çünkü çevresindeki herkes ona sen bu kızı hak etmiyosun, bu kız mükemmel sevgili muhabbeti yapıp kendi arkadaşları bile gelip bana ben çoktan terk ederdim nasıl tahammül ediyosun diyor ve bu durum bence onun kafasına çok işledi. Aynı şekilde benim de kafama benim için hiç bir şey yapmıyor olarak işledi ve ara vermeye karar verdik kısa bi süreliğine konuşmayı azaltmaya ve flört dönemindeki gibi içimizden geliyor dşye bir şeyler yapalım zoeunda olduğumuz için değil diye konuştuk. Erkek arkadaşımın ilişkiden sıkılması normal mi?

İlişkiden sıkılmak normal mi?