Erkek arkadaşımla 1.5 yıldır birlikteyiz ve üniteden kaynaklı olarak uzak mesafe ilişkimiz var. Öncelikle birbirimizi çok fazla seviyoruz ve gerçekten birbirimize aşığız. Aşırı sık kavga eden bi çift değiliz ve kavga etmekten hiç hoşlanmıyoruz ama ayda bir iki ayda bire yakın sıklıkla kavga ediyoruz son 7-8 aydır böyle ve kavgalarımızın ana metni her zaman aynı değersiz hissettirmek. Bana çok değer verdiğini biliyorum ama bazen önemli anlarda bunu hissedemiyorum ve bu aramızda sorun oluyor. Elinden geleni yaptığını biliyorum ama gene de bir şekilde bizim karakter farkımızdan da kaynaklı olarak bir şekilde böyle hissettiriyor. Kavgalarımızın hepsinin bu konudan olması ikimizi de çok sıktı gerçekten aynı şeylerden tekrar tekrar kavga etmekten ikimiz de çok yorulduk. Geçenlerde bana beni çok sevdiğini benle olan ilişkisini de çok sevdiğini ama ilişkideki o zorunlu şeylerden ve aynı kavgaları etmekten çok sıkıldığını ama beni kaybetmek istemediği için kafasının çok karışık oldupunu söyledi. Seni çok seviyorum ama bazen bazı şeyleri artık içimden geldiği için değil de zoeunda oldupum için yapmak bu kavgalar beni çok yoruyor artık üstüne üstlük sana aylardır iyi gelemiyorum seni üzmekten çok korktuğum halde ne yaparsam yapayım ne kadar denersen deneyeyim olmuyor bi şekilde seni tekrar üzüyorum seni kötü etkilediğim halde benimle olmaya devam ediyosun ayrılmak istemiyorum ama seni bu kadar üzmek de istemiyorum dedi. Başka biri olmadığından da kesinlikle eminim. Bu durum bana normal geldi açıkçası çünkü çevresindeki herkes ona sen bu kızı hak etmiyosun, bu kız mükemmel sevgili muhabbeti yapıp kendi arkadaşları bile gelip bana ben çoktan terk ederdim nasıl tahammül ediyosun diyor ve bu durum bence onun kafasına çok işledi. Aynı şekilde benim de kafama benim için hiç bir şey yapmıyor olarak işledi ve ara vermeye karar verdik kısa bi süreliğine konuşmayı azaltmaya ve flört dönemindeki gibi içimizden geliyor dşye bir şeyler yapalım zoeunda olduğumuz için değil diye konuştuk. Erkek arkadaşımın ilişkiden sıkılması normal mi?
Süreç içerisinde seğesiz hissetmeye başlanan ilişkilerde olay zamnın değerliliğine kayıyor yani insan diyor ki bir buçuk sene geçirdik az mı devam edebilmesi için toparlamak için birşeyler yapmalıyım ama öyle olmuyor işte o zaman da bunu sadece ben sorun ediyorum tem taraflı bir çaba var düşüncesi sarıyor seni sonra fark ediyorsun li aslında çoktan bitmil bir ilişki sadece zamanın uzunluğundan uzatılmış
Seven insan değer veren insan olmuyor ya şöyle problem var böyle sıkıntılı diyip sadece lafta kalmaz, çabalar ve bu çaba iki tarafta da olmalıdır
Uzak mesafe ilişkisi çok sarsıntılı bir temele oturur çünkü her şey minumum düzeyde yaşanır özlem acabalar mesafe hepsi sevginle arana girer iki taraf için de
Bir tartışma yaşadığında yüz yüze beş dakikada halledebilicekken bu uzaktan günlere yayılır büyür de büyür
O yüzden tartışmayı ve kafada kurma kısmını minimuma indirmek
Dış etkenleri ilişkiye dahil etmemek
Aklına öncelikli olarak kötüyü getirmek yerine olumlu olanı düşünüp kafada kurmak yerine sormak
Dış etkenlere özenip ya da daha iyisi var demek ki bizdeki pronlemli diye düşünmemek
Vs vs
Bunların hepsi süreci kolaylaştırır aksi halde en ufak şey uzar çünkü
Ve tavsiyem şu olur. Bütün ikili ilişkilerde ister eş ister arkadaş istersen de sevgili; karşındakini kendi içinde aklamak onun yerine şöyle demek istiyor ya da şöyle düşündü demek çok yanlış ve büyük problem
Çünkü herkes sen değil ki senin gibi düşünsün açık iletişim soru cevapla ilerler ve kafanda kuruyor olman sana zarar verir
Sessizliği sakinliği sana vermediği değeri ya da sevgisinin eksildiğini göstermez ki :) belki de sadece kendi içinde bunları düşünmek yerine kafasını dağıtıcak nedenler ya da seni daha az yorucak anlar yaratıyordur
Fazla uzattım son söyliyceğim mesafe arttıkça insan kendiyle oynamaya başlar canlı ve heyecanlı tutmak için olmayan şeyleri oldurup düşünmemesi gerektiği gibi düşünebilir kaç kez tekrar ettim bilmiyorum ama olumlama yapmak ve soru cevap şeklinde gitmek çok daha iyi sonuçlar verir
Ve her anın tadını çıkarmak gerekir yan yana olmak ve araya mesafeler girmesi çok başka deneyimlerdir bu halde bile sağlam bir ilişki yürütüp problemlerin üstesinden gelirseniz sizi çok güzel bir gelecek bekliyor demektir
:)02 Yorumla
Soran1 yılYan yanayken aslında ya da günlük hayatımızda hiç bir sorun yoktu ama ilişkiden ve kavgalardan sıkıldığını söyledi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ağır manipüle ediliyorsun bunu yaşayan biri olarak söylüyorum ki o ara verme olayı sandığın gibi işlemiyor yeni aşklara yelken açıyorlar sana sezdirmeden umduğunu bulamassa geri dönüyorlar tabi bunuda seni özledim ilişkiye ara vermek mantıksızdı diyorlar... Benim de uzaktan ilişkim vardı sürekli tartışıyorduk ve bitirme kararı aldık sonra ben pişman olup ertesi gün kendisine yazdım ve aynı bahaneler yapamıyorum edemiyorum sen çok iyisin uzaklaşalım biraz demeler sonuç : ALDATILMA oldu gizlemiş bu yüzden de tartışmalarımızı bahane etmiş bende hep suçu kendim de bulurdum kanma
02 Yorumla
Soran1 yılBen bilmiyorum gerçekten hayatına yeni birini alacağını ya da aldatcağını düşünüyorum ama ilişkiden sıkışmasını da nasıl yorumlamam gerektiğini bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılSana direk seni aldatıyorum demicek ki ilişkiden sıkıldım tartışmalar beni bunalttı diyecek sen ısrar ettin mi ayrılmayalım düzeliriz uzaktan ilişki de olur böyle tartışmalar diye eğer ısrarlarına rağmen yine ayrılmak istediyse yüksek ihtimal o ilişkiden bunalma diye bir başka birini denemek amaçlı senden uzaklaşmaktır begenilerine felan bak cocugun takipcilerine gözetim altına al göreceksin
1 yılİlişkiden sıkılmak aslında normal ve insan doğasının bir parçası. Monotonluk, uzun süreli birlikteliklerde ortaya çıkabilen bir durum ve her ilişkide yaşanabilir. Ancak bu sıkılma hissi, her zaman ilişkinin bittiği anlamına gelmez. Bazen bu his, bir şeyleri değiştirip tazeleme ihtiyacını gösterir. Yeni aktiviteler yapmak, farklı ortamlarda vakit geçirmek veya açık iletişim kurmak bu hisle başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Önemli olan, bu hissi göz ardı etmeden ilişkinin neden sıkıcı hale geldiğini keşfetmek ve birlikte çözüm aramak.
01 Yorumla
Soran1 yılİlişkinin sıkıcı hale gelmesinin sebebi bizim sürekli aynı şeylerden tartışmamız
Gizli Üye(25-29)1 yılbunu ben yazdım sandım... benzer seyleri yasıyorum bizim de benim okulum onun isi yüzünden uzak ayrı kalmak durumunda kaldık. değersiz hissetme kavgaları oluyor ama bu ben tarafından. sanırım senin sevgilin burada ben oluyorum. Erkek arkadaşım sanırım bana yeterince vakit ayıramiyor yani bi sekilde iletisimimizde kopma oluyor ve sıkılmak demeyelim de zarar veriyor bir seyler ilişkiye. onu çok seviyorum ama bende böyle cümleler kuruyorum yani sevsem de sevsek de bazı şeyler sevginin önüne geçebiliyor sanırım
03 Yorumla
Soran1 yılSevginin düzeltebileceğine inanmak istiyorum şahsen çünkü hayatınmın aşkını böyle kaybetmek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılbence onu al karsına ve konus her seyi konusun telefonda da olur yüz yüze de. Bende sevgilimşn bana buny yapmasını çok isterdim. Ben konusmayı denedim ama düzgün iletişim kuramıyoruz yüz yüze halletmeyi deneyeceğim. Onu ne kadar çok sevdiğini hissettir ve beraber olunca her seyi çözebileceğinizden bahset
Soran1 yılKendi yetiştiriliş tarzından kaynaklı olarak ailesi de öyle çünkü aşırı umursamaz ve rahat biri bu yüzden ilişkideki sorumluluk ve zorunluluktan kavgadan sıkılıyor bunu daha önce de konuştuk ve bilemiyorum sıkıldım ama seni hayatımda çok istiyorum seni kaybetmek istemiyorum ama bu şekilde de seni daha da üzmeye devam ediyorum hep dedi ben de beni üzmediğini ve beni kötü etkilemediğini anlatmaya çalıştım hep ama o gerçekten aşırı ovethinkleyen biri beni 1/10 üzdüğünde kendi içinde olayı 7-8 yaşadığını biliyorum. O yüzden şu an aramıza mesafe koyduk ragatça düşünüp karar verebilmesi için
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide zaman zaman sıkılmak ya da rutinleşmiş sorunlardan bunalmak oldukça normal. Doğal olarak herkes benzer duyguları yaşayabilir, özellikle uzun süreli ve uzak mesafe ilişkilerde bu daha da belirginleşebilir 🌍❤️. Bazen birbirinizi çok sevdiğiniz halde iletişim sorunları ya da dış etkiler nedeniyle böyle hissetmek mümkün olabilir.
Kısa bir mola verip sadece içten geldiği gibi hareket etmek ve zorunluluklardan kaçınmak iyi bir çözüm gibi duruyor. Bu, ilişkinizi tekrardan değerlendirme ve birbirinizi daha iyi anlama fırsatı sunabilir. Kendinize ve birbirinize dürüst olmak önemli. Belki de bu mola, ilişkiyi tazeleyip daha iyi bir hale getirebilir 🌼.
Arkadaşlarının söylediklerini kafaya takmaktansa, sen ve partnerinin ne hissettiği ve ne istediği daha önemli. Duygularınızı açıkça paylaşmak ve değişimler konusunda esnek olmak, ilişkinizi daha da sağlamlaştırabilir. Umarım her şey gönlünce olur! 🧡11 Yorumla
Soran1 yılOlayın sonunda ayrılığa çıkar diye korkuyorum açıkçası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
1 yılMilletin agzini kapatmaniz lazim. Nasil katlaniyosun falan diyenler sizin kotulugunuzu istiyor acikca soyleyim. Herkesin agzini kapatmaniz lazim kimse sizin iliskinizle ilgili yorum yapamaz.
iliskide iki tarafta bunalabilir. Bu cok normal. O ilk bastaki ilgi alaka ask tutku zamanla sekil degistiriyor. Evliyim kocami cok seviyorum 3 sene olacak neredeyse evleneli bazen cok bunaliyorum gebertesim geliyor huylarindan falan ama en cok onu seviyorum ona merhametim var. Karsindakinin de insan oldugunu ve duygularini senin gibi yasamak zorunda olmadigini kabul etmen gerekiyor. Biz kadinlar cok detayciyiz cok dusunuyoruz cok takiyoruz ama erkekler boyle degiller. Biz neden neden diye delirirken onlarin icinde hic bi kotuluk olmadan kendi ‘normalleriyle’ karsilik veriyorlar olanlara falan . Bence seviyorsan sevgilini bi kaliba sokma, beklentilerini dusur ve onunda kendine has tutumlari oldugunu gormeye calis.43 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim şuana kadar gördüğüm ve en yararlı olduğunu düşündüğüm yorum bu oldu gerçekten peki acaba şu an ara vermemiz onu hani biraz birbirimizi özlememiz ve düşünmek için mesafe koymamız doğru bir karar mıydı?
- 1 yıl
Bence yanlis bir karar olmus aranizdaki bagin zedelenmesine ve birbirinizden uzaklasmaniza sebep olabilir insallah boyle olmaz tabi ama ara vermek cok tehlikeli. Kavgalarinizi uzatmamaya ozen gosterin. Ufak seyler icin tartismaya degmez. Birbirinize sadece zarar verirsiniz. O yuzden size tavsiyem tekrar oturup konusun ve orta yol bulmaya ozen gosterin. Birbirinizi seviyorsaniz bu kavgalarin sonuclarini dusunerek hareket edin surekli kavga ikinizide yipratir.
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılaşkım ilişkilerde sorunu 3. bir kişiye anlatmak kendi bacağına sıkmaktan farksız. Sizin aranız düzelse bile etrafınızda ki insanlar unutmaz çocuğa kin besler. 1.5 senelik ilişkiden sıkılmak tabiki de normal ama renk katmakta sizin elinizde sonuçta siz sevgilisiniz arkadaşsınız ortaksınız ilerde evleneceksiniz ilişkinize renk katmayı dene onu kahvaltıya götür ama kahvaltılıkları sen hazırla böylelikle sevdiğin insana birşeyler hazırlamak seni iyi hissettirebilir. Başbaşa kalın ve sorununu anlat kalp kırmamaya özen göster çünkü seni seveni bulmak kumsalda inci tanesi aramaya benzer. Benimde 1 seneyi geçiyor ilişkim var ben hiç sıkılmadım ama bazen onu çok üzüyorum diye düşünüyorum her geçen gün ilişkinin daha iyiye gitmesi için elimden geleni yapıyorum
35 Yorumla
Soran1 yılBu olayı benim arkadaşlarım değil onun arkadaşları çok yapıyor aramızda geçen bi sorunu bilmeseler bile. Elimizden geldiğince renk katmaya çalışıyoruz ama genel olarak ilşşkimizden değil de kavgalardan kaynaklı bir sıkılma yaşıyoruz ve uzak mesafe ilişkimiz olduğu için de yapabileceğimiz şeyler o burada değilken sınırlı bu yüzden ara vermeyi düşündük.
- 1 yıl
sorunu bilmiyolarsa eğer onlara ayar vermelisin. örn ben sevgilimi seviyorum size yorum yapma hakkını kim verdi diyebilirsin böylelikle ilişkinizi korumuş olursunuz bence. Uzak mesafe ilişkisi gerçekten çok zor... ara vermenize üzüldüm keşke vermeseydiniz.. konuşarak herşeyi başarırdınız yine de hayırlısı neyse o olsun aşkım
Soran1 yılBen ne kadar ayar versem bu söylenenler onun arkadaşları tarafından olduğu için bence onun kafasına çok işliyor ve işledi. Ara vermeyi de sadece kısa süreli ve gene iletişimde olacağımız şekşlde ama birbirimizi özlersek daha iyi olue diye düşünerek karar verdik
- 1 yıl
eğer onun kafasına işlediyse arkadaşlarını tekrardan gözden geçirsin. Gerçi bu devirde arkadaş diye bir şey kalmadı herkes herkesi kıskanıyor önüne engel koyuyor. Ara vermek kısa süreli vs diyorsun ama arkadaşları yine kafasını karıştırabilir sevgilini yalnız bırakmaman lazım. Birde eğer birbirinizi özlemek istiyorsanız tamamen iletişiminizi kesmeniz lazım bu doğru orantılı değil. Hem diyorsun özlemek için kafamızı toplamak için ayrıldık ama bakınca yine iletişimdesiniz saçma
- 1 yıl
yine karar senin aşkım ama uzaklaşmak falan daha kötü sonuçlar doğurur
1 yılOlabilir zaten erkekler cabuk sıkılır bazı şeylerden. Senden biraz ayrı kalırsa kafasını toplicaktir. Ona kafanin çok dalgın olduğunu ve herşeyin üst üste geldiğini, dinlenmek için bir kaç gün istediğini söyle. Eğer güvenini kazandysan o birkaç günden şüphe etmez ama yinede içinde şüphe olmasın falan diyebilirsin. Bı kaç gün sonunda da özledim nasılsın falan diyerek geri donus yap. Bensiz gecirdigin zamanda neler yaptın diye sorarak ona sensiz gecirdigi zamanin sıkıcı olduğunu hatirlat.
31 Yorumla
Soran1 yılBiz bunu şey givi düşündük bir hafta boyunca uzak kalalım ve kafamızı toplayalım sonrasında da olayı daha sakin değerlendirebiliriz
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hiç yeni maceraya yelken açmayın eski günlerinizi düşünün sevgili iken nelere göğüs gerebiliriz dediğiniz günleri hatırlayın zor zamanlar geçiriyorsunuz gerek yok tamam biraz kafanızı toplayın ama mesafeyi çok açmayın açarsanız heyecanınız ölür sevgi var diyorsunuz ya bakmışsınız oda bitmiş bu hayatta herseye çare var sadece ölüme yok sevgi varsa imkanda vardır aşkta bir nasihat olsun ilerde çok pişman olursunuz söylemesi
12 Yorumla
Soran1 yılMesafe sadece 1 haftalık bir durum zaten o da sıkıldığı için etrafında her zaman ben olursam çok iyi düşünebilecepini sanmıyorum o yüzden
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılEğer her şey aynıysa, monotonsa sıkılması çok olağan zaten. Bu yüzden her ikinizinde kendi ilgi alanları olması, birlikte olduğu kadar tek başınayken de güzel ve keyifli vakit geçirmeniz çok önemli. İlişkilerde ayrılıkların birçoğu, partnerlerin birbirlerine alan bırakmamaları. Tabii sizin durumunuz nasıl, tam olarak bilmiyorum
04 Yorumla
Soran1 yılİlişki genelindeki kavgalardan sıkıldığını söylüyor
- 1 yıl
Peki kavgaların sebebini bulabildin mi?
Soran1 yılKavgaların sebebi hep olayda benim değersiz hissetmem daha doğrusu onun hissettirmesi ama hani gerçekten her kavganın alt metninde bu oluyor
- 1 yıl
Kendine yeterince değer veriyor musun? Şöyle ki, özdeğer problemi yaşayan insanlarda bu gibi durumlar sıklıkla olabiliyor. Kendisini yetersiz hissettiği için ona değer verilse dahi bu kişiye geçmiyor çünkü ilk kendisinin kendisine o değeri vermesi gerekir. Bilinçaltı, başkasının verdiği değeri inandırıcı bulmuyor diyelim. Bu yüzden ilk kendine değer vermeli ve gerçekten değerli hissetmelisin. Unutma ki başkalarının düşündüğü, yaptıkları şeyler bizim değerimizi ne azaltır ne de artırır. Her şey sende başlıyor 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belki de ilişkiniz monotonluğa adım attı. Belki de bir renk , bir heyecan arıyor. Ara vermek demek ille de ara bitince ayrılalım demek değildir bence. Biraz sakinlik ve sonrasında konuşmanız size iyi gelecektir belki de
01 Yorumla
Soran1 yılBelki de öyle ama içten içe biter diye çok korkuyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok normal, ben uzağı bırak kimseye 1.5 günde sıkılıyorum. Bu yüzden kimseyi almıyorum hayatıma zaten gerek de yok eksiklik hissetmiyorum aksine yıllarca birbirine tahammül edebilmek büyük beceri, herkes yıllarca toz pembe kalıyor mu hiç sanmıyorum sizin içinde en doğrusu bu
00 Yorumla
1 yılUzun ilişkilerde bu gayet normal bence, kaldı ki bir de uzak ilişkiymiş. Ara ara rutine bağlamak ve sıkılmak tabiki doğal olan şeyler ama bu süreç uzuyorsa orada bir problem var demektir. Arada heyecan katacak şeyler de yapılması gerekiyor olabilir
11 Yorumla
Soran1 yılBen böyle olduğunu biliyorum ama sanki o bilmiyor gibi geliyor bana
1 yılAynı sorundan dolayı benimde uzun ilişkim yeni bitti. Biz çok fazla beraberdik neredeyse her gün ve ilişkimiz iyice monotonlaştı. Birbirimize saygi göstermemeye başladık. Sürekli kavga etmeye başladık. Belki biraz uzaklaşıp kafamızı toparlasaydık ilişkiye sağlıklı bir şekilde devam edebilirdik fakat bitti. Size tavsiyem zaten yapmışsınız kendinize zaman ayırın, ilişkiden beklentilerinizi ve gelecekte kendiniz için ne yapmak istediğinizi iyice düşünüp devam edin.
01 Yorumla
Soran1 yılGerçekten hayatımın aşkı olduğunu düşündüğüm bir kişi o yüzden çok korkuyorum sonu ayrılık olacak siue
1 yılİlişkilerde bir tarafın diğerinden sıkılması genelde aynı şeylerin (hata, kusur, ilgisizlik veya aşırı üzerine düşmek) tekrar etmesinden kaynaklanır. Renk katmak diye bir kavram vardır ya, bu gerçekten çok önem taşır. Mesela habersizce bir sürpriz yaparak ziyaretine gelmek, mutlu edecek bir hediye almak gibi ince düşüncelerin zaman zaman ortaya çıkması ilişkiyi canlı tutmaya yarayacaktır.
01 Yorumla
Soran1 yılFarklı bi ülkede olan uzak mesafe oldupu için ziyaret tarzı şeyleri ne yazık ki yapamıyoruz
Abim parça uymuyor bu temel bir problem. Birbirinizi öğreniyorsunuz ayni noktada gelip tıkandınız. Sevgili olmak zorunda değilsiniz
14 Yorumla
Soran1 yılBirbirimizi çok seviyorken sevgili olmayacaksak gene birbirimizin hayatından çıkmış olmuyor muyuz
Soran1 yılZamanında her şeyi yaşadığım ve bu kadar yoğun şeyler hissettiğim biriyle arkadaş kalabileceğini düşünmüyorum ben açıkçası
1 yılEvlilik öncesi bütün güzellikleri tüketin sonra da evlilik müessesesinin ciddiyetini taşıyacak bir kafa yapınız olmasın siz evlenmeyin çocuklarım sizin Kafanız evlilik için uygun değil
00 Yorumla
1 yılBen de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ve 7. Ayimizdayiz maalesef ilk aylarda olduğu gibi sürekli mesaj atma yok ama çok çalışıyor ve yoğun bu yüzden onu anlıyorum...
Ama erkeğin sıkılması asla normal değil beki kavgalardan ötürü canı sikilmis olabilir ama bunu düzeltmek için elinden geleni yapması erekiyor eğer cidden seviyorsa. Yani demek istediğim bu o kadar basit bir şey değil sıkılmak.00 Yorumla
1 yılSevgiliden sıkılmak değil de , ilişki özellikle uzun süren ilişkiler belirli rutin dışına çıkılmadığı için sıkıcı bir hale gelebilir
00 Yorumla
1 yılgenelde çok sürükeyici bir şey yoksa 4 ydan sonra sarmaya başlar ilişki
00 Yorumla
1 yılSıkılmak normal evet. İlişki monotonlaşmıştır yüksek ihtimal. Yazıyı okumadım çok uzun.
00 YorumlaNormal insan herşeyden sıkılabilir doğamız böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Offf çok sorunlu ilişki umarım düzelir. Bu tür şeyler insanın ömrünü bitirir.
00 Yorumla
1 yılTek yol evlilik yoksa karşına kötü erkekler çıktığında anlarsın degerini
00 Yorumla
1 yılEğer muhabbet yürümüyorsa ve kalpler bir olmuyorsa bitmiş bir ilişkiyi sürdürmenin anlamını göremiyorum açıkçası... ama tabii ki terk etmek bırakmak da çok zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe yazmışsınız okumaya üşendim ama geneli olarak: ergenlikte normal böyle şeyler.
114 Yorumla- 1 yıl
😂😂 Bende başını okudum devamı gelmedi
Cevap sahibi1 yıl@maviboncukkimdedirr 😅
- 1 yıl
😂
- 1 yıl
Senden bişey rica etsem
Cevap sahibi1 yıl@maviboncukkimdedirr Nedir
- 1 yıl
@romanticMachine bu kişiye yazar mısınız lütfen engeli kaldırsın 🙏
Cevap sahibi1 yıl@maviboncukkimdedirr nasıl yazacağım?
- 1 yıl
İstek atarsanız görür belki benim için önemli
Cevap sahibi1 yıl@maviboncukkimdedirr kime atacağım istek?
- 1 yıl
Ya şu işime işte @romanticMachine buna
Cevap sahibi1 yıl@maviboncukkimdedirr ne yaptınız da engelledi ona göre
- 1 yıl
Bişey istemedim tamam
Cevap sahibi1 yıl@maviboncukkimdedirr Gönül işlerinize karıştırmayın
Cevap sahibi1 yılSenden bir şey rica etseme kadar siler misiniz yazdıklarınızı bunu görmek istemiyorum diyip
Uzak iliskide bir süre sonra böyle oluyor. Sonra başkalarıyla gorusuyorlar ve ilişki bitiyor. Yapacak bir şey yok
02 Yorumla
Soran1 yılOlay bizim açımızdan başkalarıyla görüşmek değil ki bunu halletmek
Kızlar da klasiktir fazla değer size gelmiyor şımarıyorsunuz :)
02 Yorumla
Soran1 yılİlişkiden sıkılan ben değilim ki
Tıpkı benim gibi bende çok çabuk sıkılan biriyim
00 Yorumla
1 yılSorunlardan kargalardan sıkılmaya başladım çok normal
00 YorumlaNormal de canlandırmak da normal
02 Yorumla
Soran1 yılCanlandırmak için sıkılmaması için ne yapabilirim
normal tabi. insan yeni heyecanlar istiyo
02 Yorumla
Soran1 yılYeni heyecan yeni biri anlamında mı
Normal aşk bitiyo bi süre sonra
11 Yorumla- 1 yıl
Ağzına sağlık
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAdam seni boynuzluyor
00 Yorumla
1 yılAşk bitmiş demek ki. Daha fazla gitmez gibi..
00 Yorumla
1 yılNormal değil, bir dengesizlik olmuştur
00 Yorumla
1 yılNormal değil anormaldir
00 Yorumla
1 yılMonotonlaşıyor sadece değişiklik lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBelli bir zamandan sonra evet normal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. bir süre heyecan ölüyor diye düşünüyorum
00 YorumlaBu ilişki bitmiş artık
00 YorumlaGözden uzak olan
Gönülden de uzak olur00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTr erkeklerinden sıkılmamak mümkün mü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal ama sacma da ayni zamanda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlişki yaşamaktan korkar olduk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılgayet normal, insan sıkılabiliyo bi yerden sonra
00 YorumlaEvet sıkılıyor insan
02 Yorumla
Soran1 yılBunu düzeltebilir miyim peki
Asla normal değil
00 Yorumla
1 yılbende öyle bi kaç kere sevişince sıkılıyorım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılAynen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
1 yılYeni aşklara yelken aç
00 YorumlaBla bla kullanıyor musun? 🤣🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Gayet normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Normal bence
00 YorumlaNormal evet. Sana heyecan lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılNormal
00 Yorumla
1 yılNormaldir
00 Yorumla
1 yılNormal
00 Yorumla
1 yılBazıları yorar bazıları güç verir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. Uzak mesafe zorr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç sefer birlikte oldunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal