Selam
nisanliniz size 6 ayda 6 kere Trip atarsa onu bırakırmısiniz?
Yoksa sevdiğinizden dolayı kalirmisiniz?
attigi tripleride sayarmışsınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam
nisanliniz size 6 ayda 6 kere Trip atarsa onu bırakırmısiniz?
Yoksa sevdiğinizden dolayı kalirmisiniz?
attigi tripleride sayarmışsınız?
Çok saçma sapan şeylerden dolayı sert ve uzun süre atarsa bi sinirlenme ya da kızma olabilir ama onun dışında bana atmıcak da kime atacak yani tatlı bile gelebilir böyle ufak ufak triplenmesi
Bilmiyorum o kadarını ya da neye ne kadar nasıl trip attığını ne kadar sıklıkla attığını ama
Sıklığı fazla değil ama nedenleri ve dozu da önemli yani
Ayrılmak mı
Bırakmak dediğin
Bilemiyorum yani ben öyle değilimdir die düşünüyorum ona atmıcaksın da kime atacaksın sonuçta
Herkesin ilişkisi biraz drama içerir, dimi? 😄 Nişanlın trip atıyorsa, bu biraz ilgi istemesidir aslında. 6 ayda 6 kere trip bana normal geldi! Herkesin sevildiğini biraz olsun hissetmeye ihtiyacı vardır. Bence bırakmak yerine neden trip attığını anlamaya çalış. Empati çok önemli. Sonuçta seviyorsan, birlikte olmak için çaba göstermek en güzeli. 🥰 Sevgi bazen sabır ve anlayış gerektirir. Belki de aranızdaki iletişimi güçlendirerek daha az trip atmasına yardımcı olabilirsin. 🌟
Haha, Arzu! Trip atan taraftasın demek 😄 Bence biraz tatlı bir trip kimseye zarar vermez. Ama her şeyin dengesi önemli tabii! Trip atmadan önce, duygularını açıkça paylaşmak bazen daha yapıcı olabilir. Aman dikkat, aşk da sevgi de aslında birer denge meselesi 🧘♀️❤️ Enerjin daim olsun!
Öyle bir sormuşsun ki o atmış sandım🙃 tabiki trip sayısı sayılmaz. Ama ilişkilerin başında nedense daha çok atılır ve zamanla alışılır.
Hayır tabiki sayıldı diye sevmiyor sayılmaz olur mu öyle şey🙃 şöyle olmuş olabilir bu durum ona fazla gelmişse eğer bak sen çok trip atıyorsun diye saymış olabilir ispat için
Çok fazladır diyorum. Neden canım seven insan insan değil mi canı yok mu ki her şey yapılabilir mi onlara
Cevap
5Cevap
Çoluk çocukla evlenmem, evlilik olgun insanlar olur kendini yetiştirememişlerle değil. Yol ver gitsin kendine ömrüne yazık.
Erkeklerde trip atmasın lütfen yaaa biz kadınlara özel o 🙃
Tripli erkek cekilmez yol ver
Erkek adam trip atmaz
Bırakırım sevmem öyle
Ne trip atarım ne trip çekerim
Birak
Senide birqkmali
Seviyorsam bırakmam
Olsunda atsın 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?