Hayatınızı değiştirecek şey ne olurdu?

Kalbimin sadece öylesine atmasını isterdim, kimseyi sevmeden kimseyi düşünmeden, kırılan kalbin daha öncesinde hiç kimseyi sevmediği o zamanlara dönmesini isterdim, onu hiç tanımamayı dilerdim. Belki o zaman birşeyler değişirdi işte, paylaşmaktan sakınca görmüyorum artık, yasin sen hayatımda tanıdığım en * insandın, umarım kendin gibi kalleş insanlara denk gelir, bana yaşattığın şeyleri misliyle yaşarsın. Umarım her şey başına dank ettiğinde, beni bulamazsın. Sen benim gizli saklı hep bir yerlere yazdığım, senin hakkında hislerimi kağıtlara notlara döktüğüm biriydin. Beni benden başka kimse anlayamaz artık biliyor musun, çünkü yaşanan şeylerin detaylarında boğulur insanlar dayanamaz. Bende zaten anlatamam, mecalim kalmadı Artık. Şimdi neden mi yazıyorum bu son düşüncelerimdi senin için, birdaha and olsun ki seni ne düşünüp ne sevmeye devam edeceğim, yaktığın kadar yan.
Güncellemeler
1 yıl
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Hayatınızı değiştirecek şey ne olurdu?