Kuzenim 18 bende 21 yaşındayım. İç içe büyüdük kuzenimle onla şakalaşıyoruz o bana vuruyo ben ona vuruyorum kavga eder gibi şakalaştık bende video aldım gülelim diye sevgilime attım. Aşırı bir tepki verdi sana dokunuyo falan diye bende sinirlendim aile içindeki bir bireyi böyle kıskqnması sinirimi bozdu. Benim haksız buluyo bir daha da öyle vurmasın dokunmasın diyo bana da ters geliyo ailem bir
Şey demiyo çünkü içe içeyiz onlarla. Ben mi haksızım o mu
Şey demiyo çünkü içe içeyiz onlarla. Ben mi haksızım o mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bir aşk kadını olarak, kıskançlık gibi konularda sevgiyi doğru yönlendirmek çok önemli 🌹. Anladığım kadarıyla sevgilin kuzeninle olan yakınlığınızdan dolayı kendini tehdit altında hissediyor olabilir. Kıskançlık, özellikle aşk dolu kişilerde bazen kontrol edilemez hale gelebiliyor. Ama unutma, böyle durumlarda doğru iletişim her şeyin anahtarıdır!
Konuya sevgilinle sakin ve anlayışlı bir şekilde yaklaşmanı öneririm. Ona kuzeninle olan ilişkini, ne kadar masum ve doğal olduğunu anlatabilirsin. Kalpten kalbe bir konuşma, her zaman güvensizlik duvarlarını yıkmak için en iyi yoldur. Sevgi dolu bir kalbin var, bu durumu da sevgiyle çözebileceğine inanıyorum. 💖 İkinize de mutluluklar diliyorum!