Yaklaşık bir aydır görüşmüyoruz. ayrildiktan sonra şehir disina çıktım atlata bileyim diye kafam dağılsın diye ama yok geldiğim ilk saat içinde yazdım 10dk sonra karşılaştık cevap bile vermedi geçen yine karşılaştık profil fotoğrafımı değiştim oda hemen değişti dün sabah işe giderken yine karşılaştık fark ettik ikimizde fakat ben arabadan inerken arabanın arkasını dolandım karşılaşmaya kim diye ben fırına girince arabaya bakmış annem içindeydi yazdıklarıma hala cevap vermedi nasıl olacak karar verirken çevresinden etkilendiğini düşünüyorum cok sebebini sordum pek bir şey demedi sevemedim felan ama biliyorum o kadar güzeldi ki her şey en başka birşeyler var ve söylemedi. nasıl düzelecek ihtimal var mı nasıl davranmalıyım Cokda ısrarcı oldum hayatım boyunca kimseye vermediğim değeri verdim. şimdi yeni çalıştığı yerden fotoğraf koydu sonrasında da daha önce bana attiği bir fotoğrafı koymuş benin en hoşuma giden fotoğraf bu dediğim fotoğrafı bunu bildiği halde koydu ve en son Twitter dan mesaj atmıştım Twitter da takipçi felanda yok biliyorki bakıyorum bugünde yaya gecitinde karşılaştık baktı bende arabayla geçtim gariptir bu gece rüyamda gördüm. ne olacak çok zor geliyor her şey
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Oluruna bırak sen elinden geleni yapmışsın. Aşk cesaret işidir bırak o da bir şeyler yapıp uğraş versin ilişkinize.🎀
olur mu gururu var
E senin de gururun var? Sen yapıcağını yapmışsın yazmışsın falan o cevap vermemiş. Şu an mesuliyet onda. Bırakta o biraz koşsun peşinden. Sen onu umursama unutmuş gibi yap🙃
Biliyor kolay unutamacağımı sana dua edeceğim unuta bilmen için dedi bu kadar emin benden
Hani erkeklerde cepte görme olayı var ya aynısı işte. Ne yaparsam yapayım ztn peşimde kafasında. Bence sen onu umursama ve bir süre ara ver bu aşk olaylarına. Yazdığın mesajlarıda sil ona hiç görüşmemek üzere yaz blok çek. Sen kimsenin peşinde koşmak zorunda değilsin. Süs köpeği misin? Hayır bak hayatına , hayat aşktan ibaret değil🎀
Yazdıklarımı silemem çünkü Twitter dan yazdım yazdım ve yazdığım şeyler olmayacağını anladım tarzında şeyler
tamam olan olmuş sen kendine odaklan. Eğer seni seviyorsa o da bir adım atar. Bir daha görürsende duan kabul oldu unuttum seni dersin yoluna bakarsın. Gençsin sende bak hayatına 🎀
Çok sevdim temiz sevdim
Eminim çok sevmişsindir ve evt demesi yapmasından kolay. Ama en azından şimdiden bitmiş ya seni evli çocukluyken bıraksaydı? Hatalarından ders çıkar ve bir dahakinde kendini hmn kaptırma. Bu asla demek değilki başkasını sevme ve herkesi üz. Değerini bilen biri çıkar elbet. Ztn bu zamanda hakkıyla seven zor bulunuyor er geç kıymetini anlar.
İnşallah
Okadar çok pişman olmasını istiyorum
Olmasada bir şey yazmaz. İnsanlar hata yapmaz tecrübe kazanır. Herkezde ettiğini bulur🎀
Yani yazmaz artık diyorsun
Yazması için bence gerçekten ondan vaz geçtiğini anlaması lazım. Sen yüzüne bakma mesaj yazma bakalım tepkisi ne olucak 🙃
Tepkisiz kalacak en büyük tepkisi sevdiğim fotoğrafını koymak oldu
Bu yetersiz ama. Aşk cesaret işidir reis. Sen ona istersen son bir kere günaydın falan yaz tepkisini ölç veya konuş onunla yüz yüze. De ki eğer seviyorsan söyle yoksa bu defter burada kapanır. Bu da yaptığın son fedakarlık olsun ama
Nereden yazayım engelledi instegramdan felan Twitter'dan yazınca da cevap vermedi belki attığım mesajı görmüyor bile
Yüz yüze konuşmayı denesen ama ondada sadece günaydın de normal konuş tepkisine görede yol al. Olmadı boş ver zorlamaya gerek yok
Tepkisinden korkuyorum ve çok ürkek biri
Sen ilk arkadaş gibi yaklaş hmn konuya girme. Belki etrafındakilerin etkisindedir ona göre bir tepkisine bak. Tüm duygularını samimiyetle anlat. De ki şimdi hayır dersen tamamen biter. Bol şans🎀
Nasıl ulaşıcam şansımı çok denedim rahatsız olmasından korkuyorum
Elimden gelenin fazlasını yaptım her konuda
Karşılaşmıyor musunuz? Olmadı vazgeç elinden geleni yapmışsın. Kendi hedeflerine ve hayallerine odaklanarak, kişisel gelişimine zaman ayırabilirsin.
İlişkide yaşadığın olumsuz anları hatırlamak, vazgeçme kararını güçlendirebilir.
Hayatta yeni insanlarla tanışma ve yeni deneyimler yaşama fırsatlarını düşün🦋
Çok gereksiz geliyor yeni birini tanımak ne sever neden hoşlanır
Belki sevgine o layık olucak sahip çıkıcak? Sana hmn git yeni birini bul demiyorum ama açık ol yeni insanlara. Zamanla gönlüne göre birini bulursun. Hem seni istemeyenin peşine takılmak çok mu gerekli ve anlamlı🙃
Gereksiz sürekli düşünmek bazı şeyleri düşünerek yaşamak daha zor
Sen hayatı akışına bırak olacağı varsa olur
Akışın içinde hep onu düşünürken buluyorum
Çok temiz sevmişim
Bak son bir kere konuş onunla ürkütmeden baktın olmuyor aşkından ölsende ne çare? Kolay olmaz ama istersen yaparsın🙃
Nasıl konuşayım yazsam olmuyor denedim
Bir kerede o gelsin nedesem boş gelecek yine aynı şeyler yaşanacak
Bir fotoğraf koydu diye
Ben artık kendi gelsin istiyorum
Sen ona yaz ki duan kabul oldu seni unuttum sonra tepkisini bekle. Seninle konuşucak mı aşkınız için savaşıcak mı diye. Ürkekse gelmez ztn sen son bir defa konuş ve son noktayı koy. Olmuyorsa yapıcak bir şey de yok.
Yüreğim kaldırmıyor
Hissettiklerin çok doğal, kendine karşı nazik olmalısın. Bazen hayatta zorlayıcı anlar oluyor. Güçlü olduğunu unutma. İçinden geçtiğin bu süreçte yalnız olmadığını bilmelisin.🎀
İnsan varlığına alıştığı birinin yokluğuna kolay alaşamıyor bence ölümden kötü bir duygu
Sevgili anlamında olmasada aynısını en yakın arkadaşımda yaşadım. Evt zor ve evt kalbin acıyor ama çaresi yoksa ne gelir elden? Denemişsin olmadıysa ne yapabilirsin ki? Aşk ateş gibidir. Bazen ısıtır bazense yakar. İçinde kalmasını istemiyorsan git konuş. Biliyorum basit bir acı değil ve insanın sanki nefesi kesiliyor ama alışıyorsun. Kimse vazgeçilmez değil.
Nasipte varsa gelir artık bir şeyler yapmak içimden gelmiyor
Yapıcağını yapmışsın nasibinse o seni bulur ztn üzülme. Neyse iyi geceler🎀
Bu arada beni bu kadar dinlediğin için teşekkür ederim
Ay rica ederim ne olucak umarım mutlu olursun her şey gönlüne göre olur🎀🎀
İnşallah sonra sizde