Bana yardımcı olmusunuz özellikle kızlar?

Yaklaşık bir aydır görüşmüyoruz. ayrildiktan sonra şehir disina çıktım atlata bileyim diye kafam dağılsın diye ama yok geldiğim ilk saat içinde yazdım 10dk sonra karşılaştık cevap bile vermedi geçen yine karşılaştık profil fotoğrafımı değiştim oda hemen değişti dün sabah işe giderken yine karşılaştık fark ettik ikimizde fakat ben arabadan inerken arabanın arkasını dolandım karşılaşmaya kim diye ben fırına girince arabaya bakmış annem içindeydi yazdıklarıma hala cevap vermedi nasıl olacak karar verirken çevresinden etkilendiğini düşünüyorum cok sebebini sordum pek bir şey demedi sevemedim felan ama biliyorum o kadar güzeldi ki her şey en başka birşeyler var ve söylemedi. nasıl düzelecek ihtimal var mı nasıl davranmalıyım Cokda ısrarcı oldum hayatım boyunca kimseye vermediğim değeri verdim. şimdi yeni çalıştığı yerden fotoğraf koydu sonrasında da daha önce bana attiği bir fotoğrafı koymuş benin en hoşuma giden fotoğraf bu dediğim fotoğrafı bunu bildiği halde koydu ve en son Twitter dan mesaj atmıştım Twitter da takipçi felanda yok biliyorki bakıyorum bugünde yaya gecitinde karşılaştık baktı bende arabayla geçtim gariptir bu gece rüyamda gördüm. ne olacak çok zor geliyor her şey

Bana yardımcı olmusunuz özellikle kızlar?