AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onun umrunda bile değilken neden ona dair bir şey paylaşıyorsun ki burada acaba o seni hiç düşündü mü
Kanka ben o kızı düşünmüyorum. Keşfetime düştü diyorum. Kızı özledim, öldüm bittim yazmadım ki soruda niye laf sokuyorsun
Laf sokmuyorum lan ben seni düşündüğüm için yazdım
Kanka kızı zamanında çok yıprattım ben bu yüzden bu şarkıyı bir yerlerde görünce yıllar önceki öküzlüklerim aklıma geliyor. Hislerim devam etmiyor. Arada fark var
Evlenmediyse henüz barıştıralım sizi
Kız farklı şehirde kanka olmaz zaten o kadar sene sonra istemez. Bir de ben yıllar sonra başka bir kıza aşık oldum 😥 çok benziyorlar sadece nasıl denk geldi böyle bilmiyorum
Napıcaz ne halt yicez
Bir şey yapmayacağız kanka. Aşık olduğum kıza adım atamam. Hem ateist, hem ortamcı hem de fazla alkol alıyor
Ohaaa öyle birisine nasıl aşık olabildin ya
Kızın bu hayatını sonradan öğrendim tabii ama ben aslında kızın ailesinden sevgi görmemiş haline aşık oldum. Yani o kadar güzel olmasına rağmen kendini bir hiçmiş gibi görmesine içim acıdı. Dışardan çok egolu fakat aslında problemi çok fazla. Duygularını yansıtmak o kız için zayıflıktı.
Yürü ona istersen dene şansını imana gelirse gelecek
Kanka benim derdim din değil. Kızı o ortamdan, kokoş arkadaşlarından kurtarabilmek. Gece kulüplerinden, bardan, arkadaşlarından kolay kolay ayrılamaz. Ayrılsa bile o hayata çok alışmış gibi gözüküyor.
Kıskanç birisiysen işin zor olur onunla
Fazla mini giyiniyor, makyajı abartıyor. Kıskanmamak imkansız onu geçtim. Etraf kardeşim dolu kız partileri, festivalleri seviyor. Hangi birini engelleyeceğim ya da vazgeçireceğim
y*avşaklarla dolu yazdım
Fırsatçı yavşklar da vardır şimdi ona cinsel yönden yaklaşmak isteyen
Ohoo kanka olmaz mı zaten kız öylelerine alışık. Birisiyle uzun süreli çıkmaya değil. Günlük takılmaya, anlık zevk almaya alışık
Muhtemelen hayatını yaşayacak onunla bununla evlenmeye sıra gelince senin gibi birisiyle olacak biz iyi erkekler hep kaybediyoruz
Kanka aslında bu kız kendini hep aynı gösterdi. Hep mini giyindi yani. Eski kız arkadaşım gözüme girebilmek için tayt giyerdi üstüne her zaman GAP marka bir sweatshirt ve azıcık makyaj yapardı. Beni çabuk çözdü ve ona göre davrandı. Ne zaman aramız bozuldu. Minileri çekti ve kırmızı rujunu sürdü. Aslında bu kız eski kız arkadaşım kadar kurt davranmadı. Neyse onu gösterdi
Ama kanka şöyle düşünüyorum. Sana biri oyunu bırak deseler playstation, pc vb. hemen bırakabilir misin? Sanmam. Bu kızın gece hayatını bırakması işte o kadar zor gözüküyor. Alışmış
O hayata onunla birlikte dahil olsan seni sevmez mi
Dahil olsam sever tabii ama ben alkole karşı biriyim. Hem tadını sevmiyorum hem de alkolün karar verme mekanizmamızı yanlış yönde tetiklediğini düşünüyorum. Hem bizi dinden uzaklaştırıyor hem de kopuk bir hayata yol açıyor. Ben bira-şarap-rakı-şampanya-likör-viski hepsini denedim ancak hiçbirini sevemedim
Ve migrenim var benim. Yüksek sesli, ışıklı gece kulüplerine, barlara gelemiyorum
Üniversitenin ilk senesinde arkadaşları kırmamak için gittim ancak 1 saat zor durup eve dönmüşlüğüm var. Bana göre değil bro
Alkol bende sevmem tadı kötü olan bir şeyi neden içiyorlar manyak mı bunlar 🤣 sidiğimi bira diye versem tükürürler
Gerçekten öyle kardeşim. Geçen sene festivale katıldım. Bu kız su gibi bira içti gidip gidip gördüm yani ben ise bira hakkımı şirketteki diğer arkadaşlara devredip Sprite falan içtim 😂
Bide alkol içmeyeni ezik olarak görmeleri yok mu 😤
AhahahahHh kanka ben onu üniversitenin ilk senesinde yaşadım zaten. Eziklemediler ama ortamlara girip alkol almayınca gülmüşlerdi. Ama sonradan anlamıştı arkadaşlar bir daha ne bara teklif ettiler ne de gittiğimiz mekanlarda alkol al dediler. Herkes beni öyle kabullenmişti ki ben Antalya gibi bir yerde okudum. Kaldığım apartta çoğu kız Rustu ve Türkçe iyi biliyorlardı. Onlar bile bir kere alkol teklif etmemiştir. Benim sınırlarımı biliyorlardı bro
Sana bakmayan kızlar seni kaybeder
Aynen öyle. Eski kız arkadaşımın işte bu yönünü takdir ediyordum. Bir kere alkol al dememiştir ki kendisi alkol seven biriydi o zamanlar daha küçüktü. Ailesinden izin alarak bir yerlere katılıyordu ama sonuçta içiyordu. Sigarası da vardı. Bir kere sen de yak demedi
Rus kızlar daha iyiydi. Sahile falan giderken beni çağırıyorlardı, bisiklet biniyorduk birlikte akşam bara giderlerse ise güle güle diyorlardı 😄 sevmediğimi biliyorlardı
Eski kız arkadaşın senin için sigara alkol bıraksaymış iyi olurmuş sevgilim olsa sigara alkol içse kötü hissederim sanki içen erkeklere karşı bir şeyler hissediyormuş gibi gelir bana
Sigara kavgamız olmadı ama tartışmamız oldu. Öyle bir sigara içmişti ki yeter artık bir azalt dedim. İlk defa parfüm kokusunu hissetmemiştim. Sen benim ne yaşadığımı biliyor musun annemi hastaneden getiriyorum her gün dedi. Annesi o ara tedavi görüyordu ama asla ayrıntılı bilgi vermezdi
İşte alkolü geçtim kanka ama bu bardır, gece kulüpleri tarzı yerler kötü ya çünkü oraya gelenlerin amacı akşam yatağa atmak oluyor. Bunu bile bile o kız arkadaşlarıyla gidiyor 😒
Üzüldüm ilişkinizin bitmesine be knk
Paşa sen niye dert ettin bu kadar? Takma kafana. Sevdim seni ya keşke gizli olmasaydın. Eklerdim seni. Annem de üzülmüştü o aralar kız hem çok güzel hem de aile bağları güçlü diye kızı destekliyordu
Ah be knk ilk defa bu sitede birisinin biten ilişkisine bu kadar çok üzüldüm sanki ben yaşamışım gibi
Ah brom sen çok duygusal çıktın. Eklesene beni 🥹💙 öyle ya maalesef benim yeterince ilgi gösterememem sebebiyle bitti. Bir de kızın ağzı çok sıkıydı bro yani ne yaşarsak yaşalım kimseye anlattığını görmedim. Şimdi ona biri sorsa anlatmaz. O zamanlarda da öyleydi. Sınıftaki bir arkadaşımdan onun ağzından laf almasını rica etmiştim ve o da aylarca denedim, hiçbir şey anlatmadı derdi.
Nickini ver bana sana mesaj atarim
Mavisss71
Bu üyeye mesaj gönderemezsin diyor :( ben bazı sebeplerden dolayı takip edemiyorum anlatacagim mesaj açık olursa
MaviSever1108 kankam buna gönder
Kankam şimdi dene
Mesaj atabildin mi? Mavisss71
Tamamdır
Kanka?
Mesaj attım ben sana
Nerden attın kankam düşmedi
71 li olana
her şeyde de bir şey aramayın aq
Kanka ben o kızı düşünmüyorum. Keşfetime düştü diyorum. Kızı özledim, öldüm bittim yazmadım ki soruda niye laf sokuyorsun
Tesadüfen çıkmıştır anlam yükleme
tesaduf