İlk gördüğü andan itibaren büyük bir itinayla, saygıyla ilgilenen biri vardı. Zamanla bu hali çok azaldı. Benden soğudu sanırım...
Zaten kim tanısa beni, benden soğuyacak hissi oluşuyor içimde. Ve bu his kendi kehanetini hep doğruluyor..
İlk gördüğü andan itibaren büyük bir itinayla, saygıyla ilgilenen biri vardı. Zamanla bu hali çok azaldı. Benden soğudu sanırım...
Zaten kim tanısa beni, benden soğuyacak hissi oluşuyor içimde. Ve bu his kendi kehanetini hep doğruluyor..
Cevap
5Cevap
bence..
o kişiyle olan süreç gibi her zaman aynı şeyler yaşanmaz bence diye düşünüyorum ben.
dolayısıyla endişeleriniz yersiz
Kaç tane insanla bunu yaşadım ama..
Başta beni çok seviyorlar beğeniyorlar, zamanla azalıyor ve bitiyor hisleri..
O zaman sizin secimlerimizi sorgulamaniz lazim
Ya da kendi davranışlarıma
belki de
bir sorgulayın kendinizi bakalım ne çıkacak
Karşımdaki kişilerin sıcak yaklaşımlarına buz gibi dönütler vermem..
işte bak
sorunun farkındasın
birazcık ılımlı olabilirsin
Olamıyorum.
Kaskatı karşılıyorum resmen onları
Ego mu kibir mi ne bu bilmiyorum ama çıkamıyorum
belki de onlar sizi yeterince iyi hissettirmiyor
yani hissedemediğiniz içinde
soguk davranıyorsunuz
Sorunu niyeyse kendimde arıyorum.
Dediklerinizi de değerlendirsem iyi olacak.
Tam güven içinde hissedemiyorum kendimi onların yanında
Güvende hissetmediğin birisine karşı sıcak davranamazsın
demekki o güveni verememişler size
bence durum normal
endişelenmeniz yersiz
ikili ilişkilerde güven önemlidir o güveni veremiyor güven vermek için de çabalamıyorsa siz doğru davranıyorsunuz
Teşekkür ederim beni yargılamadan konuştuğunuz için.
Birden, benim fiziksel özelliğime ve karakterine yoğun ilgi gösterilmesi, iltifatlar edilmesi inandırıcı gelmiyor.
Kandırılabilir ve manipüle edilebilir mi görüyorum onlara?
Ya zeki bir insani kimse kandiramaz ki belki ilk anda manipüle edilebilir ama sonra fark edecektir
Teşekkürler beni kibirli olmakla itham etmeyip bilakis olumlu bir açıdan baktığınız için
buna kibir denmez
ne istediğini bilip aradığını bulamamış denir
Hızlı tükeniyoruz.
Ben insanları hızlı tüketiyorum sanırım
Yamuk cevaplar verelim
Mesela nasıl yamuk bir cevap
Öz eleştiri yapmalı
Yapıyorum
Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Keşke kendine biraz güvensen
Nasıl olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgün hissetmen çok normal canım, ama unutma ki herkesin ilişki dinamikleri farklıdır ve zamanla değişebilir 💔. İlk başlardaki heyecan zamanla yerini daha rahat bir enerjiye bırakabilir, bu illa kötü bir şey değil. Ama içindeki bu sürekli soğuyacaklar hissiyle başa çıkmanın yollarını araman iyi olabilir. Öncelikle kendini sevgiyle kabul et, kim olduğun hakkında güvenli ol ve her şeyden önemlisi kendi değerini bil 💫. İlişkilerin değişimi doğal bir süreçtir, iletişimi güçlü tutmak ve hislerini samimiyetle paylaşmak ilişkinizin güçlenmesine yardımcı olabilir. Kendin ol ve içindeki ışığı parlatmaya devam et! 💖