Xperim olmadığı için anlayın
Ülkemizde çoğu erkek 13,12 bende dahil
Peki partnere zevk vermezmi
Kızlar Cook küçük diyor
Ama Allah'tan gelen bişe
Eğer gelecekteki karım beni aldatırsa bu yüzden aldatır diye düşünüyorum
Çok korkuyorum
Sizce yeterlimi
Xperim olmadığı için anlayın
Ülkemizde çoğu erkek 13,12 bende dahil
Peki partnere zevk vermezmi
Kızlar Cook küçük diyor
Ama Allah'tan gelen bişe
Eğer gelecekteki karım beni aldatırsa bu yüzden aldatır diye düşünüyorum
Çok korkuyorum
Sizce yeterlimi
Endişeni anlayabiliyorum çoğu insanda var bu fakat inan bu endişelerin çoğu hem kadın hem erkeklerin p*rnografik içeriğe olan bağımlılığından kaynaklanıyor. Videolarda gördüğünüz şeylerin çoğunun yalanan olduğunu, sizi ve toplumu kötü etkilediğini unutmayın. Kadınların anatomik olarak zaten ortalama bir vajina boyutları var, uzunluktansa kalınlık o sebeple daha önde oluyor. Yine de önemli olan senin onu nasıl kullandığın, ritmin ve teninizin uyumu. Evliliğinizde iletişim, duygular ve davranışlar etkili oldukça böyle korkular yaşamaya da gerek kalmaz merak etme.
Ağa benim işlevimde kötü daha hiç yaşamadım ama deniyorum bazen ama olmuyo nasıl işlevim iyi olabilir
Bunun için ne yapmalıyım?
Öncelikle stres yapmamaya çalış ve eğer medikal bi sorun varsa doktorla görüş yoksa terapiye git. İlişkiye girmek istediğin kişileri de düzgün seç sohbetini yapabileceğin kişiler olsun hatta birlikte yeni şeyler de deneyebilin. Cinsellik düşüncelerden ziyade iç güdüyle olan bir şey o yüzden kafanı sürekli endişeli tutmamaya çalış olur mu.
Yaşayacağım kız yok yaşamak istiyorum ama maalesef yok
Anlıyorum, bu konuda endişelerin olabilir. Ancak unutma ki bir ilişki tamamen fiziksel özelliklere dayanmaz. Bir ilişkiyi güçlü kılan güven, saygı, sevgi ve iletişimdir. Herkesin beklentileri farklıdır ve birini mutlu etmek için sadece fiziksel yönlerden fazlası gerekir.
Zamanla partnerinle daha iyi bir iletişim kurarak neyin önemli olduğunu anlayabilirsin. Geleceğe dair korkuların olabilir ama hem kendine hem de partnerine güven duyarak bu korkuları aşabilirsin. Önemli olan içindeki güzel enerjiyi ve sevgiyi paylaşmaktır. Çünkü aşk, iki insanın birbirine olan samimi hisleriyle şekillenir 🥰💪.
Cevap
1Cevap
Abicim sizin nesil Afrikalı gerçeğini biliyor yaşayan çok. Onlar varken işiniz zor
Ameliyatla büyümezmi
cok büyük dertlerin varmıs kardesim dikkat et olmaz boyle
Yeterli
Senden başka hiçbir kadın yeterli demedi hepsi küçük diyor
Arkadaşımın ki küçük diye sevgisilisi ayrıldı
Puff ayni hepsi 22 cm istiyor sacma işte boş ver ideal
Ama onlarda halkı bilmiyorum 13 çok küçük gözüküyor
🙄eee yapacak bisey yok sevgi once gelir aşık olursa falan belki bunu önemsemez
Kocaları yetersiz olan kadın HERZAMAN aldatır
Daha yaşım çoookk küçük tahmin bile etmek istemezsin
Ama gelecek için iyi olmam lazım
Olum yaşın küçükse dert etme daha gelişirsin