Arkadaşlar sosyal medyadan biriyle birbirimizi ekledik. Kendisi inşaat mühendisi ben de mimarlık okuyorum. Başta mesleği beni ona çekti hoşuma gitti. Aynı zaman da ikimiz aynı sektördeyiz diye ileride birlikte iş yapabiliriz diye hayal ettim 😂 yanı birden evlenirsem nasil bir geleceğim olur diye düşündüm. E çocuğun tipi fena da değil dedim. Ilk tanistigimizda bana sen küçüksün ki dedi. Ben 20 o 27 yaşında. Hani sanki yasimdan dolayı benden olmazmış gibi konuştu.
Asıl dengesizliğine geleyim. Çocuk çok dengesiz. Storylerimi beğeniyor ve yanıt veriyor ama ben onun verdiği yanıta cevap yazınca mesajima bakmıyor. Hep o yazıyor bana. Bir kere daha yazdı bana 2 dakika konuştuk müsait değildim diye geceleyin saat 8de konuşuruz diye sözleştik ama yazmadı oysaki yazmak için o can attı. Bu adamdan bir şey çıkmaz değil mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesleğinden etkilenirsen olacak olan şeylere pekte şaşırma.
Ya tabi ki sadece mesleğinden etkilenmedim adam genel olarak bana uygun biriydi. Çünkü aynı sektördeyiz yaş farkı ideal. Hatta tesadüfen bile aynı şehirden çıktık. Kültürümüz aynı. Mesleğinden etkilendim çünkü evlenirsek birlikte bir iş yapabilir ve güzel bir gelecek kurabilirdik
Bak dostum, 27 yaşındaki bir adam 20 yaşındaki bir kızla pek olmak istemez zaten. Ha cinsellik ister, senle yatmak ister bu ayrı. Ama seni istemez. Nadirdir... Fakat adam seni zaten istemiyor, bir erkek istediği zaman ağzında kuş tutsa sana ulaşır. Manipüle etme kendini, içindeki sese güven.
Ya o zaman hadi diyelim ki cinsellik istiyor. Neden yazıp geri geri çekiliyor ki bi anlasam bunu yanı derdi nedir ben çözemedim onu
Bir erkek bir kıza yazmıyorsa sadece şu sebeplerden dolayı yazmaz:
1-) Sevgilisi var, sana yazıp geri çekiliyor.
2-) Konuştuğu başka bir kız var, sen yedek parçasın. Canı sıkıldıkça sana dönüyor
3-) Sen çirkin bir kızsan, seninle sık sık görüşmek istemez ama yan cebimde dur der.
4-) Güzel bir kızsan, yukarıdaki 3 maddeden biri olmazdı.
Kendimi övmek için söylemiyorum ama cidden güzelim hatta o bile ilk tanışınca bana sen cidden çok güzelsin dedi
O halde güzel bir kızsan ve adam seni sürekli arka plana atıyorsa, seni beğenmemiş. Zira gerçekten hoşuna gitseydin ve seni güzel bulsaydı sana uçardı uçar. Erkek beyni bu şekilde işler. Hiçbir erkek mesela çirkin gördüğü bir kıza bakmaz. Ha güzel olmasına rağmen bakmıyorsa daha güzeli vardır (:
Of yanı her türlü olmaz diyorsun
Evet olmaz dostum. Bir erkek en başında yoğun duygular hissetmeye başlar. Ben şu kızı gördüm, bakalım görelim demez. "Aha bu kız işte" der. Zaten aranızdaki yaş aralığı saçmalık. Yani 35 28 olur mesela. Fakat sen daha yeni 20 olmuşsun, adam 27 yaşında. Burada zaten bir sorun var. Şunu her erkek için asla unutma: Bir erkek birine ulaşmak istiyorsa, hemen ulaşır. Eli kanda olsa yine sana yazar. Sakın çıkarma bunu aklından.
Of biliyorum zaten adama bir daha cevap vermeyeceğim. Gururum izin vermeyecek çünkü sürekli o yazınca sevinip cevap veriyordum ama her cevap verdiğimde doğru düzgün konuşmuyoruz sürekli beni görmezden geliyor. Böyle devam ederse çocuk kendime saygım yok sanacak. Neyse ben bir şey kaybetmedim bir mühendis gider 40 tane mühendis gelir. Fakülteden kaç kişi beni istedi ama ben ap tal gibi gittim onu beğendim. Çok istemiştim ama neyse o kaybetti. Onu ne kadar simartacagimi bilseydi pesimden sürünürdü de neyse
Şu son mesajın ruh sağlının yerinde pek olmadığını gösteriyor dostum. İnanılmaz narsistik mesaj attın. Sağlıklı düşünmeye çalış. Şu an yazmayacağım diyorsun mesela ama adam seni çağırsa her şeyi unutup gideceksin. Bir mühendis gider, mühendis gelir falan. Gerçekten garip cümleler dostum.
Ya ben ona yazmam ki neden yazayım adam beni istemiyor yanı. Benim de gururum var sürekli beni görmezden geldiği halde ona yazacak miyim? Ayrıca bir mühendis gelir biri gidetdrn kastım. Ben mimar olduğum için aynı sektörden biriyle birlikte olmayı düşünüyordum. Yanı hemşire, doktor falan filan bana göre değil. Hayalim hep kendim gibi birini bulup bir gelecek kurmak. Bu çocuktan olmazsa başka biri olur yanı ileride ömrümün sonuna kadar onun benimle konuşmasını bekleyecek değilim. Zaten büyük ihtimal onu engellerim benimle eğlenmeye çalışıyor
Adam haklı yaşın küçük bu arada bende inşaat muh okuyorum yaş 21 ☺️😂
Ya neresi küçük arada sadece 7 yaş var. Tamam hadi adam diyelim ki yaşımı küçük buldu niye benimle konuşmayı kesmedi. Her seferinde o bana mesaj atıyor. Bana şimdiye kadar rahat 40 kere mesaj atmıştır ama ben mesaja cevap verince yazmıyor bana ya da saçma sapan cevap veriyor ya da cooook geç cevap veriyor. Geceleyin 8de konuşalım diye sözleştik çünkü o benimle çok konuşmak istedi ama ben dersteydim diye konuşamadık. Gece 8 oldu ve yazmadı. Üstünden 1 gün geçti ve hala da yazmadı. Çok dengesiz
Canı sıkkın diye arada yazıyordur bende bazen öyle yapıyorum 7 yaş az değil bu arada
Ya cani sıkkın diye 40 kere mi yazar insan. Cani sıkkın o zaman niye konuşmuyor benimle. Benim bildiğim canı sıkılan insan saatlerce sohbet eder
İşte aradığı enerji sende olmadığı için o Kadar vakit ayirmiyor sana sen git yaşıtlarına yönel bence
Aradığı enerji bende bulup bulamayacağını nerden anlamış konuşmuyoruz ki
Aman ne desemde bir çıkar yol buluyorsun anladığım kadarıyla çocuk seni etkilemiş umarım olursunuz ne diyim hfhfhd
Ya ondan değil cinsellik için yazıyorsa niye devamını getirmiyor belki ben yüz verecektim
Her erkek cinsellik için yazmaz sadece biriyle sohbet etmek ya da arada bir mesaj atabilecegi biri olsun diye de yapar
olmaz.
Yanı belki tesadüfen musaait değildi ya da işi çıktı diye yazmadığını düşündüm ben. Hiç mi ihtimal yok