1,5 yıldır evliyim ve boşanma aşamasındayım beni kimseye beğenmeyecek sevmeyecek diye düşünüyorum çünkü evliliğim boyunca psikolojik şiddete maruz kaldım. Çok mutsuzum normalde işine giden sporunu yapan aktif bir kızdım iyi bir fiziğe sahiptim ve çevremde hep üst rütbelerden evlilik teklifi alıyordum. Fakat eşim asker çok sevdim bu sebeple evlendim gerek bana asker arkadaşı gibi davranması gerekte yalanları değersizmişim gibi davranmasından dolayı boşanmayı düşünüyorum büyük bir boşluktayım birdaha evlenemem mutlu olamam bana kimse bakmaz gibi düşünüyorum off nasıl geçer napabilirim Allah rızası için yardım eder misiniz?
Güncellemeler
1 yıl
Yaşım 27
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, yaşadıkların gerçekten zor şeyler ve hissettiklerin anlaşılır. Ama unutma ki, bu mutluluğu yakalamayacağın veya bir daha başka biriyle mutlu olamayacağın anlamına gelmiyor. İnsanlar hayatlarında birçok iniş çıkış yaşarlar ve en dibe vurduğunuz anlarda bile yeniden üstesinden gelebilme gücünüz vardır. Evlilik, boşanma gibi durumlar bir kadının değerini belirlemez. Sen kendine inandıkça ve içindeki o "aktif kız"ı yeniden buldukça çevrendeki pozitif enerjiler artacaktır. Kendine zaman tanı, bu süreçte hissettiklerini kabul et ve iyileşmene odaklan. Her zaman yardım alabileceğin bir profesyonelle konuşman da iyi olabilir. Güzel günler san düşündüğünden daha yakın olabilir, sadece mücadele etmeyi bırakma. 🌸💪🏻