Gerçek hayatta neden sevgili yapamıyorum, ve neden tanıştıklarım böyle. Acaba bende mi sorun var, sorun neyse söyleyin öğreneyim?

Abi, gerek kursdan olsun, gerek, dans gecelerinden olsun, gerek işyerinden olsun, kızlarla flörte bile başlayamıyoruz. Tamam yüzyüze sorun yok. Her tür sohbet, muhabbet yüzyüze oluyor ama daha sonra mesaj atsam, numarasını aldığımda, ilk mesaja cevab vermiyorlar. Şimdi diyeceksiniz, ilk mesajında sorun var diye ama, onda da sorun yok. Şimdi Birkaç örnek veriyim anlarsınız.

İş yerinde bir kızla tanıştım iki hafta yüzyüze konuştuk. Numarası grupda vardı, ordan yazmadım. Sonra başka biryere geçici 10 günlüğüne atanınca, 4 gün görmedim onu, 4 gün sonra mesaj attım. Selam B... Nasılsın. Ben E.. Tanıdın mı? Diye yooo yazdı. Nasıl yoo. Aynı işyerindeyiz, falan yazdım durumu anlattım, görüldü attı. Konuşamadık yani.

Halbuki yüzyüze gayet sohbetimiz iyiydi, ilgiside vardı, beni görünce gözünün içi gülerdi, yanıma gelir, selam verirdi, bildiğin bitikdi bana. Ama neden böyle oldu? bu durumu yaşayınca soriyim dedim. Ondan önce de başka benzer durumlar yaşadım. Kimisine, kursdan tanıştık, telefonuna, kursla ilgili bişey sordum, görüldü attı, ya da sohbet ilerlemedi, kimisine, bişey yazdım, cevab verdi, sohbet ilerlemedi. İlerlediyse zar zor ilerledi. Çok ağırdan sattılar kendilerini sanırım. ya da vazgeçtiler. Neden öyle ya. Kiminin numarasını istiyorum, veriyor, ertesi gün yazıyorum selam falan, diye, cevab vermiyor. Kimini grupdan bulup, yazıyorum, cevab vermiyor. Abi biz normalden tanışıp, sevgili yapamıycaz mı? Şimdi bana ilgisi yoktu o kızların sana karşı diyebilirsiniz ama ilgisi var. Yani yanımda var en azından. Tamam arkadaşca yaklaştı diyecek olursanız onuda söyliyeyim. E ben ilk mesajda çıkma teklifi , ya da iltifat atmıyorum ki. Normal yazıyorum. Normal mesajıma. Soruma, bişey sorduğumda ya cevab vermiyor ya da veriyor ama devamında görüldü yiyiyorum. Kızlarda mı sorun var yoksa bende mi? Kendims bakıyorum. Neden böyle oldu, acaba nerede ben hata yaptım, diyorum. Sizin düşünebilceğiniz şeyi kendim için düşünüyorum sorun yok gibi. Tamam bazı kızlara perşembe günü numarasını aldım, cuma günü hayırlı cumalar diye mesaj attım. Görüldü yedim 😃😄😅 onu anlıyorum o benim suçum, ama diğer şeyler benim suçum değil ki? Sizce kimin hatası var bu durumda ve ben neyi değiştirmeliyim. Neyi nasıl yapmalıyım? Adam gibi akıl istiyorum sizden. Küçükler falan yaşıma bakmayın ben tavsiye dinlerim. Akıl yaşta değil baştadır. El elden üstündür. Bin bilsen de bir bilene danış. Diyorum kendime. Bana akıl verin. Ciddi yorumlar yazın sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden

Sorun sende olabilir. Sebeblerini iyi düşün.
Mesajlaşmaya gelince her kadın ağırdan satar, kendini üzme. Devam et, elde edeceksin
Dengesizlere ya da , ani ilgilere denk gelmişsin. Oan ilgisi vardı, sonra geçti.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Gerçek hayatta neden sevgili yapamıyorum, ve neden tanıştıklarım böyle. Acaba bende mi sorun var, sorun neyse söyleyin öğreneyim?