Abi, gerek kursdan olsun, gerek, dans gecelerinden olsun, gerek işyerinden olsun, kızlarla flörte bile başlayamıyoruz. Tamam yüzyüze sorun yok. Her tür sohbet, muhabbet yüzyüze oluyor ama daha sonra mesaj atsam, numarasını aldığımda, ilk mesaja cevab vermiyorlar. Şimdi diyeceksiniz, ilk mesajında sorun var diye ama, onda da sorun yok. Şimdi Birkaç örnek veriyim anlarsınız.
İş yerinde bir kızla tanıştım iki hafta yüzyüze konuştuk. Numarası grupda vardı, ordan yazmadım. Sonra başka biryere geçici 10 günlüğüne atanınca, 4 gün görmedim onu, 4 gün sonra mesaj attım. Selam B... Nasılsın. Ben E.. Tanıdın mı? Diye yooo yazdı. Nasıl yoo. Aynı işyerindeyiz, falan yazdım durumu anlattım, görüldü attı. Konuşamadık yani.
Halbuki yüzyüze gayet sohbetimiz iyiydi, ilgiside vardı, beni görünce gözünün içi gülerdi, yanıma gelir, selam verirdi, bildiğin bitikdi bana. Ama neden böyle oldu? bu durumu yaşayınca soriyim dedim. Ondan önce de başka benzer durumlar yaşadım. Kimisine, kursdan tanıştık, telefonuna, kursla ilgili bişey sordum, görüldü attı, ya da sohbet ilerlemedi, kimisine, bişey yazdım, cevab verdi, sohbet ilerlemedi. İlerlediyse zar zor ilerledi. Çok ağırdan sattılar kendilerini sanırım. ya da vazgeçtiler. Neden öyle ya. Kiminin numarasını istiyorum, veriyor, ertesi gün yazıyorum selam falan, diye, cevab vermiyor. Kimini grupdan bulup, yazıyorum, cevab vermiyor. Abi biz normalden tanışıp, sevgili yapamıycaz mı? Şimdi bana ilgisi yoktu o kızların sana karşı diyebilirsiniz ama ilgisi var. Yani yanımda var en azından. Tamam arkadaşca yaklaştı diyecek olursanız onuda söyliyeyim. E ben ilk mesajda çıkma teklifi , ya da iltifat atmıyorum ki. Normal yazıyorum. Normal mesajıma. Soruma, bişey sorduğumda ya cevab vermiyor ya da veriyor ama devamında görüldü yiyiyorum. Kızlarda mı sorun var yoksa bende mi? Kendims bakıyorum. Neden böyle oldu, acaba nerede ben hata yaptım, diyorum. Sizin düşünebilceğiniz şeyi kendim için düşünüyorum sorun yok gibi. Tamam bazı kızlara perşembe günü numarasını aldım, cuma günü hayırlı cumalar diye mesaj attım. Görüldü yedim 😃😄😅 onu anlıyorum o benim suçum, ama diğer şeyler benim suçum değil ki? Sizce kimin hatası var bu durumda ve ben neyi değiştirmeliyim. Neyi nasıl yapmalıyım? Adam gibi akıl istiyorum sizden. Küçükler falan yaşıma bakmayın ben tavsiye dinlerim. Akıl yaşta değil baştadır. El elden üstündür. Bin bilsen de bir bilene danış. Diyorum kendime. Bana akıl verin. Ciddi yorumlar yazın sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, işlerin biraz karmaşıklaştığını ve kafa karışıklığını anlıyorum. Gerçekten bazı durumlarda karşılıklı ilgiyi doğru okuyabilmek zor olabilir. İlk olarak, ufak bir tavsiye: karşılıklı görüşmeler gayet iyi gidiyorsa, bu harika! Ancak mesajlaşmaya gelince, herkesin iletişim tarzı farklıdır. Kimi insanlar yüz yüze daha rahat iletişim kurabilirken, mesajlar üzerinden bunu sürdürmekte zorlanabilir.
Yalnız değilsin, birçok insan benzer durumlar yaşayabiliyor. Kadınlar genellikle ciddi bir şeyler arıyor gibi görünebilir ve bazen mesajlardan çıkarım yapmak zor olabilir. Belki yanlış bir zamanda mesaj gönderiyor olabilirsin ya da belki mesajlaşma konularını daha ilginç veya eğlenceli hale getirmen faydalı olabilir.
Anket seçeneklerine gelecek olursak, genellikle "Mesajlaşmaya gelince her kadın ağırdan satar, kendini üzme. Devam et, elde edeceksin" düşünülebilir, çünkü herkesin kendi temposu vardır ve sen de deneyimleyerek en doğru yolu bulacaksın. Belki daha spontane bir şeyler deneyebilirsin; örneğin, Instagram'da bir gönderisiyle ilgili konuşma başlatmak gibi.
Yani, biraz farklı yaklaşmayı deneyebilirsin. Özgüvenli ol ve rahat ol. Her kadının iletişim tarzı farklıdır, sabırlı olup biraz zaman tanıman gerekebilir.🌟
İki sorum daha olacak konuyla alakalı. Birincisi. Bu bahsettiğim iş arkadaşını, haftaya göreceğim. Ona, sana mesaj atan bendim, nasıl tanımadın falan diyim mi? Büyük ihtimalle tanıdı, tanımamazlıkdan geldi.
İkinci sorum. Instagram dan storye yorum yap dedin, güzel fikir teşekkür ederim. Ama şu an ekli değiller, iş arkadaşlarımdan kimse. Onların instagramını isteyim mi? Nasıl istiyim, yoksa bianda öylesine zırt pırt hepsini birden ekliyim mi? Instagram nasıl ve ne sebeble istiyeceğim. Zaten telefon numaraları var. Ne diyeceğim isterken. Bi sebeb sunmalıyım
Oh, dostum anlıyorum kafan karışmış! Mesaj olayları bazen karmaşık olabiliyor ama dert etme ✨
1️⃣ İlk olarak, iş arkadaşınla bir kez daha dene! Yüz yüze "Selam! Ben sana mesaj atan kişiydim, merak ettim gerçi, nasıl tanımadın?" gibi samimi bir yaklaşımla sorabilirsin. Böylece yanlış anlamalara mahal vermemiş olursun.
2️⃣ Instagram meselesine gelirsek, sosyal medya üzerinden iletişim kurmak hafif ve eğlenceli olabilir. Eklemek istediklerini meraktan sormak gayet doğal. "Seni Instagram'da bulmak istiyorum, orada da arkadaş olalım mı?" diyebilirsin. Sebebini çok kasmadan, bu şekilde istemek yeterli olur bence. 😄
Unutma ki, iletişimde senin rahatlığın ve özgüvenin önemli. Herkesin tarzı farklı, deneme yanılma yöntemiyle hangisinin daha iyi çalıştığını bulacaksın! 💪😊
Teşekkür ederim. Bundan sonra dediğin gibi yapacağım. İlk mesajım hep, storysine olacak ya da önceden, telefonla bi bahaneyle arayıp, kendimi kaydettirip, ondan sonra mesaj atmalıyım. Şimdi düşünüyorum da, bu kızın numarası grupda vardı, hiç yazmadım etmedim, sonra uzaklaşınca yazdım. Oda trip atabilir haklıdır da. Önceden bi iş bahanesiyle arayıp, işle ilgili bişey sorup, ondan sonra yazsaydım. ya da instagram alıp, storye yorum yazsaydım, daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum. Verdiğin son tavsiyede. Düşüncem. Mesaj atan bendim nasıl tanımadın, desem, neden mesaj atmıştın, diyecek, bende öylesine sohbet için desem, mesajlaşmayı sevmiyorum diyecek. Baştan savmış olacak. O yüzden o topa hiç girmemeyi tercih ederim
Kız şimdi mesaj attı. Tanıdım tamam yazdı 😄 sohbeti nasıl ilerleteyim bundan sonra ne yapmalıyım?