Sen sevdin ama o seni sevemedi? Napardın?
Yaşadığın ilişkide sevilmediğini öğrenmek seni ne derece etkilerdi?

Sen sevdin ama o seni sevemedi? Napardın?
Yaşadığın ilişkide sevilmediğini öğrenmek seni ne derece etkilerdi?

Gerçekten çok acı bir durum. Şöyle ki, sen severken sevilmiyorsan, resmen dünyanın sonu gibi gelir.
Neyse ki mantık var, her türlü çıkış yolu oluyor.
En kötüsü de sevildiğini zannederken öyle olmadığını öğrenmek.
Bunda ise mantık bile zorlanıyor..
Başıma geldi hiç sorun etme insan her zaman değişebilen bir canlıdır. Zaten hayatta bir şekilde tecrübe edineceğiz kimileri bize kazık atacak kimileri bize ihanet edecek kimileri çok iyi olacak kimileri de çok kötü olacak bize hepsi lazım
seni sevdiğini düşündüğün kişinin karşısına geçip seni çok seviyorum dediğinde onun gülerek ben hiç kimseyi sevmiyorum demesi çok kötü ve çok kırıcı bir durum hayal kırıklığı adeta
İlk başta derin bir hayal kırıklığı ve üzüntü yaratırdı. Özellikle sevgiye, ilişkilere çok değer veren biriysem, kendimi değersiz ya da yetersiz hissetmeme neden olurdu.
Sevilmediğini öğrenmek, kalbini hep bir burkan bir durumdur ve bir süre etkisi altında kalabilirsin 😔. Herkesin hissetmek isteyeceği o değer ve sevgi eksik kalınca, ruhun ağırlaşabiliyor. Ama önemli olan, kendini sevmekten ve değer vermekten vazgeçmemek. Hayat karşına farklı deneyimler ve insanlar çıkarıyor. Gözyaşlarının ardından bile yeni bir güne umutla uyanmak ve kendi değerini hatırlamak çok önemli. Kendine bu süreçte nazik olmalı ve yeniden sevebilmek için kalbini açmalısın. Zaman her şeyin ilacıdır, unutma! 💪💖
Cevap
17Cevap
Üzer kırar hayalkırıklığı en ağır duygu bence o his tarifsiz bir acı veriyor insana..
Etkilemez, sadece verdiğim zamana üzülürdüm...
Alışkınım ben sevilmemeye
Yani kandırıldığıma mı yanayım
Hâlâ seviyor oluşuma mı üzüleyim
Allah be! kukusu mı versin 😀😀😀
Bu çok başıma geldi. Elbette dünyanın sonu değil Ancak bu psikolojiye o yaşlarda çoğu genç sahip olamıyor. Reddedilme korkusu, tek taraflı sevgi birbirine benzeyen acılar fakat aslında içi boş bir acıdan ibaretdir. Sevmiyorsa sevmiyor ne yapalım yani bizede unutmak düşer. Unutamasakda kafamızda kaybetmek düşer. Çok yaptım çok unuttum çok kaybettim ama bir unutmayacağımı biliyorum. Bu bilinçte olsak yeter. Saygılarla
1 ay falan kalp kırıklığı + melankoli şeklinde dolaşırım. Sonra da normal düzene dönerim. Kimse benden önemli değil
Eskiden çok etkiliyordu artık hayatıma devam etmem gerektiğini fark ettim tıpkı onun bana dedıgı gibi
Bir iliskideysem çok etkiler emeklerime üzülürüm. Normal insanlar icinde artik umrumda degil sever gibi yapmasınlar yeter
acıtır.. bir de ne kadar çok sevdiğin , nasıl öğrendiğin sebeplerini de biliyorsan acın katlanır
Yani sevilmediğime gram üzülmem yeter ki seviliyormuşum gibi hissettirilmesin o yeter :D bu yüzden uzak duruyorum işte ilişkilerden
Hiçbir şey olmazdı en fazla üzülürsün sonra kaldığın yerden hayatına devam edersin
👏👏👏👏
Onun da en kralını yaşadık zamanında alışıyor insan sonrasında bağlanmamayı öğreniyorsun.
Hayal kırıklığı, kalp kırıklığı, geçen zaman üzülürüdüm sanırım..
Çok berbat ötesi bir durum. Anlatmak istiyorsun ama sadece yasayabiliyorsun
Çok üstünde durmaya gerek yok bence yol verip devam etmek en makul olanıdır daima
Hiiç bırakırım çünkü karşılıksızmış, sevgi çift taraflı olur.
Hiç, biten biter, herkes yoluna devam eder. Kimse beni sevmek zorunda değil ki.
Bana kız mı yok deyip devam ederim
Bir sarsmadı değil hani.. Yapacak bir şey yok önümüze bakarız..
Hiç etkilemezdi
Çünkü insanları tanıyorum herşeye hazırlıklıyım
Öğrendim üzüldüm ağladım alıştım ama zor süreç
Valla artık etkilemiyor üzülesimde gelmiyor
👏👏👏👏
Etkilemez canı sağolsun der susarım ya da çekip giderim
Kendini alıştırırsan etkilemez. Etkilemiyor.
Alıştım
Amann bir şey olmaz
Üzülürdüm her insan gibi
Etkilemez zaten sevilmiyorum.
Hayatımı alt üst bile edebilir
Büyük hayal kırıklığı
Yıkılırdım bayağı
Kahreder yıkar
Çok.
Etkilemiyor artık
Hep biliyordum sevilmedigimi
Etkilemez.