Nasıl aşıcam bunu?

Öyle çok cafcaflı bir hikayem yok. Ama çoğu kızın yasadigi türden şeyler yaşadım. 32 yaşında ilk kez biriyle birlikte oldum. Daha önce sevemiyor vaglanamiyor aitlik hissi vermiyordum karşı tarafa. Aşık oldum kendimi bıraktım hiç hissetmedigim güzel duygulari yaşattı bana. İlgisi özeni üzerime düşmesi kıskanması görmeyi istemesi... Seviyor diye düşündüm. Sonra bana hayaller kurma dedi şark görevi vardı onu mu düşündü bilmiyorum ya da amacı yatmak istediğini almaktı.5 yıl sürdü yaşattığı travma. Kimseyi almadım hayatima mal gibi. Kimse de dokunmadı ondan sonra. Simdiler de biri var o kadar ona benziyor ki tavırları konuşması yaşadığım şeyi tekrar yaşayacakmisim gibi geliyor o denli benzer şeyler yaşıyoruz. 1 kez buluştuk etkilendik ve bana ben kız arkadaşımla birşeyler yaşamak isterim imasinda bulundu sürekli evine çağırıyor ısrarla disarda buluşmak istiyor. Onu taninayi istiyorum ama korkuyorum da aynı şekilde incinmekten. Buna müsade etmek istemiyorum. Yani biriyle zamanında beraber oldum diye ya da kız arkadaşının diye senle olmak zorunda mıyım? Üstelik tanımadan etmeden... Çok arada kaldım bulusucaz tanımaya calisicam eğer içime dönmezse gorusmicem yani ısrarla evine cagirirsa. Bir de sınırlı şeyler yaşarız ne demek ya pazarlık da ediyor bu erkekler pistler🥴 yardım edin.!

Nasıl aşıcam bunu?