Nasıl da doğru şeyler çıkıyor karşıma.. Hadi bir tane erkek çıksın da buna hayır desin
Nasıl da doğru şeyler çıkıyor karşıma.. Hadi bir tane erkek çıksın da buna hayır desin
Ben anlamadım bunların aşıkken nasıl olduğunu. İnsan aşıkken başkasına kapısını açar mı? Başkasına bakar mı? Aşık olduğu insana kötü davranır mı?
Kalpsizler kalpsiiiz
Duygusuz odunlar 🪵
aşk güven sorunu olduğunda biter.. yalan söylediğinde biter.. biri şüphe ettiğinde biter..
Oysa herkes öldürür sevdiğini, Kulak verin bu dediklerime, Kimi bir bakışı ile yapar bunu, Kimi dalkavukça sözler ile… Korkaklar öpücük ile öldürür...(Oscar Wilde)
Oo derin bir soru! 😉 Aşkın bitmesinin gerçekten doyuma ulaşmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Daha çok ilişkinin dinamiklerine, karşılıklı iletişim ve paylaşımlara dayalı bir süreç bu. Aşk kendini farklı şekillerde gösterebilir ve sürekli büyüyebilir. Yenilenmek, sürprizler yapmak, birlikte yeni deneyimler yaşamak aşkı canlı tutmanın yollarından sadece birkaçıdır. İlişkideki kıvılcımı ateşli tutmak önemli. Herkesin aşk serüveni farklıdır, bu yüzden her şey mümkün! 🌟❤
Unutma ki, aşk emek ister ve emek verildikçe büyür. Umarım her zaman sevgi dolu bir ilişkide olursun. 💖☺️
Cevap
7Cevap
Onlar ne anlar aşktan sevgiden yahu. Gül bahçesine dadanmış arı misali, her çiçekten bal devşiriyorlar.
He valla 😄
Erkekler aşık falan olamaz çünkü canlı değiller ve kalpleri yok
Senden bu yorumu almak daha çok inandırdı beni. 😄😄❤️
Ehehehehe ben tarihin gördüğü en büyük erkek düşmanlarından biriyim aşkım bana takıl hayatını yaşa 😂
Takıldım gitti bileee😘💋
Biter. Galiba elde edene kadar erkeklerin aşkı.
Dürüstlük 👍
Gördüğüm kadarıyla 😊
Teşekkürler güzel insan🙂
Rica ederim 🌹😊
Aşk doyumsuzluktur çünkü aşk ruha duyulur ve ruh doyumsuz ve ölümsüzdür. Doyma hissini getiren şey bedenseldir.
Siz kadınların eline su dökemeyiz bu konudada 😏
Daha iyisini bulunca biter
Ve her zaman daha iyisi vardır ki... vefayı sadakati bilmiyorlar
Onlar bulmadan buluxan kalsınlar ortada 😂
😂😂
Öyle bir şey yasamayinca...
Yaşarsın inşallah
Teşekkür ederim 😕
Bitmez karakter meselesi
Gerçek aşk bitmez sonsuz bir kavramdır
Bakim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?