Beni kullanacak mıydı?

Merhabalar yaklaşık bi hafta once terk edildim bi iliskim vardi bi aylık cok kisa surdu beni kullanmismiydi anlamak istiyorum hep bikinli kizlari takip ediyordu ben gorunce hepsini cikarmisti butun kizlari bende butun erkekleri çıkmıştım ama surekli temas etmek istiyordu toplum icinde dikkat cekiyorduk ben bu durumdan rahatsiz oluyordum benden cok hoşlandığını soyliyordu bende hoslaniyordum ama surekli beni kullandi mi diye düşünüyordum bana hic bakmiyordu surekli opmek dokunmak istiyordu bunun icin test yapmaya karar verdim bi sure temas etmek istemdigimi rahatsiz oldugumu icimden gelmedigimi ve anlayis gostermesini istedigimi soyledim oda tamam dedi ama ilk temassiz bulusmanin sonunda yine dokunmaya calisti eve gelince yine konuyo acti ben yanindayken hep cok mutluydum ama o bunla yetinmiyordu hep daha fazlasini istiyordu ve ikinci temasiz bulsumamizda da yine cok isarar ediyordu icimden gelmediğini söylüyordum oda ben dokniyim sen dokunma istersen diyordu ve sanalda ilgisi eskiye gore azalmıştı bi tik ben ondan hoslaniyordum yaninda olmak bile mutlu hissettiyordu oda hoslansa oyle yapardi diye düşünüyorum ama anlayamadım ve temasiz derken gelirken veya giderken sariliyordum genel olarak o hoslansaydi dusuncelerime saygi duyar ve konuyu her defasinda acmaz ayrica yaninda olmam yeterli olurdu diye dusunuyorum sonra anladi ettirmiycegimi kavga ettigimzde kavgayi bahane edip terk etti beni sogdum dedi bende dokundurmadigim icin kendimi sogdu diye düşünüyorum kavgada bahaneydi diye düşünüyorum sizce de oyle mi

Beni kullanacak mıydı?