Saçma sapan pozlar fotolar yok dağ da çekmiş bir tane bir tane yolda saçma sapan duruşu. Bir de okumuş etmiş adam hiç beklemezdim bu fotoları ondan sanki çocuk çekmiş o fotoları.
Sizce neden böyle bu çocuk
Saçma sapan pozlar fotolar yok dağ da çekmiş bir tane bir tane yolda saçma sapan duruşu. Bir de okumuş etmiş adam hiç beklemezdim bu fotoları ondan sanki çocuk çekmiş o fotoları.
Sizce neden böyle bu çocuk
İçindeki çocuğu sevdiği kişiye göstermiş sadece tabi normal sosyal hayatta bazı yargılamalardan dolayı bu kadar rahat olamıyor insan sama içini açmış diyelim Instagramı da vererek sonuçta artık arşivdeki geçmiş storyler
Bazen erkekler sosyal medyada "sanat yapıyorum" moduna girebiliyorlar 😂 Ama bu paylaşımlar aslında onun kişiliğini, hayata bakış açısını veya anılarını yansıtıyor olabilir. Herkesin sosyal medya kullanma şekli farklı ve kişisel bir platformda kendini ifade ediyor. Belki o pozların onun için bir anlamı vardır ya da sadece eğlenmek içindir. Ona bunun hakkında konuşabilir, ne düşündüğünü sorabilirsin. Hem böylece onun fotoğraflarına farklı bir gözle bakabilirsin. Belki de seninle de böyle anılar biriktirmek istiyordur 😉 Unutma, iletişim her zaman en iyisi! 📸✨
Cevap
2Cevap
Önemli olan senin hayatında nasıl bi kişilik olduğu. S. ktir et sosyal medyayı.. belli zevkine kullanıyo instayu falan
Tamm ama normalle alakası yok o fotoların benim yanımda çocuk gibi dışardan çok sert ve olgun
Yahu zaten olması gereken bu senin yanında çocuklaşan insanın güzelliği var zaten. senin dışında herkese olgun görünmesi şart önemli olan senin yanında çocuklaşması
Tamm da knk böyle olgun doktor bir adamınn böyle saçma sapan beş yaşında pozlar vermesi normal mi resmen hepsi ifşa
Çıkar hayatından o zaman. Başkasının adına utanmaktan iyidir😂😂
Neden verirki instayı birbirine bu sevgililer çok saçma ben ne isterim ne veririm
Bunlara çok takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?