Sevgilim fazla kıskanç ve kısıtlayıcı, bu kadarı anormal değil mi?

Sevgilim kıyafeti geçtim arkadaslarımdan dısarı cıkmama hesabımda bir tane bile erkek olmamasına rağmen kendimi paylasmamı yasaklıyor etek elbise sort tayt kısa tayt herhangi bir dar bisey dar crop aklınıza ne gelirse herseyi yasakladı denize havuza inerken bile şort giyemezsin altına eşofmanla iniceksin diyor bana biraz fazla degilmi bu kadarıda arkadaslarıma kadar karışması onunla bulusamazsın bununla konusamazsın ileri seviye bence onun icin erkek arkadaşlarımın hepsiyle muhatabımı kestim karıştığı kişiler kız arkadaşlarım haftaicleri dısarı cıkmıyorum haftasonları ise sadece onunla buluşuyorum o ise hergub gecelere kadar sokakta ona bu kadar geç kalmasan olmazmı dediğimde bile bana küfürler savurup bağırdı ve daha çok kısıtlamaya basladı bu ozguvensizlik mi yoksa gercekten endişelenip kısıtlamak mı? çözmüş değilim açıkçası bence herseyin bir sınırı olmalı kendi Instagram hesabımda bir tane bile kendi fotoğrafım yok kızdığı icin bahanesi ise kızlar ss alıp gruplarında dalga geçip hakkımda konuşurlarmış beni dalga konusu olarak mı görüyor? Yoksa gerçekten bunun için endişe duyup öğrenirsem üzülmemden mi korkuyor? Herseyden şüphe etmeye başladım artık
Sevgilim fazla kıskanç ve kısıtlayıcı, bu kadarı anormal değil mi?