Arkadaşlar 30 yaşındayım, fiziksel olarak bir sorunum yok küçük gösteririm biraz da ama şu yaşıma kadar hiç sevgililimin olmaması bu dönemde garip değil mi? Çevremde herkes ya evli ya da bir ilişkide ben hariç. Ne yapıcam ben :(
2 ay
Cevap
40Cevap
Merhaba,
Adım atmalısınız!
Durup dururken hiçbir şey olmaz...
Çok adım attım denedim ama olmuyor
Bende attım olmuyor olana kadar devam 🌸
Gönlünüzce olsun
Sebepleri şunlar olabilir
1. Erkek çevren yoktur ya da azdır
2. Kısmetin kapansın diye büyü yaptılarsa kısmetin kapanmış olabilir
3. Erkeklerle pek fazla konuşmuyor olabilirsin.
4. Bazı güzel kokular kısmetimizi kapatıyor diye okumuştum yanılmıyorsam o kokulardan biri lavanta idi. İnternetten detaylı araştırabilirsiniz.
5. Kaderindeki kişi ileri yaşlarda karşına çıkacak olabilir bu yüzden dua et Rabbim karşıma daha erken çıkar kısmetimi diye Vakıa Suresi oku her gün dua ederek. Namaz kıl namazdan sonra edilen dualar daha etkili oluyor.
Ya kısmet kapaliliği bence kesinlikle var büyü işlerinede cok inanmam köpeğin duası kabul olsa mantıgındayım genelde ama bir bahtsızlık cidden var yani
Büyü gerçekten var kuzenime yapılmıştı o aralar sevgilisi ile ayrılmıştı, daha sonra hocalara gide gele geçmeye başladı büyü evlendi sonunda. Bir de el çizgilerine de bak aşk çizgisi kırık olan insanlar zor evlenirmiş o da var hani şu avucun en üst kısmındaki çizgi belki de o sebeptendir
Aa aşk cizgisi nasıl oluyor
Özellikle bir şeyi çok istediğin zaman zaten olmuyor oluruna bırakacaksın peşine düşmeyeceksin gelip seni bulur
Ben anlamıyorum bu olayı, bir seyi gercekten cok istersen olur deniyor bazen de cok istersen olmaz e biz hangisine inanicaz
Ah bir bilebilsen hangisi doğru
Bizim gibi hayırlısının olması için dua et, saçma sapan biriyle olmaktansa böylesi daha güzel geliyor.
Cevren ne bileyim ailen filan sana birilerini bulmaya çalışmıyormu ki yaparlar
Arkadaşlarım yapmıyor, ben genelde evlenmeyi düşünmem derim belki o yüzden yapmıyorlar ama benim çevrem şöyle biraz hani yaralı parmağa i….. insanlar vardır ya öyleler
Valla bacım keşke benimkiler de laf dinlese ben de düşünmüyorum diyorum ama arkamdan iş çeviriyorlar özellikle de ailem daha geçen ya benim resmimi birine göndermişler onlarda çocugun resmini Göndermisler benim dayımla aram iyi diye de dayım aracılığıyla bana resmi sanki dayım bulmuş gibi dayım gosteriyor ve benim hiç bir şey den haberim yok takı resimleri görene kadar istemiyorum diyorum ya istemiyorum ailen seni dinliyormuş demekki canım helal olsun söyle ozaman annene evlilik düşünüyorum de bulurlar
Kötü senin için de zorlamak benimkiler bana aramıyor ama hep dillendiriyorlar , evlenmek istemiyorum aslında ama hayatımda biri olsun istiyorum o da olmuyor
Benim de yok asık olmak aşk yaşamak istiyorsun ama aynı durum bende yirmi dokuza merdiven dayadım ömrümün yarısını hiç değmeyecek birisi için harcadım on iki senem gitti onunla onun arkasından sadece bana kalan güvensizlik insanlara karşı güven sorunu öz güven eksikliği depresyon tedavisi altı ay tükenmişlik sendromu tedavisi gibi kalp sorunları tansiyon hastalığı kaldı birde o ne yapıyor diyorsan evlendi bir de kızı var
Senin durumun daha zormuş
Kendinize haksızlık ediyor olabilirsiniz, biraz daha kendinizi tanımalısınız.
Benim de hayatımda hiç sevgilim olmadı, zamanı bekliyorum bunun için
Olmadık kişilerle aşk yașayacağına yalnız ol daha iyi
Demek ki seçici kuralları olan bir kadınsın, kendini kucaktan kucağa atan hemen yelkenleri suya indiren biri değilsin bence sınırlarının olması çok güzel bir şey. İnşallah sana layık iyi birine denk gelirsin en yakın zamanda 🌸
Bu doğru evet, kurallarım var ve erkeklerinde cok seceneği olduğu için benimle zaman kaybetmiyor ugrasmıyorlar. Umarim🙏🏼
Bende senden farklı değilim 28im aslında ve hiç kalbime uyana denk gelmedim.
Olmasın zaten çok stresli is her an ne yapıyor ne ediyor şüphe içinde oluyorsun psikolojik olarak yıpratıyor.. sevmek yetmiyor anlaşmak saygı sevgi ve güven önemli
Doğru diyorsun, aslında ben cok takmıyorum bu durumu ama çevrem beni yoruyor bıktım bu durumdan, ve herkes bir ilişki içinde olduğu için yalnız kalıyorum şansıma bekar arkadaş düşmüyor
Bu sitede açıktan yaz bu soruyu yüzlerce kişi sevgilin olmak isteyecek.
Hahah güldürdün beni😄
Sevindim.
Üzülme kısmet bu ne zaman çıkacağı belli olmaz. Küçük bir şehir de mi yaşıyorsun
İstanbuldayım yani bu durumdan artık özgüvenim etkileniyor
Aslında metropol bir şehir de yaşıyorsun sosyal mi değilsin
Çok değilim galiba ama olsam bile olmuyor çok bahtsızım
Bir kere negatif düşünme pozitif düşün ki güzel olsun her şey
30 yaşıma kadar hep olumlu düşündüm ama artık yoruldum mental olarak
Ya çirkinsin ya da erkeklere havalı gelio olabilirsin ya da başka bir sebepte olabilir
Bence lanetli gibiyim
Böyle düşünme
erkekler tanışma veya teklif etmeye çekinir bazı kızlardan. Çünkü sanki yanlış anlaşılacak vs.
Yahu 30 yaşına kadar hepsi mi çekindi hiç mi sekmez
Ya artık erkekler kadınlara bişey söylemeye çekiniyor hale geldi. Selam verse sapık oluyor, yaklaşsa taciz oluyor? Seninle bi ilgisi yok bu durumun çevren çekingen
Bir tek bana gelince mi bu böyle peki gayette tüm arkadaslarım evli diğerlerininde sevgilisi var ama bana gelince çekiniyorlar imkansız bir sey
Çevrende asosyal birimisin peki?
Çok sosyal değilim bunun nedeni arkadaşlarımın evli olması :(
Anladım ama belki sonunda daha doğru insanı bulacaksın. Azıcık da sabır lazım ve kısmet bu işler..☺️
Benim ki kısmetsizlik galiba 50 yaşında bulurum artık bence o da zor 🤷🏻♀️
Hayır öyle düşünme kim bilir ki yarın ne olacaği, ne sürprizler, iyi haberler ne kısmetler çıkabilir..
Benim hiç umudum inancım kalmadı , bu yaşa kadar hep umut besledim ama olmayınca olmuyor
Kendine beğenen birisi gibi görünüyor olabilirsin
Buradan bulursun profilini gizleme bir sürü kişi yazar
Gormek lazim
Ozman erkek bakis acisiyla bisi derim
Şöyle söyleyim ben erkek olarak kızlarla hiç uğraşamam açıkçası benim oyun oynayacak vaktim yok
anormalligin normal oluşundan hepsi
😄 ahah
Kadın olup yalnız kalan bir seni gordüm tebrikler
Büyülü gibiyim erkek sinek yok etrafım da
Yani bu işin güzelliklede pek alakası yok açıkçası. Belki cok sertsindir veya ne bileyim gözün yüksektedir bir şey beğenmiyosundur. Ama 30 yasında bi kadının İstanbul'da yalnız kalmasına ilk defa sahitlik etti bu gözler hahaha
İşte cevremde herkes aynı böyle yadırgıyor bu da kötü hissettiriyor bana
Çevreye göstermelik sana 1 günlük sahte sevgililik yapabilirim reisim. Fiziksel şartlarım felanda iyi dikkat çeker yani 😂
Oldu😂
Hahahhahaha
Bazı insanların gerçekten nasipleri kapalı oluyor
Ben de öyle düşünüyorum biliyor musun bu kadarı normal değil artık çünkü
Aynen yakınımda var senin gibi birisi gerçekten şaka gibi
Kaydirmali sitelere katil
Orada herkes farklı şeylerin peşinde
Yok orada herkes farklı amaçfa inan kimse normal yaklaşmaz
dogru yerde aramiyosundur
Aramıyorum ama yanıma yaklaşan olmuyor
yazsana konuşalım
Dur hele bi daha yeni bu camiadasın
ışığı gören gelir seç beğen al götür 😂😂
kuralların sana erkek bulsun 🤣🤣🤣
Kendine bakım yapıyormusun görünüşün nasıl
Görünüşümde hiç sorun yok aksine çok dikkat cekerim
Banada nasip olmuyo belki böylesi daha hayırlı
Belki bilemiyorum ama şöyle bir durum var evlenmeyebilirsin tercih meselesidir bu ama bir insanin hayatına hic kimsenin girmemesi çok normal bir durum değil bence
Belkide o imkan olmamıştır belkide Allah seni bazı şeylerden koruyodur belkide Allah seni birine sakliyodur bilemeyiz.
Mezara saklanıyorum bence😂
Yaşın kacki?
30
Mezara daha var o zaman korkma Allah tan hayırlısını iste senden yararlanmak isteyenlerden uzak dur ☺️ nasibin sana gelecektir
İnancım kalmadı ama hayırlısı
Kız ne yaşadın da inancın kalmadı kafan rahat bak keyfine ya beni gorsen ağlarsın o zaman
Ya çevremde bekar insan yok o yüzden çevrem bana vebalı gibi bakıyor bu durum sinirimi bozuyor. Niye olmuyor neden olmuyor evde kaldın tek yaşlanıcaksın hiç mi olmuyor bıktım şu sorulardan
Sen baskılara insanlara göre hayatını sekillendirirsen mutlu olamassinki
İnsanları razı edebilirmisin sence?
Çok doğru söylüyorsun ama çok sıkıldım bu durumdan doldum taştım artık kendimi çok yalnız hissediyorum, herkesin içinde sap gibiyim dışarı çıkabilecegim bir arkadaşım bile yok çünkü evliler
🤭🤭 şapşikmisin
Çirkin birimisin?
Hayır değilim bence
O zaman sorun ne?
Ya çok secicisin
Beni takip edermisin?
Hayır bahtsızlık üst levellerde, yani talep yok
Talep de bulundum
Burada da dert anlatmaya gelmiyor
Ne oldu?
Demekki sorunun seçici olman miş
Ya aynen öyle evet
Umarım sorunun çözülür bahtin açık olsun iyi geceler
Böyle takılmaya devam bulunca evlenirsin
Sorun sadece evlilik değil
İlişkiyi boş ver yapma
İstesemde yapamıyorum zaten bu dünyaya ceza niyetine tek kalmak için gönderilmişim
Vardır biri elbet öyle demem
Yok gerçekten ya bu yaşa kadar böyle demeye demeye artık patladım
Daha 30 yaşındasın, nerelisin
İstanbul
orada da bulamıyorsan artık, buranın %90 I İstanbullu zaten, hani Eskişehir desen arkadaş olalım diyecem ama maalesef
Yok bana istanbulu geç şu dünyada biri yok ben yalnız yaşamaya gönderilmişim işte ceza gibi
Tamam gel ben arkadaş olayım sana burdan canın sıkışmasın sohbet ederiz
Sorun o değil ki ama
Sorun ne ilişki mi
Evet
Sana iyi geceler bulursun bir gün takma kafana
Neden peki? Erkekler çok ilgi gösterir mi sana?
Hayır göstermiyorlar, gösteren de farklı amacla
Düzgğn erkek yok ki ne diyeyim güzel vücutlu kız görünce sapkın oluyorlar
Ben 24 yaşındayım ben olurdum seninle
Bir evlilik meraklısı daha :)
Hiç evlilik kafasında değilim :)
Yazdığımı tekrar oku istersen
Anlamıyorsun ki
Benimde olmuyor gerçek seven yok çünkü
Herkese var bize yok :)
Buyur burdan yak
🤦🏻♀️
Sert mizaçlı mısın
Hayır değilim
Ever
Evet
Sen şans vermiyorsun ki sevgilin iliskin olsun
Hayır hayatıma kimse girmiyor talep olmuyro
Kel felan misin körmüsün yoksa
Görselimde bir sorun yok
Tesettürlü müsün
Hayır
Kac yasindasin
30
Ailenle misin
Evet
Ne yapıyorsun sindi
Mizacına sert
Hayır değil
Sabırlı ol çok mutlu olucan
Umudumu kaybettim herkes sen tek yaşlanıcaksın diyor :( herkesin için de yalnızım çok
Kimse tek yaslanmaz ya gör bak düğününde oynucam
Benim durumum zor inan hiç umudum yok
Ben bir kadınla arkadaştık kadin bir kocası oldu ikincisi alkolik çıktı oda umudunu kesmisti hatta ,50 yaşındaydı şimdi Trabzon'da evli mutlu
50 yaşında bulursun mu diyorsun🥹
Yok behhh kadın 3 cuyu aldi
Benimde hiç olmadı
Buraya yazdıysan çok sevgilin olur
Bende ayniyim tanimak isterim
İşin var mı
Evet
Ne iş yapıyorsun
Estetisyenim
Meslekten biraz da çünkü genelde o işi kadınlar yapıyor sanırım. Hani internetten yazan kişilere cevap veriyor musun
Internetten yazanım da yok yani kahvehaneye bile girsem bile inan bir sey olmaz öyle bir şans ben de
Abartma dhsjs yani illa biri yazar hesabının şekli kız hesabı gibi değildir onu düzelt bak anında gelir mesaj
Hesabım düzgün gayet cidden abartmıyorum, sence 30 yaşına kadar sevgilimin olmaması normal mi halime bak. 170 boyundayım 150 boyunda biri yazdı gecen gun o kadar😂 bekar yaşıtım zaten kalmadı
Bende 28 im benimde öyle sevgilim olmadı. Ama olabilirdi gerçi sende de bir şanssızlık var ama şöyle düşün sen işine odaklandığın için aşklara bakamadın
Alakası yok bu arada lisede üniversitede her ortamda sapım, calıştığım yerde 10 tane kız var hepsinin sevgilisi nişanlısı var ben hariç insan kendini kötü hisseditor
Peki asıl soru şu sen sevgili arıyor musun? Biri karşına gelsin istiyor musun
Sence?
Bilmem gerçekten istiyor musun kriterlerin falan var mı
Tabi ki kriter her insan da var bende de var
neler onlar
Konuşalım mığğ
Güzel mı değilsin neden olmadı
Huyun ilginçtir
Huyumu benimle tanışmadan bilemez ki
beklentim çok olmali
Hayır ya öyle beklentisi yüksek olan biri değilim
nerede yasiyirsun
İstanbul
tanışalım
bekle
Tanissaks
Sorunu bulalım gel
Sana ne lazim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, anlıyorum nasıl hissettiğini 😇 Bazen insan ne kadar istese de doğru kişiyle karşılaşmak zaman alabiliyor. Ama unutma, aşkın zamanı olmaz! 30 yaşında olman hiçbir şey için geç kaldığın anlamına gelmez. Belki de senin hikayen biraz farklı, biraz daha özel olacak. Çevrendeki insanlar evli ya da ilişkide olabilir ama önemli olan senin ne hissettiğin ve ne istediğin.
Belki de farklı ortamlara girip yeni insanlarla tanışmayı deneyebilir ya da kendini daha iyi ifade etmeyi öğrenebilirsen işler değişebilir. İyi bir ilişki kurmak için önce kendini sevmelisin, diğerleri ardından gelir 😉 Büyük bir heyecanla beklenen şeyler, bazen en güzelleri oluyor. O yüzden hayatın tadını çıkar, eğlen ve doğal ol! Sevgiler 💖