Arkadaşlar 30 yaşındayım, fiziksel olarak bir sorunum yok küçük gösteririm biraz da ama şu yaşıma kadar hiç sevgililimin olmaması bu dönemde garip değil mi? Çevremde herkes ya evli ya da bir ilişkide ben hariç. Ne yapıcam ben :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sebepleri şunlar olabilir
1. Erkek çevren yoktur ya da azdır
2. Kısmetin kapansın diye büyü yaptılarsa kısmetin kapanmış olabilir
3. Erkeklerle pek fazla konuşmuyor olabilirsin.
4. Bazı güzel kokular kısmetimizi kapatıyor diye okumuştum yanılmıyorsam o kokulardan biri lavanta idi. İnternetten detaylı araştırabilirsiniz.
5. Kaderindeki kişi ileri yaşlarda karşına çıkacak olabilir bu yüzden dua et Rabbim karşıma daha erken çıkar kısmetimi diye Vakıa Suresi oku her gün dua ederek. Namaz kıl namazdan sonra edilen dualar daha etkili oluyor.24 Yorumla
Soran1 yılYa kısmet kapaliliği bence kesinlikle var büyü işlerinede cok inanmam köpeğin duası kabul olsa mantıgındayım genelde ama bir bahtsızlık cidden var yani
- 1 yıl
Büyü gerçekten var kuzenime yapılmıştı o aralar sevgilisi ile ayrılmıştı, daha sonra hocalara gide gele geçmeye başladı büyü evlendi sonunda. Bir de el çizgilerine de bak aşk çizgisi kırık olan insanlar zor evlenirmiş o da var hani şu avucun en üst kısmındaki çizgi belki de o sebeptendir
Soran1 yılAa aşk cizgisi nasıl oluyor
En İyi Cevaplar
1 yılDemek ki seçici kuralları olan bir kadınsın, kendini kucaktan kucağa atan hemen yelkenleri suya indiren biri değilsin bence sınırlarının olması çok güzel bir şey. İnşallah sana layık iyi birine denk gelirsin en yakın zamanda 🌸
02 Yorumla
Soran1 yılBu doğru evet, kurallarım var ve erkeklerinde cok seceneği olduğu için benimle zaman kaybetmiyor ugrasmıyorlar. Umarim🙏🏼
- 1 yıl
Bende senden farklı değilim 28im aslında ve hiç kalbime uyana denk gelmedim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olmasın zaten çok stresli is her an ne yapıyor ne ediyor şüphe içinde oluyorsun psikolojik olarak yıpratıyor.. sevmek yetmiyor anlaşmak saygı sevgi ve güven önemli
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyorsun, aslında ben cok takmıyorum bu durumu ama çevrem beni yoruyor bıktım bu durumdan, ve herkes bir ilişki içinde olduğu için yalnız kalıyorum şansıma bekar arkadaş düşmüyor
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım, anlıyorum nasıl hissettiğini 😇 Bazen insan ne kadar istese de doğru kişiyle karşılaşmak zaman alabiliyor. Ama unutma, aşkın zamanı olmaz! 30 yaşında olman hiçbir şey için geç kaldığın anlamına gelmez. Belki de senin hikayen biraz farklı, biraz daha özel olacak. Çevrendeki insanlar evli ya da ilişkide olabilir ama önemli olan senin ne hissettiğin ve ne istediğin.
Belki de farklı ortamlara girip yeni insanlarla tanışmayı deneyebilir ya da kendini daha iyi ifade etmeyi öğrenebilirsen işler değişebilir. İyi bir ilişki kurmak için önce kendini sevmelisin, diğerleri ardından gelir 😉 Büyük bir heyecanla beklenen şeyler, bazen en güzelleri oluyor. O yüzden hayatın tadını çıkar, eğlen ve doğal ol! Sevgiler 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Adım atmalısınız!
Durup dururken hiçbir şey olmaz...02 Yorumla
Soran1 yılÇok adım attım denedim ama olmuyor
- 1 yıl
Bende attım olmuyor olana kadar devam 🌸
Gönlünüzce olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılÖzellikle bir şeyi çok istediğin zaman zaten olmuyor oluruna bırakacaksın peşine düşmeyeceksin gelip seni bulur
02 Yorumla
Soran1 yılBen anlamıyorum bu olayı, bir seyi gercekten cok istersen olur deniyor bazen de cok istersen olmaz e biz hangisine inanicaz
- 1 yıl
Ah bir bilebilsen hangisi doğru
1 yılBizim gibi hayırlısının olması için dua et, saçma sapan biriyle olmaktansa böylesi daha güzel geliyor.
00 YorumlaCevren ne bileyim ailen filan sana birilerini bulmaya çalışmıyormu ki yaparlar
05 Yorumla
Soran1 yılArkadaşlarım yapmıyor, ben genelde evlenmeyi düşünmem derim belki o yüzden yapmıyorlar ama benim çevrem şöyle biraz hani yaralı parmağa i….. insanlar vardır ya öyleler
- 1 yıl
Valla bacım keşke benimkiler de laf dinlese ben de düşünmüyorum diyorum ama arkamdan iş çeviriyorlar özellikle de ailem daha geçen ya benim resmimi birine göndermişler onlarda çocugun resmini Göndermisler benim dayımla aram iyi diye de dayım aracılığıyla bana resmi sanki dayım bulmuş gibi dayım gosteriyor ve benim hiç bir şey den haberim yok takı resimleri görene kadar istemiyorum diyorum ya istemiyorum ailen seni dinliyormuş demekki canım helal olsun söyle ozaman annene evlilik düşünüyorum de bulurlar
Soran1 yılKötü senin için de zorlamak benimkiler bana aramıyor ama hep dillendiriyorlar , evlenmek istemiyorum aslında ama hayatımda biri olsun istiyorum o da olmuyor
- 1 yıl
Benim de yok asık olmak aşk yaşamak istiyorsun ama aynı durum bende yirmi dokuza merdiven dayadım ömrümün yarısını hiç değmeyecek birisi için harcadım on iki senem gitti onunla onun arkasından sadece bana kalan güvensizlik insanlara karşı güven sorunu öz güven eksikliği depresyon tedavisi altı ay tükenmişlik sendromu tedavisi gibi kalp sorunları tansiyon hastalığı kaldı birde o ne yapıyor diyorsan evlendi bir de kızı var
Soran1 yılSenin durumun daha zormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKendinize haksızlık ediyor olabilirsiniz, biraz daha kendinizi tanımalısınız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Benim de hayatımda hiç sevgilim olmadı, zamanı bekliyorum bunun için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmadık kişilerle aşk yașayacağına yalnız ol daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılYa çirkinsin ya da erkeklere havalı gelio olabilirsin ya da başka bir sebepte olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılBence lanetli gibiyim
- 1 yıl
Böyle düşünme
Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Gormek lazim
Ozman erkek bakis acisiyla bisi derim00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu sitede açıktan yaz bu soruyu yüzlerce kişi sevgilin olmak isteyecek.
02 Yorumla
Soran1 yılHahah güldürdün beni😄
Cevap sahibi1 yılSevindim.
Gizli Üye(36-45)1 yılÜzülme kısmet bu ne zaman çıkacağı belli olmaz. Küçük bir şehir de mi yaşıyorsun
05 Yorumla
Soran1 yılİstanbuldayım yani bu durumdan artık özgüvenim etkileniyor
Cevap sahibi1 yılAslında metropol bir şehir de yaşıyorsun sosyal mi değilsin
Soran1 yılÇok değilim galiba ama olsam bile olmuyor çok bahtsızım
Cevap sahibi1 yılBir kere negatif düşünme pozitif düşün ki güzel olsun her şey
Soran1 yıl30 yaşıma kadar hep olumlu düşündüm ama artık yoruldum mental olarak
1 yılerkekler tanışma veya teklif etmeye çekinir bazı kızlardan. Çünkü sanki yanlış anlaşılacak vs.
010 Yorumla
Soran1 yılYahu 30 yaşına kadar hepsi mi çekindi hiç mi sekmez
- 1 yıl
Ya artık erkekler kadınlara bişey söylemeye çekiniyor hale geldi. Selam verse sapık oluyor, yaklaşsa taciz oluyor? Seninle bi ilgisi yok bu durumun çevren çekingen
Soran1 yılBir tek bana gelince mi bu böyle peki gayette tüm arkadaslarım evli diğerlerininde sevgilisi var ama bana gelince çekiniyorlar imkansız bir sey
- 1 yıl
Çevrende asosyal birimisin peki?
Soran1 yılÇok sosyal değilim bunun nedeni arkadaşlarımın evli olması :(
- 1 yıl
Anladım ama belki sonunda daha doğru insanı bulacaksın. Azıcık da sabır lazım ve kısmet bu işler..☺️
Soran1 yılBenim ki kısmetsizlik galiba 50 yaşında bulurum artık bence o da zor 🤷🏻♀️
- 1 yıl
Hayır öyle düşünme kim bilir ki yarın ne olacaği, ne sürprizler, iyi haberler ne kısmetler çıkabilir..
Soran1 yılBenim hiç umudum inancım kalmadı , bu yaşa kadar hep umut besledim ama olmayınca olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılKendine beğenen birisi gibi görünüyor olabilirsin
00 Yorumla
1 yılBuradan bulursun profilini gizleme bir sürü kişi yazar
00 Yorumla
1 yılŞöyle söyleyim ben erkek olarak kızlarla hiç uğraşamam açıkçası benim oyun oynayacak vaktim yok
00 Yorumlaanormalligin normal oluşundan hepsi
01 Yorumla
Soran1 yıl😄 ahah
1 yılKadın olup yalnız kalan bir seni gordüm tebrikler
06 Yorumla
Soran1 yılBüyülü gibiyim erkek sinek yok etrafım da
- 1 yıl
Yani bu işin güzelliklede pek alakası yok açıkçası. Belki cok sertsindir veya ne bileyim gözün yüksektedir bir şey beğenmiyosundur. Ama 30 yasında bi kadının İstanbul'da yalnız kalmasına ilk defa sahitlik etti bu gözler hahaha
Soran1 yılİşte cevremde herkes aynı böyle yadırgıyor bu da kötü hissettiriyor bana
- 1 yıl
Çevreye göstermelik sana 1 günlük sahte sevgililik yapabilirim reisim. Fiziksel şartlarım felanda iyi dikkat çeker yani 😂
Soran1 yılOldu😂
- 1 yıl
Hahahhahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılBazı insanların gerçekten nasipleri kapalı oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum biliyor musun bu kadarı normal değil artık çünkü
- 1 yıl
Aynen yakınımda var senin gibi birisi gerçekten şaka gibi
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Kaydirmali sitelere katil
03 Yorumla
Soran1 yılOrada herkes farklı şeylerin peşinde
Soran1 yılYok orada herkes farklı amaçfa inan kimse normal yaklaşmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yıldogru yerde aramiyosundur
02 Yorumla
Soran1 yılAramıyorum ama yanıma yaklaşan olmuyor
- 1 yıl
yazsana konuşalım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDur hele bi daha yeni bu camiadasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ışığı gören gelir seç beğen al götür 😂😂
00 Yorumla
1 yılkuralların sana erkek bulsun 🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılKendine bakım yapıyormusun görünüşün nasıl
01 Yorumla
Soran1 yılGörünüşümde hiç sorun yok aksine çok dikkat cekerim
Gizli Üye(30-35)1 yılBanada nasip olmuyo belki böylesi daha hayırlı
025 Yorumla
Soran1 yılBelki bilemiyorum ama şöyle bir durum var evlenmeyebilirsin tercih meselesidir bu ama bir insanin hayatına hic kimsenin girmemesi çok normal bir durum değil bence
Cevap sahibi1 yılBelkide o imkan olmamıştır belkide Allah seni bazı şeylerden koruyodur belkide Allah seni birine sakliyodur bilemeyiz.
Soran1 yılMezara saklanıyorum bence😂
Cevap sahibi1 yılYaşın kacki?
Soran1 yıl30
Cevap sahibi1 yılMezara daha var o zaman korkma Allah tan hayırlısını iste senden yararlanmak isteyenlerden uzak dur ☺️ nasibin sana gelecektir
Soran1 yılİnancım kalmadı ama hayırlısı
Cevap sahibi1 yılKız ne yaşadın da inancın kalmadı kafan rahat bak keyfine ya beni gorsen ağlarsın o zaman
Soran1 yılYa çevremde bekar insan yok o yüzden çevrem bana vebalı gibi bakıyor bu durum sinirimi bozuyor. Niye olmuyor neden olmuyor evde kaldın tek yaşlanıcaksın hiç mi olmuyor bıktım şu sorulardan
Cevap sahibi1 yılSen baskılara insanlara göre hayatını sekillendirirsen mutlu olamassinki
Cevap sahibi1 yılİnsanları razı edebilirmisin sence?
Soran1 yılÇok doğru söylüyorsun ama çok sıkıldım bu durumdan doldum taştım artık kendimi çok yalnız hissediyorum, herkesin içinde sap gibiyim dışarı çıkabilecegim bir arkadaşım bile yok çünkü evliler
Cevap sahibi1 yıl🤭🤭 şapşikmisin
Cevap sahibi1 yılÇirkin birimisin?
Soran1 yılHayır değilim bence
Cevap sahibi1 yılO zaman sorun ne?
Cevap sahibi1 yılYa çok secicisin
Cevap sahibi1 yılBeni takip edermisin?
Soran1 yılHayır bahtsızlık üst levellerde, yani talep yok
Cevap sahibi1 yılTalep de bulundum
Soran1 yılBurada da dert anlatmaya gelmiyor
Cevap sahibi1 yılNe oldu?
Cevap sahibi1 yılDemekki sorunun seçici olman miş
Soran1 yılYa aynen öyle evet
Cevap sahibi1 yılUmarım sorunun çözülür bahtin açık olsun iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılBöyle takılmaya devam bulunca evlenirsin
014 Yorumla
Soran1 yılSorun sadece evlilik değil
- 1 yıl
İlişkiyi boş ver yapma
Soran1 yılİstesemde yapamıyorum zaten bu dünyaya ceza niyetine tek kalmak için gönderilmişim
- 1 yıl
Vardır biri elbet öyle demem
Soran1 yılYok gerçekten ya bu yaşa kadar böyle demeye demeye artık patladım
- 1 yıl
Daha 30 yaşındasın, nerelisin
Soran1 yılİstanbul
- 1 yıl
orada da bulamıyorsan artık, buranın %90 I İstanbullu zaten, hani Eskişehir desen arkadaş olalım diyecem ama maalesef
Soran1 yılYok bana istanbulu geç şu dünyada biri yok ben yalnız yaşamaya gönderilmişim işte ceza gibi
- 1 yıl
Tamam gel ben arkadaş olayım sana burdan canın sıkışmasın sohbet ederiz
Soran1 yılSorun o değil ki ama
- 1 yıl
Sorun ne ilişki mi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Sana iyi geceler bulursun bir gün takma kafana
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden peki? Erkekler çok ilgi gösterir mi sana?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır göstermiyorlar, gösteren de farklı amacla
Cevap sahibi1 yılDüzgğn erkek yok ki ne diyeyim güzel vücutlu kız görünce sapkın oluyorlar
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 24 yaşındayım ben olurdum seninle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Bir evlilik meraklısı daha :)
07 Yorumla
Soran1 yılHiç evlilik kafasında değilim :)
Soran1 yılYazdığımı tekrar oku istersen
Soran1 yılAnlamıyorsun ki
1 yılBenimde olmuyor gerçek seven yok çünkü
01 Yorumla
Soran1 yılHerkese var bize yok :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buyur burdan yak
02 Yorumla
Soran1 yıl🤦🏻♀️
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Sert mizaçlı mısın
04 Yorumla
Soran1 yılHayır değilim
Soran1 yılEver
Soran1 yılEvet
1 yılSen şans vermiyorsun ki sevgilin iliskin olsun
010 Yorumla
Soran1 yılHayır hayatıma kimse girmiyor talep olmuyro
- 1 yıl
Kel felan misin körmüsün yoksa
Soran1 yılGörselimde bir sorun yok
- 1 yıl
Tesettürlü müsün
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Kac yasindasin
Soran1 yıl30
- 1 yıl
Ailenle misin
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Ne yapıyorsun sindi
1 yılMizacına sert
01 Yorumla
Soran1 yılHayır değil
1 yılSabırlı ol çok mutlu olucan
06 Yorumla
Soran1 yılUmudumu kaybettim herkes sen tek yaşlanıcaksın diyor :( herkesin için de yalnızım çok
- 1 yıl
Kimse tek yaslanmaz ya gör bak düğününde oynucam
Soran1 yılBenim durumum zor inan hiç umudum yok
- 1 yıl
Ben bir kadınla arkadaştık kadin bir kocası oldu ikincisi alkolik çıktı oda umudunu kesmisti hatta ,50 yaşındaydı şimdi Trabzon'da evli mutlu
Soran1 yıl50 yaşında bulursun mu diyorsun🥹
- 1 yıl
Yok behhh kadın 3 cuyu aldi
1 yılBenimde hiç olmadı
00 Yorumla
1 yılBuraya yazdıysan çok sevgilin olur
00 Yorumla
1 yılBende ayniyim tanimak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşin var mı
014 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNe iş yapıyorsun
Soran1 yılEstetisyenim
Cevap sahibi1 yılMeslekten biraz da çünkü genelde o işi kadınlar yapıyor sanırım. Hani internetten yazan kişilere cevap veriyor musun
Soran1 yılInternetten yazanım da yok yani kahvehaneye bile girsem bile inan bir sey olmaz öyle bir şans ben de
Cevap sahibi1 yılAbartma dhsjs yani illa biri yazar hesabının şekli kız hesabı gibi değildir onu düzelt bak anında gelir mesaj
Soran1 yılHesabım düzgün gayet cidden abartmıyorum, sence 30 yaşına kadar sevgilimin olmaması normal mi halime bak. 170 boyundayım 150 boyunda biri yazdı gecen gun o kadar😂 bekar yaşıtım zaten kalmadı
Cevap sahibi1 yılBende 28 im benimde öyle sevgilim olmadı. Ama olabilirdi gerçi sende de bir şanssızlık var ama şöyle düşün sen işine odaklandığın için aşklara bakamadın
Soran1 yılAlakası yok bu arada lisede üniversitede her ortamda sapım, calıştığım yerde 10 tane kız var hepsinin sevgilisi nişanlısı var ben hariç insan kendini kötü hisseditor
Cevap sahibi1 yılPeki asıl soru şu sen sevgili arıyor musun? Biri karşına gelsin istiyor musun
Soran1 yılSence?
Cevap sahibi1 yılBilmem gerçekten istiyor musun kriterlerin falan var mı
Soran1 yılTabi ki kriter her insan da var bende de var
Cevap sahibi1 yılneler onlar
Gizli Üye(25-29)1 yılKonuşalım mığğ
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel mı değilsin neden olmadı
00 YorumlaHuyun ilginçtir
01 Yorumla
Soran1 yılHuyumu benimle tanışmadan bilemez ki
1 yılbeklentim çok olmali
04 Yorumla