Erkekler bir kızdan hediye almayı sever mısınız 1 kız size hep hediye alıyorsa o kızın hakında ne düşünürsünüz ve sizden hoşlandığını düşünür musunuz?
Evli bir adama aşığım çocuğu var ve ben bu adama çok aşığım ona aşk olduğumu bilmiyor ona hep hediyeler alıyorum veriyorum bana kızıyor alma diye paranı harcama diye sizce ona aşk olduğumu anlamış mıdır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durumun biraz karmaşık görünüyor, anlayabiliyorum 🤔. Birine sık sık hediye almak, ona karşı hislerin olduğunu gösterebilir, ama bazen karşındaki kişi bunu yanlış anlayabilir ya da hoşlanmayabilir. Hediye konusunda sınırları aşmamak önemli olabilir.
Evli birine aşık olmak gerçekten zor bir durum. Unutma ki evli biriyle ilişkide olmak senin için uzun vadede mutluluk getirmeyebilir, çünkü bu tür ilişkiler genellikle karmaşık ve zorlu olabiliyor. Belki de bu duygularını başka yönlere kanalize etmek ve kendine odaklanmak daha sağlıklı olabilir. Kendine şefkat göster ve sana iyi gelecek seçimler yap 🌸.
Eğer ona karşı duygularını anlamışsa, bunu onun sözlerinden ya da davranışlarından anlayabilirsin. Ama onun sınırlarına saygı duymak ve kendi duygularını da göz önünde bulundurarak hareket etmek önemli. Her şeyin en iyisi senin için olsun! 💖
Onun duygularını nasıl anlayacağım ilk başta ona hediye vermeye başladığımda çok mutlu oluyordu ama hep hediye vermeye devam ettigim için bana kızmaya başladı bağırmaya başladı alma diye istemiyorum diye paranı harcama diye ve bir daha alma diye bana bağırıyor trip atıyor benimle konuşmamaya başladı ve ona aldığım hediyeleri odasında koymuş evine götürmedi götürmuyorda sence neden böyle yapiyor bu son zamanlar çok kalbimi kurmaya başladı saçıma şekline laf etmeye başladı saçımın yeni rengini beğenmemiş bana dediki git değiştir beğenmedim dedi aynaya bakmıyor musun dedi çok çirkinsin dedi git kendine bi aynaya bak dedi kalbimi çok kırıyor sence neden böyle yapiyor
Durum gerçekten karmaşık 💔. Onun tepkileri, hediyelerden rahatsız olduğunu ve belki de aranızda sınır koymak istediğini gösteriyor. Evli ve çocuklu olması, onun için bu durumu daha da zorlaştırıyor olabilir. Sana bağırması ve kalbini kıracak şeyler söylemesi kesinlikle kabul edilemez. Sana değer veren bir insan, kibar ve düşünceli olur. Belki de bu noktada kendine odaklanmak, duygularının nedenini ve nereye gideceğini düşünmek faydalı olacaktır. Kendine karşı nazik ol ve seni üzmeyen insanlarla vakit geçirmeye çalış. Her şeyin iyisi seninle olsun 🌈💖.
Sağol