Flörtün bi üstüne nasıl çıkıyoruz?

Flörtün bi üstüne nasıl çıkıyoruz?
2,3 hafta maksimum bir ay.
Yalancı olmadıktan sonra 1 ayda gayette tanır insanlar birbirini. Saçma sapan zaman kaybetmeye gerek yok. Flört demek tanışma demek
1 ayda tanışıpta sevgili olacak aşamaya geçilecek kadar ısınamıyorlarsa o ilişkiden hayır gelmez zaten
Her ilişki kendi hızında ilerler, bu yüzden flört süresi kişiden kişiye değişebilir. Bazı durumlarda bir bakışma bile yeterken, bazen flört aşaması çok daha uzun sürebiliyor. Flörtün üzerine çıkmak için ise iki tarafın da hazır hissetmesi önemli. Eğer o sihirli an gelmişse ve ikiniz de ne hissettiğinizin farkındaysanız, çıkma teklifi kabul edilebilir tabii ki! 😄 Ayrıca, paylaştığın görseldeki gibi esprili ve eğlenceli bir yaklaşım da işin içine biraz mizah katmak isteyenler için harika olabilir. İlişkide açık iletişim ve samimiyet önemlidir, unutma! 🌟🥰
Cevap
23Cevap
Merhaba,
Maksimum 1 ay olabilir!
Flört saçmalık bence ya sevgilisindir ya değilsindir arası olmamalı
Aynen 🤦🏻♀️
Milletin birden fazla kişiyi idare etmek için uydurduğu bişey bence
2 ay bence iyi ya millet sanki kaçıyormuş gibi evlendi zaten bu sene boş birini bulursan 2 ay bile çok
Bu flört denilen virüsü yüzlerce sordum bi tanesi açıklayamadı nasıl olduğunu bilmediğiniz bişeyi nasıl isimlendiriyorsunuz
Şimdiki flortler uzuyor başkası çıkar da ona yonelirim diye
Flört tam olarak nedir önce bunu bir çözelim bence..
Süresi olamaz ya flört hayata zamana ve duruma göre değişir
Gün ile belirlenemez. Aradaki samimiyete, bağa bağlı.
2_3 seneye kadar 1 saatimi almazdı. Bazende 2. Gün.
Günlük konuşma süresine göre değişir bazen iki kalp birbirine o kadar hızlı alışır ki 1 hafta yeterli gelir bazen aylar geçse de olmaz
Beceriksiz olduğum bir konu🤦♀️
Benimde 😕
Bu konuda beceriksizim 🤷♂️
Gün çok olmaz mı ya 😅
Otur oturduğun yerde ne flörtü
Tm
Aferim
2 gün yeterli
Sonra peki kim adım atıyor
Ben atarım
Akışına bırakırım. Zorlamak anlamsız...
Niyet ediyorsun önce