Sevgilim tiktokta beni paylaşmıyor?

1 yılı aşkın güzel giden bir ilişkimiz var. İnsta üzerinde ikimizin de öne çıkanlarında fotoğrafları var birbirimizle olan ve hesaplarımız gizli. Fakat erkek arkadaşımın tiktok hesabı var ve fotoğraflarıyla dump atıyor. 1 tane bile benimle paylaşmıyor. Defalarca uyardım fakat kısıtladığımı söylüyor sinirleniyor. Manipülasyona uğruyorum. Tiktok hesabı herkese açık. “Ben yapsam normal karşılar mısın?” Dediğimde “ sen kızsın erkekler yürüyor ben erkeğim beni kendinle kıyaslama” dedi ve çok sinirlendi. Annesi kızıyormuş paylaşma diyormuş. Annesi ve tüm sülalesi beni tanıyor biliyor. Yüzümü paylaşmasın el ele tutuştuğumuzu paylaşsın ya da sevgilisi olduğu belli olsun istiyorum fakat manipülasyona uğruyorum. Ben ilişkimizden öncesinde açık giyinirdim rahatsız olduğunu söyledi sevdiğim ve görüşlerine saygı duyduğum için dikkat etmeye başladım. Çevremde erkek arkadaşım kalmadı rahatsız olduğu için. Fakat ondan istediğim Tiktok hesabında sevgilisi olduğunu belli etmesi. Reklam mı edelim diye kızıyor. Bu arada yasak ilişki değil ikimiz de 20 li yaşlardayız ve bekarız. Lütfen konuyla ilgili tarafsız yorumlarınızı yapabilir misiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Sevgilim tiktokta beni paylaşmıyor?