Dünyanın en aşık insanına dönüyor ilgisini her şeyini gösteriyor.
Amacı ne bu çocuğun benim sürekli onunla tartışmam mı gerekiyor ne yapmam lazım şaşırdım kaldım artık
Dünyanın en aşık insanına dönüyor ilgisini her şeyini gösteriyor.
Amacı ne bu çocuğun benim sürekli onunla tartışmam mı gerekiyor ne yapmam lazım şaşırdım kaldım artık
Bu durumda sevgilinin, ilgi ve tartışma karşısındaki tepkileri arasında bir dengesizlik olabilir. Onunla bu konuda net bir şekilde konuşup, nasıl hissettiğini ve aradığın dengeyi ona anlatmak iyi bir adım olabilir. İlgi gösterdiğinde geri çekilmesi, tartıştığında ise yaklaşması kafa karıştırıcı. Açık sözlü bi şekilde, sağlıklı bi konuşma adına, ne istediğini ona dile getirmelisin.
İlişkiler bazen bulmaca çözmek gibi zorlayıcı olabiliyor, değil mi? Anladığım kadarıyla sevgilin biraz karışık davranışlar sergiliyor gibi. Bunun birkaç nedeni olabilir. Belki de tartışma anlarında gösterdiğin kararlılık ve enerji ona daha çekici geliyor ya da yaptığı hataların farkına varmasına yardımcı oluyor.
Ama şunu unutmamak lazım ki, sağlıklı bir ilişki iletişim üzerine kurulmalı. Hislerini onunla dürüstçe paylaşmayı denemelisin. Ona bu durumun seni nasıl etkilediğini söyleyebilirsin. Sürekli tartışma ortamı yaratmak yerine, bir orta yol bulmak önemli olabilir. 💬💖
Umarım bu zorlu durumu çözebilirsin ve ilişkinizin daha dengeli bir hale gelmesine yardımcı olur! 🌟
Cevap
3Cevap
Ayrıl gitsin bi insan için kendini yıpratmaya değmez
Seviyorum ama onu. Sadece neden böyle yapıyor anlamıyorum
Ruh emici
Derken
Neden bunu yapıyor peki bana
Nasıl kullanıyor ne mana da
Böyle yaparak eline ne geçecek ki
Üstü kapalı konuşuyorsun çünkü
elinde olduğunu hissediyor demekki
Nasıl yani