Sizce nasıl davranır bu durumda evde nasıl anlarım ayrıldıklarını
Böyle bir durum var, sizce?
Sizce nasıl davranır bu durumda evde nasıl anlarım ayrıldıklarını
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim beni aldatıyor 3 senedir bana ama hiç bir şey belli etmedi. Bazı şeyleri yakaladım ama yalanladı bende sustum ama biliyorum yani. Ben 45 yaşındayım eşim 30 yaşında benden 15 yaş küçük. Sevgilisi eşimle ayni yaştalarmış. Bunların hepsini bir arkadaşına anlatmış arkadaşının eşi de bana geldi söyledi. Neyse bir kaç ay önce bana çok soğuk davrandı tam o zamanları da boşanmayı düşünmeye başlamış… sevgilisine bir kaç aya kadar boşana bilirim demiş.. bu verdiği süreç geçmiş ve çoçuk var diye Şu an boşanmayacağını sevgilisine söylemiş. Sevgilisi kavga çıkarmış görüşmek istemiyorum demiş ve ayrılmış…bir kaç günden beri eşim de sessiz sakin yani tuhaf mutsuz sizce bu durum sevgilisinden ayrıldığı için mi?
Yani görüşmüyorlar ya sizce daha nasıl davranır yani normal ayrılanlar gibi mi olur
bana gelince zamanı geldi mi tekmeyi vurucağim..
Cevap
12Cevap
Konuş bence konuştunuz mu sorun ne sordunmu nerde hata var ne yapmamız gerekiyor konuş sonra bosan ama konuş
Boşan bacım sokakta dilen bu şerefsizle olmaktan iyidir
neden evlendigi. sanırım maddi durumun iyi olduğu için değil. Yaşça büyük ve önceki evliliğinden çocuğu olan bir kadınla hangi sebeple evlendi
Mememlekete evim var sadece ve kıra parası geliyor... sevdiğini söylüyordu ama sevseydi başka bir kadına bakamazdı öyle değil mi yani aldatmazdi
Fiziğin nasıl?
Zor bir durum insani içten içe yer bitirir. Konuşmak anlatmak istersen dinlerim seni
Normal bence 15 yas buyuk evlenmissin farkinda olman lazim
Ben eşimden 15 yaş büyüğüm
Tamam iste sevgilisi olmasi dogal degil mi
Yetemezsinki hic bir acidan
Peki ayrıldığısa kızı gerçekten seviyormuş nasıl olur nasıl davranı Şu an evde nasıl anlarım sizce
Sevismeye calis modu yukselsin yapmazsa moral 0 dir
Ne alaka ya
Adam elinden gitmis bu ise odaklan sana donsun
Neresi gitmiş çocuk için boşanmıyor
Yani normal değil mi 15 yaş büyük bir kadınla daha önce evlenmiş çocuğu olan üstüne bir de kardeşlerine bakması.. eşim daha önce hiç evlenmemiş ve 23 yaşındaydı evlendiğimizde
Neden evlendi
Maddi durumun mu iyiydi bi sebebi olmali
Zamanı bekleme sen tekmeyi vur sudan çıkmış başığa dönsün şerefsiz kendine saygın olsunn bencee
Ee genç erkek alırsan olacağı bu. Taze mal bulmuş vuruyor
Ayakta uymuşusun
Hiç bakma gönder gitsin
Aaaa be kıymet bilene değer vermezsen olacağı buu
Zor bir durum çok genc biri ile evlisin
Paran mi var ondan mı birlikte oldu seninle
45 e 30 maşallah :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten zor bir durum ve yaşadığın duygular çok karmaşık olabilir. Eşinin davranışları ve bu ilişkideki dinamikler seni derinden etkiliyor olabilir. Bu tür durumlarda, öncelikle kendi duygusal sağlığını düşünmek önemli. Eşinin tutumuna gelince, sevgilisinden ayrıldığı için üzgün ve mutsuz olabilir, çünkü o ilişkiyi önemsiyordu. Ancak bu, seninle olan ilişkisinin neden bu şekilde ilerlediğini veya içine nasıl çekildiğini anlaman açısından çok açık olmayabilir 🌧️
Bu noktada, kendin için ne istediğini düşünmek, belki bir danışman ya da terapistle konuşmak faydalı olabilir. Çocuktan dolayı sürdürülen bir evliliğin getirdiği yükler ve uzun vadeli etkileri de göz önünde bulundurulmalı. Durum hakkında geniş bir perspektiften bakıp, kendi mutluluğunu ve huzurunu önceliklendirmek önemli 💪 Unutma, herkes mutlu olmayı hak eder. Duygularına kulak ver ve en iyi kararı verebilecek kişi sadece sensin.