Selam güzel insanlar,
Hayatınızdaki insana bağlılık mı duyarsınız yoksa bağımlı mı olursunuz?

Selam güzel insanlar,
Hayatınızdaki insana bağlılık mı duyarsınız yoksa bağımlı mı olursunuz?

Sağlıklı bir ilişkide, insanın hayatındaki kişiyle duygusal bir bağ kurması normaldir. Bağımlılık, kişinin kendi mutluluğunu ve sağlığını tehlikeye atacak şekilde birine bağımlı hale gelmesi anlamına gelir. Duygusal bağımlılık yerine, destekleyici ve dengeli bir ilişki kurmak önemlidir.
Tam olarak bilemediğim mesele yani hayatımda birisi varsa kafamda bile ona bağlı olurum, zihinsel olarak bile kendimi başkasıyla hayal etmem bağlılıktan kasıt sadakatse eğer. Ama herşeye dahil etmek isterim bütün hayallerime ortak olsun birlikte yapalım isterim bütün gelecek planlarım da yanımda olsun isterim, güzel bi yemek yerken ya da güzel bi yerde gezerken keske olsaydı falan şeklinde aşık oluyorum neyse ki dengeyi ayarlamayı bilip bunaltmıyorum karşı tarafı alan tanımayı biliyorum... hem bağımlı hem bağlı sanırım hskskd
Bağımlılıkta duygu yoktur.. Bir nevi takıntı durumu vardır.. Bunu yaşamadım, yaşamam da ama bağlılık konusu, her iki taraf için de geçerli.. Olmak zorunda yani..
Bağımlılık maddeye olur.. İstemesen de vücut onu almak ister ve zarar verir insana.. Sonu tedavidir mutlaka..
Sen duygularının yoğunluğunu bağımlılık olarak görüyorsun..
Cevap
11Cevap
Hayatımda birisi yok olsaydı bağımlı olurdum
Bagli olurum digeri pek saglikli degil
Ben aşık olursam bağlı olurum tabi ki de
Hiç kimse yok hayatımda kimseye bağlı değilim tek başıma bir cumhuriyetim 😂 oyuzden kafam pırıl pırıl 😂
Evet 😂😂
Bağımlı olamam birine asla ama hak etselerdi bağlı olurdum
Umarım, dediğin gibi kolay değil, yanlış kişilere bağlı olmakta istemem😹
Hemde nasıl
Teşekkür ederim, sende öyle
Hem bağımlı hem bağlı olurum ben takıntılıyım ben , sjsjs
Hayatımda biri yok ama olsa hem bağlı hem de bağımlı olurum çünkü çok güzel seviyorum sevdiğim aşık olduğum zaman ☺️
Kimseye bağımlı olmadım bugüne dek. Bağlı olurum, güçlü bir bağ kurmayı da severim ama bağımlılık gibi hastalık boyutuna taşımam bunu.
Şu an hiçbir şeye ne bağlıyım nede bağımlıyım sadece kendi halimizde işimizde gücümüzdeyiz
kendimi düğümlerim gözlerimi kör ederim diğer erkeklere kafi
Bağlı olurum ama bağımlı olmam çünkü bağımlılık iki tarafı da çok yorar
Bağlılık duyarım. İlk hatada da o bağlılığı azlatır gerekirse bitiririm 🙃
Her zaman bağlı olurum
Onsuz hayatım olmaz ki anlamsız tatsız tuzsuz mutsuz ne kaldı geriye hayatta zaten
Bende her ikisi de mevcut
Hayatımda insan yok, olsaydı bağlı olurdum
Bağlıyımdır benim kendimce bağımlılıklarım var
Bağımlı olurum insana karşı doğrusu
Hayatımda insanın I si yok sjdjfj
İkisi de ya da hiçbiri
Önceden bağımlıydım şimdi bağlıyım
Hayatımda insan yok olsaydı bağlı olurdum
Bagli
Bağlı olurum
Degılım
Kimse yok