Nişanlı olmama rağmen aklımdan çıkmıyor eski sevgilim?

Merhaba arkadaşlar 2 sendedir bir ilişkim vardi sanaldan tanıdığım bir süre sonra sevgili olduk çok güzel bir ilişkimiz vardı evlenmeyi bile düşünüyorduk ne yazık ki ailem beni ondan ayırdı sanaldan sevgili olmaz telefonum onunla iletişime geçecek her şey dahil şu an nasıl ne yapıyor ne durumda hiç bilmiyorum 1 senedir ayrıyız ailem çok baskıcı şiddette meyilli biri ne yazık ki düşmanım olsa acır ama onlar öyle değil akrabamız olan bir ablamizin bekar bir kaynini benim için düşünmüş ailemle konuşmuş ailem olur gözü ile baktılar benimde zar zor ikna ettiler neyse bende bu zorluğa katlanmak ailemin derdini çekmemek için kabul ettim konuştuk bir süre kafa dengimiz uyuşuyor evine ailesine eşine bağlı olck biri maddi manevi çok iyi durumda anlayışlı nerde nasıl davranmasini bilen biri edepli inançlı saygılı aklım yattı neden olmasın dedim bir çok konuda ortak noktamızda çıktı. Belki benim için hayırlısı budur dedim her konuda arkamda bir konu anlaşmazlgi yüzünden benim için ailesi ile tartışmış bu kız olmazsa yüzümü görmezsiniz demiş Allh razı olsun kendisinden nişan yaptık ama yeri geliyor aklimdan bazen eski sevgilim hiç çıkmıyor istemiyorum onu düşünmek ama ister istemez geliyor üzülüyorum

Nişanlı olmama rağmen aklımdan çıkmıyor eski sevgilim?