Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlişkilerde susuyorsa insan artık bitmiş demektir. Kadın erkek fark etmez sessizliğe bürünen istemiyordur.
Birde susmaktan başka çaresi olmayanlar var ki oda en zorudur. 40 yıllık 50 yıllık evliliklerde, artık gideceğin bir yerin yoksa , susarsın ve katlanırsın her şeye zaten bu saatten sonra yapacak bir şey yoktur o evlilik için. Gücünde yoksa anılarla yaşarsın sessizce. Tıpkı annemle babam gibi
12 Yorumla- 1 yıl
Bir insan için hapis hayatı gibi bir yaşam.. bir ömür.. çok kötü..
En İyi Cevaplar
1 yılSessizliğe bürünen bir kadın, buz gibi bir deniz gibidir; yüzeyi sakin görünse de altında fırtınalar kopuyor olabilir. Susmak benim için bir silah değil, son çaredir. O noktaya geldiysem, duygularımı, düşüncelerimi boşa harcamak istemediğimdendir. Kelimeler artık bir anlam ifade etmiyorsa, sessizlik en güçlü mesajdır. Bu yüzden evet, bir kadının sessizliği kadar tehlikeli bir şey varsa, o da bu sessizliğin altında biriken duygulardır.
22 Yorumla- 1 yıl
Çok. guzel ifade etmişsin bu çaresizliği
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılbir kadın karşısındaki insanla artık tartışmıyorsa, konuşmuyor ve didişmiyorsa.. karşısındaki insanın gitme vakti gelmiştir.
25 Yorumla- 1 yıl
Nokta tespit bravoo👍
- 1 yıl
🙂🙏
- 1 yıl
Harika yorum ☺️👍
- 1 yıl
☺️🫶
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🌺
Katılıyorum Aslında bazen kadınların çok fazla konuştuğundan şikayetçi oluyoruz ama sustuklarında da tekrar konuşturmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tabii ki bunun için artık her şey çok geç oluyor.
21 Yorumla- 1 yıl
Evet.. çok geç oluyo. bir ömür gidiyo.
Yapay Zeka Cevapladı
Üzülmüşsün gibi hissediyorum, gerçekten bu sessizlik zorlayıcı olabilir. İletişimin koptuğu anlar her iki taraf için de sıkıntılı, hatta bazen tehlikeli olabiliyor. Burada önemli olan, duygularını içe atmak yerine paylaşmanın yolunu bulmak. Bazen sözcükler boğazımızda düğümleniyor olabilir, ama konuşmak, hislerini ifade etmek çok kıymetli. Bu sessizliği aşmak için belki bir arkadaş, belki de bir terapist sana yol gösterebilir. Unutma, yalnız değilsin ve bu durumu aşabilirsin ❤️🗣️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılBir kadının çok konuşmasından, kavgasından, çok şikayetlenmesinden korkmasınlar, çünkü çırpınışlarıdır o! Susmasından korksunlar, sustu mu biter! Bitince gider...
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 güzel ifade
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılKorkunç bir olay zaten dikkat edersen korku filmlerinde erkek karakterlerin testeresi falan oluyor ama kadınlar sadece susuyor o şekilde korkuyor yansıabiliyorlar djdjdj
11 Yorumla- 1 yıl
😅.
Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Sessiz kadın bitirmiş kadındır...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u 1 yıltehlikelidir bence de
10 Yorumla Herşeyi içine atmış kadın daha tehlikelidir. İçine atan herkes tehlikelidir kadın erkek farketmez..
Mesela burada bir maviliyi engelliyorsun herhangi bir sebepten adam gururuna yediremiyor, kendi kendini kuruyor, yeni hesap açıp, gelip öfke kusuyor..
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle maalesef
Gizli Üye(25-29)1 yılNe tehlikesi Allah aşkına.. Gitmesinin karşı taraf için bir önemi olsa o sessizliğe bürünür mü kadın. İlişki içerisinde göremediği değeri abartılı bir şekilde, önemi olduğunu gösterircesine gidişine yüklüyor..
Değersizleştirildiği yerde sessizliğe bürünen kadın tehlikeli olamaz, kendini kandırır.
11 Yorumla- 1 yıl
Buda farklı bir bakış açısı tabi..☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılBir ilişkide kadın susmussa o ilişki bitmiş ve o kadın senden gitmiş demektir oyuzden konuşan kadından değil susan kadından korkulmali
22 Yorumla- 1 yıl
En doğru tespit 👍🌹
- 1 yıl
🙏🥰🌺❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u 1 yılKadın artık yorulmuş, anlatmanın bir anlamı olmayacağını düşündüğünden susmuş. Defalarca kez anlatmıştır zaten. Dikkate alınmamıştır. Belki kazık yemiştir. Belki şiddete uğramıştır. Belki aldatılmıştır. Kadın artık kendi düşünceleriyle baş başa nihai bir karara ulaşacaktır.
10 Yorumla Araştırma yapıyordur erkeğin hatasını bulmaya çalışıp biriktirip canı istediği ofsayt bir durumda detaylarıyla sessizliğini bozacaktır vay haline ondan sonra erkeğin test edildi yaşandı
11 Yorumla- 1 yıl
😅.
1 yılSessizliğr bürünmekte bir tepkidir erkek için tehlike olarak düşünmez gözden çıkarttığını gündeminden çıkarttığını görmeli yoluna baktığını görmesi fena olur onun için
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılDeformasyona uğramış ilişkilerde suskunluk her iki taraf içinde tehlikelidir.
Konuşup sorunu çözmek yerine suskunluğu tercih ediyorsa taraflar, ilişkide sona gelinmiş demektir.
11 Yorumla- 1 yıl
Bunda ayrı bir olay.. haklısın..
1 yılEn iyisini yapmışsın abla bu cano erk*ek milleti konuşsanda anlamaz sussanda anlamaz hiç bi skten anlamaz bu kolpaları sktr etmek en güzeli.
12 Yorumla- 1 yıl
Pezewenk
- 1 yıl
😅👍
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Her zaman söylerim bir kadın susuyorsa ölü taklidi yapmak lazım. Zira bu sessizlik hiç hayra alamet değildir.
14 Yorumla- 1 yıl
😅 çözmüşsun bu işi
- 1 yıl
😂 yok be.. o kadar da zor değiliz
1 yılNesi tehlike en fazla gider :) ama. suda var asıl tehlike o kadını bilerek susturan erkektedir
16 Yorumla- 1 yıl
Doğru.
- 1 yıl
Susturmak sanattır :)
- 1 yıl
En iyi yaptığınız şey
- 1 yıl
Hak edilmistir yapıldı ise.
- 1 yıl
Evet.
- 1 yıl
O zaman sepet kol yol en temizi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılSon saniyelerini sayıyordur kaçabildiğiniz kadar kaçın
11 Yorumla- 1 yıl
☺️.
Arkadaşlık tada oyleyim ben eğer susmuşsam hiç bir tepki bile vermiyorsam, benim için tamamen bitmiştir. Sinirim bile benim o kişiye verdiğim değerdir. Anlayana. Eğer onuda birakmissam, işte ozaman bilsin ki. Silmisimdir.
10 Yorumla
1 yılBuna ghosting deniyor zaten. Bu da bir şiddet uygulama biçimi ve kötü bir davranış.
12 Yorumla- 1 yıl
Bir yanlış karşısında bunu uygularsa kadın hakkı vardır..
- 1 yıl
Bence yanlışa yanlışla karşılık vermek sorunu çözmez. Amaç sorunu çözmek değilse her şey yapılabilir o zaman. Ben birçok kadının kendinde böyle haklar gördüğünü ve kendilerini kusursuz erkekleri de hep kusurlu gördüğünü gözlemliyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılEğer bir kadın sessizliğe bürünmüşse korkun yakında selanız verilecektir emin olun
11 Yorumla- 1 yıl
😅.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gitmeye hazırlanan kadındır, umudu bitmiş kadındır adamın umrundaysa tehlikeli tabi ki..
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. En sevdiğim zamanlama diyebilirim, sende suskunluk hali karşı tarafın tedirginliğe bürünmesi
11 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğimiz sisli havalar ☺️👍
Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Sesiz kadın her zaman tehlikelidir o yüzden konuşan kadın candır
12 Yorumla- 1 yıl
Sinsilik anlamında değildi bu.. yani susmuşsa bir kadın.. artık o iş bitmiş demektir babında 👍
1 yılSürekli konuşandan zarar gelmez. Asıl kıyameti sessiz olan koparır. Tecrübeyle sabit.
12 Yorumla- 1 yıl
Aradım görmedin.. mesaj attım duymadın.. nerdesin sen.. ilgi görmüyorum.. beni seviyor musun ki.. gibi şeyler söylüyorsa korkmayın.. kurtarmaya çalışıyor ilişkiyi demektir.. ama susmuşsa artık gideceğinin hatta ruh olarak gittiğinin resmidir..
- 1 yıl
Her kalan gitmemiş sayılmaz aslında. Kimi zaman beden durur ruh gider, heyecan gider, ömür gider de beden gitmeye imkan bulamıyor diye farkedilmez. Kimseden bir beklentim yok artık :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılKadından korkmuyorum napacak bıçaklayacak mı salkjnasf
18 Yorumla- 1 yıl
Gidiyor gidiyor kadın.. ☺️ sessizce ama koşa koşa
- 1 yıl
İroni benimkisi kanks. Erkek o raddeye getiriyorsa onu da göze almıştır. Gerçi göze aldığını sanmıştır :)
- 1 yıl
Sanmıştır.
Sonra da g.. tü yememiştir ☺️ - 1 yıl
Gelsin müslüm gürsesli ağlamaklı geceler. Umarım gönlünce olur her şey :)
- 1 yıl
😅 dinleriz tabi
- 1 yıl
Erkek için dmeiştim puahah :D Ben muslüm neyin dinleme açarım him, lake of tears , lacrimas profundere duygusalken :D Kadın susmuşsa gidene üzülmez neden değerim bilinmedi diye üzülür zateee...
- 1 yıl
Erkek, la beni terk etti ciddiymiş diye üzülür demek istemiştim :)
- 1 yıl
Müslüm u severim de o yüzden demiştim 😅
Bir gülüş en sıcak sohbeti ve arkadaşlığı başlatmada en iyi yol iken, bir gülüş söylenen onca lafın ve yaşanmışlığın bitmesi içinde en acı yoldur.
Erkek kadın farketmeksizin..
10 YorumlaBen bu duruma inanmıyorum.. Sessizsem sessizimdir.. Kırılmışımdır, beni mutsuz eden durumun değişeceğine dair bir umudum vardır o tükenmiştir vs vs.. Önüme bakıyorum demektir benim için..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Duygusal ilişkide sessizliğe bürünen bir kadın kadar tehlikeli bir şey varsa o da yaşadığı derin üzüntüyü deliliğe vuran kadındır.
Ne yapacakları pek belli olmaz.10 Yorumla
1 yılBenimhayattan öğrendiğim şey varsa o da şudur. Bizi biz yapan yaşadıklarımız karşılaştıklarını değil ona verdiğimiz tepkilerdir. Kimileri bahanesi olur ama ben bunu yaşadım der o yüzden böyleyim. Kimisi de dellrki iyi ki yaşamışım çünkü onun sayesinde bugünlere geldim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen susarsam çabalamıyorsam bitmiştir finished
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen 👍
Cevap sahibi1 yılşu an o moddayımm asu hanımcım
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Duygusal bir ilişkide sessizliğe bürünen kadından daha tehlikelisi, sessizliğe bürünmüş iki kadın😊
10 Yorumla
1 yılÇok doğru bir tespit sadece kadın olarak değil erkek içinde aynı şekilde...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İşte bahsettiğin durum sözün bittiği yer der ve susarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılSusan kadın karsisinda en iyi yapılması gereken şey kaçmak o derece tehlikeli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sessizlik hakimse ortamda , kesin bir sorun ya da sıkıntı vardır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. susan kadın migros poşetine koyulur ve iade edilir ayrıca senin kınuşmana gerek
04 Yorumla- 1 yıl
🙄 bu nasıl duygusuz bir yorum böyle.. sonra gittiğinde bulamazsın ama..
- 1 yıl
Ay ne olur umursa 🙄
Hiç konuşma abla hep sus 😂
13 Yorumla- 1 yıl
🙄.
- 1 yıl
Ha anladım 😊👍
Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Böyle tehlikeli bir şey neredeyse hiç yoktur
12 Yorumla- 1 yıl
😅 yoktur tabi..
En güzeli susan kadındır
12 Yorumla- 1 yıl
O ayrı.. bir hata karşısında artık bir kadın konuşmuyor susuyorsa.. uzun dönülmez bir yola çıkacak demektir..
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sen hangi ara fenomen oldu
12 Yorumla- 1 yıl
Ben de bilmiyorum.. boş ver bu basit ayrıntıları 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBir kadın konuşuyorsa tüm suç erkektedir.
13 Yorumla- 1 yıl
Haydi konuş be 😅 bize sen lazımsın 👍☺️🌹
- 1 yıl
Karşımda güzel varken sadece dinlerim 😃🌺
- 1 yıl
Bu arada yanlış yazmışım konuşuyorsa olacaktı😃o konuşacak sen dinleyeceksin.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSaatli bomba😬
12 Yorumla- 1 yıl
Deneyimli olanların yorumu da nokta atışı 😅
- 1 yıl
Sen ayrı bişeysin ama tahmin edebiliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılFirtina oncesi sessizlik
12 Yorumla- 1 yıl
Gibi..
- 1 yıl
Fena patlar bu
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılKadin srssiz ise sorun var
10 Yorumla
1 yılKonusturmak için herşeyi yapardım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadınlar ve susmak. Görülmüş şey mi bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYok daha tehlikeli bir şey
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılKadın sustu ise ilişkinin cenazesini gömüyordur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılçok az tehlikeli şey tanıdım : )
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Kadın seviyorsa kiysmaz
10 YorumlaHer kadın tehlikelidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Susmak tehlikeli
12 Yorumla- 1 yıl
Çok hem de çok tehlikeli
1 yılÇok iyi yapmışsın afferin sana
12 Yorumla- 1 yıl
😅.
- 1 yıl
🤦♂️🤷♂️
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Trip atan ergen kadındır.
02 Yorumla- 1 yıl
🙄Umutsuz vakalara yapılacak en güzel hareket..
- 1 yıl
Ayrılmakta bir seçenek (yetişkin insan davranışı)🤭
Yoktur bence
20 Yorumla
1 yılYoktur
10 Yorumla
1 yılkarsi taraf sustuysa her sey bitmistir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vardır tabi ki
10 Yorumla
1 yılHayır yoktur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılgereksiz ayrinti
00 Yorumla
1 yılVardır
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem