Sevgilisi olan bir erkeği çok beğeniyorum aynı sınıftaydk ortaokulda lisede de aynı liseye denk gelmiştik napcam ben?

Evet ama tek kelime konusmadık. Bi kere koridorda bana naber demişti. Ben de okadar heyecanlandım ki iyi senden demiştim merdivenden düşecektim az kalsın cevap verdi mi Vermedi mi onu bile hatırlamıyorum. Vallahi sorması yeterliydi. Sonra lise sonda benım instamda bi tane hikayeme baktı arkadaş bile değildik ekli değildi nerden bulup baktı cok sasırmıstım

Hala çok beğeniyorum onu ama onun ortaokuldan beri sevgilsi var be kız çok haşin birisi elinde tutuyor o çocuğu kız sert bi kız yani

Ben ise çok eziktim ya. Neden konusmadım bilmiyorum pf. Hala çok beğeniyorum onu ya

Neden sizce benle ilgilendi okadar? Kimse yüzüme bakmazken? Kımse benle konuşmazken ben onla hiç konusmadım diye falan lafını yapmış okulda da gelıp bana demişlerdı Ortoakulda ona bıle sevinmiştım

Güncellemeler
1 yıl
Bayılıyorum ona neden bilmiyorum ama hiç konuşmadığım halde çok iyi birisi olduğunu seziyorum çok akıllıydı bizim hocamız örnek alalım diye bizim sınıfa getirmişti onu ortaokulda. Ben de onu hedefım yapmıştım. Ve geçmek için onu çok calıstım.
Güncellemeler
1 yıl
Neden ben gibi biriyle konuştu hiç anlamıyorum. Ve neden onla hiç konusmadık diye laf yapmıştı? Ben kimsenin umrunda olmayan NPC bir inektim. ayrıca neden lise sonda instada benım hıkayeme baktı hesabımı bulup?
Sevgilisi olan bir erkeği çok beğeniyorum aynı sınıftaydk ortaokulda lisede de aynı liseye denk gelmiştik napcam ben?