Güncellemeler
1 yıl
Erkekler bile benden çok şey yaşadı kız halimle böyle oldu. ben de soguktumtamam ama insanın 14 yıllık egıtım hayatında kimse mi merhabâ demez? Şanssız mıyım anlamdım neden böyle oldu. Ben aslında yasamıyodum bile. Kapalıydı beynim ama neden kimse yanasmadı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herhangi bir şekilde bir erkeğin ömür boyu sana aşık olacağına ihtimal vermen çok tatlı
Okadar kötü şeyler yasadım ki erkek dusmanıyım aslında ben.. Bi ihtimal sordum işte. Çünkü güzel seylerı hak ediyorum bence. Hiç güzel şeyler yasamadım
Tabikide hak ediyorsundur sana kötü bir şey demek istemedim yanlış anlaşılmasın öyle erkekler olduğuna inanasım gelmiyor sadece
Görücü usulü çok büyük şans işi, kendin bulman daha iyi ama ona da çok dikkat etmen lazım, şu an düzgün birini bulmak çok zor.
Senin tipini çok merak ettim acaba bu bize bakmaz kafasıyla mı bakmadılar diye
Guzelım bence ama bedensel bir engelim var bunu ömür boyu kafama taktım. Tek sorunum o. Gözlerimden biri kayıyor ve rengi farklı. Ben bunu hep kafama taktım tek amacım unutulmaktı. Guzelsıb farklı yapıyo senı dediler inanmadım. Ayrı bir dunyadaydım. Çünkü bence ne kadar güzel olursam olayım o şey tüm güzelliğimı aldı götürdü. Hem hayatta bir çocuk bile yapamam bunun yüzünden genetiğim geçer belki ona. Aile kurmayı hiç düşünemedim. Güzelim tek bir lens takmaya bakar ama takmadım işte. Kendıme de hayatı zehir ettim.
Bir diğer psikolojik sebebim de okumak istemediğim halde okumaktı. Çok çalıştım istemesem de çalıştım. Her şeyi baskı olarak görüyordum. Kendime sırf okuyabılmek için zarar veriyordum ki okuldan daha zor şeyler yasayayım da ders calısmak zor gelmesin diye. Böylece sınavlar gözümde küçülmüş oluyordu. Böyle kendı kafamda yasadım hep. Unıde de çok kullandılar. Güzelliğimi geliştirdim gozumu çok takmıyom fotolarda hallediyorum ama gerçek hayatta kimse ile tanısasım gelmiyor.
Böyle bir hikaye. Umarım anlasılır
Bence elbet biri en sonunda seni bulur herkesin bir alıcısı var merak ettim bu arada seni foto atma şansın var mı?
Ya aslında dikkat çekiyordum derece falan yapıyordum zekiydim onla hiç konusmadım falan diyodu yakısıklı zekı erkkler bile. Ben de hiç konusmuyodum. bence dikkat tabiki çektim. Ama bilmiyorum çok kapalıydım. hepsı çoktan birsürü şey yaşadı zaten. Kaptı herkes birbirini. Sınıfta herkes flortlesirken ben oturuyodum. Çevreme bile bakmıyodum robot diyolardı bana. Takmamaya çalıştım. Şuanda çok güzel buluyorum kendımı. Ama hala kimsenin yüzüne bakamam. Bir gelecek hayalim de yok. Evdeyım sureklı
Ben de kötü kız olmayı denedım bi ara ama tüm erkekler kullandı. Kaldım yine kendimle başbaşa bu soruyu sorarken bile öyle bi erkek var mı ki diye de düşündüm zaten. Çok travma yedım çünkü. Kendimi çirkin bulduğum miçin insanlar da öyle davrandı. Kendımı buldum ama çok geç artık. Kendımı güzel bulsaydım acaba hayat nasıl olurdu diye düşünüyorum...
Maalesef kendım desıfre edemem
Bence canını sıkma elbet biri gelip seni seviyorum diyecek
Bir erkeğin sana ömür boyu aşık olması için onun seni bulması gerekir. Yalnız insanların çok büyük bir zihinsel sorgusu bu. Bende de vardı, olgun bir adamın fikrini almak istersen detaylı konuşabiliriz.
Bu kadar dert etme seni de kısmetin bulur
Kendin bul
Her ikiside şüpheli aslında milli piyango resmen
Ne şüpheli
Nerde yaşıyorsun