İçimi dökmek istiyorum sozlusuyle gördüm?

Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum en yakın, arkadaşıma bile unuttum sanıyor herkes Çok uzun oldu içimi döktüm ona göre okuyun çok uzun üzülmem sanıyor daha doğrusu bu zamana kada rbende oyle sanıyordum 2020 yılında arkadaşlar çok yakın arkadaşımın, sevgilisinin arkadaşıyla tanıştık arkadaş ortaminda çocuğu ilk gördüğüm de etkilendim saten hani derler ya evlenicegin kişiyi hisedersin benim aklımdan direk o geçiyor içim kıpır kıpır çocuğun yaninea sanki midemden sıcak sular dökülüyor gibi arkadaşıma anlattım oda dedi bulusturalim sizi falan buluştuk biz baş başa ama nasıl çocuğa aşk dolu tüm heyecanlaniyorum yanında elim ayağım titiriyor resmen midem yerinden cikicak güzel geçti falan ben tabi diyorum kaderim bu çocuk kesin diye biz bu ara bı ayrıldık sonra tekrar başladık dua ediyordum ben hep Allah'ım kaderimde olan evlenicegin insan o olsun diye sonra biz yine barıştık bu sefer aileler de tanışmıştı ben Nisan organizasyonu bakiyorum hayaller kuruyorum neyse olmadı aileleri bahane etti ne biliyim bahaneler buldu artık sana isinamiyorum dedi falan tamam dedim bittsin o öyle deyince o anlık bende de soğuma odlu neyse ben tabi bu süreçte dua ediuorum Allah'ım benden önce o evlenmesin ben ondan önce evleniyim onun benden önce evlendiğini gormiyim diye ben ona inat bı çocukla tanıştım sonra çocuğu sevmiyorum ama gram cocukts beni takmıyor ikimizde sevgili yapmak için yaomsisiz gibi olmuyor ben yine onu dunuyorum falan bu çocukla da olmadı tabiki ben 2021 de gördüm onu en son bidaha da görmedim takı bu aya kadar arkadaşımın nişanı vardı orada gördüm keşke görmeseydim unutmuştum gerçekten unutmuştum ve sozlusuyle gördüm iksiini el elle çok mutlulardi gözleri gülüyordu bana hiç selam vermedi bende ona vermedim sanki aramız da hiç konuşma olmamış birbirini hiç tanimiyormus gibiydik annesi babası da vardı annesine sarıldım tek babasına da selam vermedim o kızda bende olmayan ne vardı ki onunla sozlendi nisanlanicakmista bilmiyorum görene kadar unutmuştum ben onu ama tekrar görünce duygum tekrar ortaya çıktı yüzüne bakmamaya calsitim ama soslu su vardi yaninra sözlüsü ben nasıl unutucam onu kimseye de diyemiyorum arkadaşıma bile çok üzgünüm benimle olmadı o kızla oluyor ve benden önce evleniyor o kadar dua etmiştim ki ben ondan önce evleniyimcdiye demeki kaderimde yokmuş alın yazim değil mis öyle arkadaşlar içimi dökmek istedim

İçimi dökmek istiyorum sozlusuyle gördüm?