Çoğu artık 19- 22 yaşında evlenmeye başlıyor ben çok erken olduğunu düşünüyorum 26 yaş evlilik için ideal olduğunu düşünüyorum.

Çoğu artık 19- 22 yaşında evlenmeye başlıyor ben çok erken olduğunu düşünüyorum 26 yaş evlilik için ideal olduğunu düşünüyorum.

Yaşa göre değil de doğru insanı bulduğunda evlenmek daha mantıklı. Düşünsene 18 yaşında evlendin ama eşin sadakatsiz sevgisiz boşa giden bir ömür... Nasibinin nerden geleceği belli olmaz önemli olan doğru zaman da doğru kişinin gelmesi
İkisinin de artısı ve eksisi fazlasıyla var, erken evliliğin de kötü yanları var geç evliliğinde. En doğru zaman en hazır olduğunu hissettiğin zaman.
Teşekkür ederim ❤️
19 erken bence 40-50 yılı aynı kişiyle geçirmen demek biraz daha kendini tanımak ne bilim gezmek görmek lazım bence dediğin gibi 25-26 ideal bence
Cevap
7Cevap
geç evlenmek
Yaşla alakalısi olduğunu düşünmüyorum asla akılla alakalı bisey kişi var 20 yaşında sorumluluk alır hayatın bilincindedir kişi var 50. yasindadir zekası 10 yaşında çocuk gibidir
Erken evlilik daha güzel, eğer aşk evliliği yapabiliyor isen. 20li yaşlarını anksiyete krizleriyle geçirmek yerine sevgi dolu geçirebilirsin.
Doğru kisiyi bulup kendimizi hazır hissettigimizde evlenmeliyiz
Geç evlenmek daha iyi. Çünkü hayatı öğreniyorsun insanların gerçek yüzünü görmek bile yetiyor..
35 den önce evlenebilsek iyiydi 😄
24 ideal
Evlenmemek
26-27 ideal
Evlenmemek iyi
30 yasindaevlenemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?